Meni :
1. MP3 Player - Nemogu prčkati po mobu, slati sms i takve stvari a da mp3 radi. Nego samo mp3 player i ništa drugo.
2. MP3 Vibracija - Što nemože da vibrira i zvoni u isto vrijeme.
to je to za sada što mi smeta![]()
ja sam ga kupio prije 10 dana i jedini nedostatak je autofokus i sto automatski nesprema poslane poruke zanima me vase misljenje
Meni :
1. MP3 Player - Nemogu prčkati po mobu, slati sms i takve stvari a da mp3 radi. Nego samo mp3 player i ništa drugo.
2. MP3 Vibracija - Što nemože da vibrira i zvoni u isto vrijeme.
to je to za sada što mi smeta![]()
To dvoje + klimanje. Drugo je savrseno.
Doc, misliš kada je zatvoren? meni radi perfektno bez klimanja kada je zatvoren![]()
Hebiga meni se klima i kad je otvoren i zatvoren.
kada je otvoren normlano je da se klima,
dok zatvoren ne. meni ne![]()
kod mene se ne klima
ja sam isprobao nekoliko po trgovinama i cini mi se da je klizni mehanizam dosta klimav!?
meni isto...Izvorno postao The Doctor
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
klimanje i mehanizam su najlosija strana d500 i d600 barem meni bila
Slazem se. Ovo drugo sve manje smeta.
Ja presao sa Nokie 6600 na D600 i bojao sam se prelaska sa symbiana na obicni mob, ali sve u svemu sam prilicno zadovoljan s ovim (kad D730 nikako da izadje).
jedno pitanjce - ima li mogucnosti da se za zvuk poruke stavi nesto drugo osim onih 10 ugradjenih? Nije da smeta, ali...
Nemozes stavljat svoje zvukove.
možda postoji kaki program da se ispravi taj nedostatak
nepostoji.
baterija je kod mene zbrčkana, ali vodim ga danas na servis, pa će valjda to sredit, meni se također ne klima, jedino mi malo kalendar ide na živce- sav je neki nenormalan, ali inaće mi je okej
ja sam ga tek kupio i čini mi se ok, mada smeta malo šta nemogu da mijenjam zvukove za poruke (ili??), još kad bi saznao kako se stavljaju neki programi na njega...(svaka pomoć dobrodošla)...hvala
mrki.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18219
Tu potražio D600 Igre temu,
tamo možeš zatražiti i neki program
Sad sam se ukljucio u ovu temu i ja imam par zamjerki na ovaj model.
Al to su stvari koje nistu toliko bitne al covjeka to iritira.
1) - zvono za poruke - sto se nemoze promijeniti to je najveca zamjerka za mobitel koji kosta 3,500kn!! (moze se preziviti)
2) - 'klimanje' - po svim pricama svima se mobitel klima al ovaj moj se uopce ne klima! (to se nemoze preziviti)
3) - baterija - moja baterija traje oko tri i pol dana ako ga koristim malo vise isto jedna od mana (moze se preziviti)
4) - copy paste - (glupost) u mobitelu to nemozes raditi, svi (motorolini V serija ima) al skoro svi mobiteli noviji imaju opciju da mozes kopirati i prebacivati ili ubacivati u poruke ili promjene raditi tako da nesto kopiras i onda to prebacis(kuzite me zar ne) - D600 tu mogucnost nema - apsurdno!!!
Eto po meni su to mane ovog mobitela! Neko ce se samnom sloziti a bit ce i onih koji se nece sloziti.
Ali u svemu ovaj je mob jako dobar i mislim da je Samsung malo pozurio s njim van na trziste a nije ga dovrsio! Mogo je biti puno puno bolji u zavrsnoj fazi izrade da se malo potrudilo.
mislim da ovaj mob opravdava 80% svoje cijene
da i ja mislim... sto jest, jest... ljudi su se potrudili da ga naprave da odgovara svima... bilo doktorima, bilo sportisitma...
Lineage 2 user
kako ne možeš mijenjat zvono?1) - zvono za poruke - sto se nemoze promijeniti to je najveca zamjerka za mobitel koji kosta 3,500kn!! (moze se preziviti)
Misli na porukama. Imaš 10 različitih zvukova za poruke, i to nemožeš mijenjati. Za sve drugo možeš.Izvorno postao Hope
aaa tako znači.. ja sam skontala da ima samo jedno zvono i ne može promijenit..
još mi ne valja jedna stvar na ovom mobu, a to je da ne mogu stavit sliku na pozdravnu poruku i da ne mogu imat screensaver.. a kalendar me ubija i onaj alarm blesavi..i ekran se stalno prlja..
Zadnji uredio .El Nino. : 05-02-2006 u 22:01
Bookmarks