potpisujemIzvorno postao sonyck
a ionako nije teško dodati još 100kn
te imati hrpu novih dodataka
kada ti ga flashaju![]()
potpisujemIzvorno postao sonyck
a ionako nije teško dodati još 100kn
te imati hrpu novih dodataka
kada ti ga flashaju![]()
e a gdj ga mogu flashati u najbližem moby shopu ili u tcentruIzvorno postao X-Plosiv
radije probaj kod nekog od foruma, jer ti je otprilike 50-100knIzvorno postao sonyck
ili u dućanu, neznam koliko je, oko 150 valjda
A šta se dobije kada ti ga fleshaju?? Da li dobije možda više tonova za poruke, ili mogućnost postavljanja vlastitih? Da li se onda mogu napraviti vlastite datoteke??
Ako imaš garanciju, dal ti ga besplatno fleshaju, il opet moraš platiti?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobiješ još 20 novih melodija za SMS, sve ovisi koji firmware oćeš.Izvorno postao Ićo
Evo po ovim vašim zaključcima, ja nebi kupio ovaj mob. Ne vloim kad mi dadnu nešto ograničeno na mobu, a vidim da je ovo mob od 3000kn koji ima sve nešto super i moćno, a nemreš stavit svoju melodiju poruke, a ono za vibriranje i zvonjavu istovremeno meni nešto nije neki velik problem
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
najveća mana mu je što je ružan i što mu je kamera ne zaštićena. također i izbornik, kao i kod svih samsunga, je nekako prezatvoren, nemaš velikih mogućnosti. mijenjat ću ga sigurno!
i jel sigurno to flashanje
slažem se i ja ,da trebe padaju na d600...
e, sad kad ste se složili nije mi bed priznati da sam ga samo zato i uzeo
inace...k750
kaj je resman?
@EXOTICA: a dal bi se onda sa tim "resmanom" mogo zamjenit neki ton za poruku, sa nekim mp3?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Teoretski da, sa Resource Manager mozes skoro sve, trenutno se Resman razvio da se skoro sve moze izmjenit. Sta se tice prebacivanja Radio to ne ide.Izvorno postao Ićo
Da ne nabrajam sta sve moze sta jos fali itd. Resman je the best za Samsung mobitele....
Pa onda napisi gdje da skinemo Res Man !!Izvorno postao exotica
Resman mozes skinuti sa web stranice:http://javer.sgh.ruIzvorno postao Beta
Resman 4.1, 4.2, 5.3, Resman Pro 5.0
Program nije besplatan, cijena je 20$.
Ako hocete Resman na engleskom koristiti trebate se obratiti javer-u
on je programer i izumitelj tog programa.
Btw. trebate imati strpljenja sa cekanjem za englesku verziju.
Ja trenutno koristim 3.8 verziju na engleskom i 4.1 na ruskom.
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 01-04-2006 u 23:05
pitanje: kako napraviit da mi caller id bude preko cijelog ekrana moba? uslikam recimo fotku i bila ona velika ili mala on ju smanji...pa kad me neko zove dobijem malenu sličicu![]()
ima li za to rješenje?
e i još jedno pitanje: kada spojim mob na komp on se počne puniti..može li se kako to isključiti, mislim da ne bi zeznio bateriju ako ga tako često spajam...
Zadnji uredio bađo : 02-04-2006 u 13:43
dal je sigurno to izmjenjivanje??? ili se llako moze sta zeznit?Izvorno postao exotica
da neko ko je radio to,napise postupak,korak po korak i stavi na rapidshare taj resman(po mogucnosti eng. verziju)???
Može li se isključiti onaj 'kljik' kad se fotografira?
moze, odes u fotografiranje, postavke pa opet postavke i tamo si odabereš zvuk koji želiš
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
preplasticana isti ko d500 skoro
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa ne bih bas rekao plastican,kad je cijeli, da tako kazem, "gumiran". Osim ekrana, koji je sav uglancan i cim ga taknes sve ostaje na njemu vidljivo.
a jel ima kakve šanse da se na njega upuca radio od e 730
mislim da nem nikakve
Da li mi se moze netko javiti u vezi flasha za d6oo na pm?
Tko to radi, ili ga je vec uradio na svom mobu kod nekoga drugog...
Meni je mobitel super, male mane su mu klizni mehanizam, malo ko da se klima kad je otvoren, probo sam 4 moba u dućanu i svi su takvi
Drugo su melodie za poruke, dajte napišite kako da ih izmjenim ili dajte link
Bookmarks