Ja, fala bogu nemam nikakvih problema sa tim slideom... Nije da je 100% fiksiran, ali da ima nekakvog zamjetnog lufta... nema...
pa kamera nije nekom bitna a nekom je , al si zaboravio da k750 ima daleko bolju autonomiju , bolje riješen mp3 i ima fm radio .... eto sad sam po treći put nabavio d600 kojem začudo i na moju veliku radost slide nije uopče raskliman a star je 2mj. ,Izvorno postao sonyck
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ja, fala bogu nemam nikakvih problema sa tim slideom... Nije da je 100% fiksiran, ali da ima nekakvog zamjetnog lufta... nema...
moj frend ima sad vec mob 1cijelu godinu i u zadnja 2-3 tjedna se jako rasklimao,ono osjeti se pod rukom.JA ga pito jel mozda nogomet igro s njim![]()
imam ja d600 3tjedna i radi sve bez problema , neklima se nimalo i nadam se da neće nikad
mene najviše smeta to kod poruka,imaš 10 njegvih i kvita,al ono s java igricama ,katastrofa,jel postoji neki lakši način da se stave u mob ,zapravo ja ih uspijem stavit al nikako i pokrenut,pomoć molim
E sad mene zanima kada stisneš to reflash u tom tajnom meniju dali se nešto dogodi...?Kada stisnem to ne dogodi se ništa samo se zatamni ekran i mogu samo izaći iz tog menija dali treba tako da bude ili to kod mene nešto ne šljaka...pomozi Knight!!!...thx!!!
Btw još mi se nije ispraznila baterija ali budem ovako kako si ti preporučio Knight budem je punio dok ne bude pisalo da je napunjena i najmanje tako tjedan dana valjda će onda raditi 4-5 dana pošto mi ovako radi samo 2-2.5 danauz razgovor i poruke bez korištenja kamere i mp3
Ja imam d-600! jel moguce namjestit da mi ostaju poslane poruke??
Je, stisni save&send prije nego ju posaljes![]()
pozdrav
molim vas recite mi koliko bi me dosla kupovina novog ekrana za d600,znaci ne servis nego doslovno ekran pa da ga sam ugradim,i recite ako znate ko to prodaje
po meni jedini nedostatak ovog uređaja je nemogućnost postavke drugih zvukova za ton poruke..ostalo sve je vrhunski i po meni je to jedan od najboljih samsunga ikad
vidim da svi imate problema sa tim slide-om. moj savjet je da ga ne otvarate osim ako trebate zvati ili slat poruku... šta vam je problem stisnit 2 tipke da otključate tipk.?
ko je reko?
ne znam,na mom slide funkcionira savršeno,a intenzivno ga otvaram i zatvaram...samo se ne mogu sjetit kad sam ga kupio prije godinu dana ili dvije.moram na računu pogledat
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku s iskustvom !!!
Bookmarks