Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 82
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maxbo nego eto sad sam se probudio i procitao tvoj "argumentirani" ajmo nazvat post i dobro se nasmijao , wm mobiteli jesu funkcionalniji i imaju vise korisnih/ne korisnih programa , al stricek da su stabilniji e to ti ni moj necak od 5 godina nemre progutat . Imao sam vise wm uredjaja (vario, hp6xxx, asus p525....) i sve do jednog sam morao svakodnevno resetirat zbog njihovih "stabilnosi" . I stricek na krivo mjesto si dosao prodavat "maglu"
    Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 00:13 Razlog: maknuto sve što vodi u nekakvu svađu. za to imate PP
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vatrogasac Pregledaj post
    Maxbo na tvoju zalost ja sam visoko obrazovani deckic , nego eto sad sam se probudio i procitao tvoj "argumentirani" ajmo nazvat post i dobro se nasmijao , wm mobiteli jesu funkcionalniji i imaju vise korisnih/ne korisnih programa , al stricek da su stabilniji e to ti ni moj necak od 5 godina nemre progutat . Imao sam vise wm uredjaja (vario, hp6xxx, asus p525....) i sve do jednog sam morao svakodnevno resetirat zbog njihovih "stabilnosi" . I stricek na krivo mjesto si dosao prodavat "maglu"

Ja sam jasno rekao da su Windowsi u usporedbi sa Symbianom "stabilni", a ne da su zaista stabilni. To se zove IRONIJA.

mario92

Moram ti opet isto ponoviti: taj aparat NE SLIKA loše unutra. Jednstavno moraš postaviti druge setinge kad si unutra i imati ćeš savršene slike na oba mjesta. Ne možemo biti takvi gotovani da očekujemo da on to sam napravi. Bavim se fotogrfijom jako dugo i svaki "PRAVI" aparat sam moramo podesiti prema uvjetima gdje sam slikao. To se od dobrog aparata i očekuje. Nije ideja tehnologije (barem ne ovakve) da sve sam prepozna i slika sam. Automatski setinzi nikad ne mogu dobro slikati u dva potpuno različita uvjeta.
    Za aktivaciju već pripremljenog User defined profila ti je potrebno dva klika joysticklom. Zar je to takav problem, a dobiti ćeš savršenu sliku?
    Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 00:16 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT. maknuto sve što vodi u nekakvu svađu. za to imate PP

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Maxbo Pregledaj post
    mario92

Moram ti opet isto ponoviti: taj aparat NE SLIKA loše unutra. Jednstavno moraš postaviti druge setinge kad si unutra i imati ćeš savršene slike na oba mjesta. Ne možemo biti takvi gotovani da očekujemo da on to sam napravi. Bavim se fotogrfijom jako dugo i svaki "PRAVI" aparat sam moramo podesiti prema uvjetima gdje sam slikao. To se od dobrog aparata i očekuje. Nije ideja tehnologije (barem ne ovakve) da sve sam prepozna i slika sam. Automatski setinzi nikad ne mogu dobro slikati u dva potpuno različita uvjeta.
    Za aktivaciju već pripremljenog User defined profila ti je potrebno dva klika joysticklom. Zar je to takav problem, a dobiti ćeš savršenu sliku?
    aj pliz reci postavke...bas me zanima...

@symbeq javim ti na pm

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mario92

Nemoj koristiti pojam "savršene", ako je to moguće. Kakve slike su onda savršene? Moraju biti 3.2 mpx , s Nokiom N73, po user defined uvjetima.
    A s kojim fotoaparatima i mobitelima uspoređuješ slike, ako su ove "savršene"?

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonyck

Setinzi na N73 za slikanje unutra: (imam menu na engleskom jeziku)

upalite fotoaparat. Na desnom okomitom meniju izaberite slovo "A" i kliknite ga. Idite na User defined. Opcije - Change.

Based on Scene mode - Night portrait
    Flash - Red eye reduction
    White balance - Incadescent (možete i automatic, ispobajte što vam više odgovara)
    Exposure compansation - 0.0 (i tu se možete igati, ali sad vam stavljam generalno)
    Colour tone - Normal (ja stavljam i Vivid, probajte i s tim)
    Light sensitivity value - High (u principu, ovisi o količini svjetla u kojem snimate - logično)

Eto. Nestat će vam žute boje umjesto bijele... Ne zaboravite sejvati!

A da ne bi bilo - aha, da, meni nije tako ispalo - ima jedna poslovica: ako laže koza, ne laže rog. Tko želi, neka se nađe sa mnom, pa ću mu pokazati kako slika moj N73. Taj fotoaparat je jedini razlog zašto upotrebljavam ovaj mobitel.

Kad hoćete slikati - samo stisnite opet slovo A s desne strane i izaberite User defined!

mario92

OK, slažem se - ne treba pretjerivati - ništa nije savršeno. mislio sam s obzirom na ono što se nudi na tržištu.
    Zadnji uredio Ico : 29-12-2007 u 23:26 Razlog: postoji tipka EDIT. spojeni uzastopni postovi! treći put

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mario92

OK, slažem se - ne treba pretjerivati - ništa nije savršeno. mislio sam s obzirom na ono što se nudi na tržištu.
    OK, važno da smo to razjasnili. Mobitel nije općenito loš, ali moglo je biti bolje (barem neke stvari).

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonyck

Setinzi na N73 za slikanje unutra: (imam menu na engleskom jeziku)

upalite fotoaparat. Na desnom okomitom meniju izaberite slovo "A" i kliknite ga. Idite na User defined. Opcije - Change.

Based on Scene mode - Night portrait
    Flash - Red eye reduction
    White balance - Incadescent (možete i automatic, ispobajte što vam više odgovara)
    Exposure compansation - 0.0 (i tu se možete igati, ali sad vam stavljam generalno)
    Colour tone - Normal (ja stavljam i Vivid, probajte i s tim)
    Light sensitivity value - High (u principu, ovisi o količini svjetla u kojem snimate - logično)

Eto. Nestat će vam žute boje umjesto bijele... Ne zaboravite sejvati!

A da ne bi bilo - aha, da, meni nije tako ispalo - ima jedna poslovica: ako laže koza, ne laže rog. Tko želi, neka se nađe sa mnom, pa ću mu pokazati kako slika moj N73. Taj fotoaparat je jedini razlog zašto upotrebljavam ovaj mobitel.

Kad hoćete slikati - samo stisnite opet slovo A s desne strane i izaberite User defined!
    evo sad cu to naredit pa rec rezultate...

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mario92

da ne bi bilo zabune - ja sam bijesan k'o pas na mnoge stvari što se tog mobitela tiče, ali to sam napisao u originalnom postu. ovdje sam samo malo ishvalio fotoaparat... koji mogu koristiti kad mi to taj glupi sistem dozvoli... uglavnom mi se desi da pomaknem poklopac kamere i onda se pojavi slika... nakon par sekundi, vrati mi na početni ekran, nakon što je na kratko pokazao samo boju teme koju imam na mobu... onda opet vrati sliku... i tako 3-4 puta... a ja samo čekam.... i dođe mi da ga zveknem u zid.... nisam imao Nokiu koja nije završila u servisu....

Najbolje rješenje, i ne znam zašto to nisu prije napravili, što se tiče poklopca objektiva je na N95......

Još jedna napomena u vezi onih settinga: nema posebnog gumba za "Save".... kad namjestite one parametre - stisnite "Back" u desnom kutu displaya... i to je to... izađite da vidite sliku i onda stisnite "A".. odaberite "User defined"... i slikajte....
    Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 00:19 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehehhe... znam da bi to htio.....

Najbolje rješenje, i ne znam zašto to nisu prije napravili, što se tiče poklopca objektiva je na N95......

Još jedna napomena u vezi onih settinga: nema posebnog gumba za "Save".... kad namjestite one parametre - stisnite "Back" u desnom kutu displaya... i to je to... izađite da vidite sliku i onda stisnite "A".. odaberite "User defined"... i slikajte....
    slike su stvarno bolje ali nerealne kao sto sam i ocekivao

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Također, slike su puno bolje, ali još to nije to, mada ne mogu očekivati slike ko od pravog digitalca. Sve u svemu, slike su bolje. Bravo Maxbo!

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonyck

kao prvo, sad ću morati otići, pa je ovo zadnji post danas.... ali, doći ću opet.. .

slike su, naravno bolje.... ono što je važno, s obzirom da ni dalje nisi zadovoljan, da sad znaš kako se možeš prilagoditi uvjetima... ne znam što si slikao ni u kakvim uvjetima. meni je to dosta lako prepoznati, pa je logično da mi lsike ispadaju bolje. ali, pokušaj malo mijenjati postavke i vidjet ćeš da možeš jako poboljšati kvalitetu.
    Naravno, sve ima granice - ovo ipak nije neki profesionalni foto-aparat, ali od onoga što sam i ja prvo slikao bez da sam znao za tu mogućnost, pa do ovoga što sada mogu napraviti je ogromna razlika.
    ja sve uspoređujem sa svojim digitalnim Olympusom.... a ovaj mu je prilično blizu ispao...

no, ako ništa drugo, bar si unekoliko poboljšao slike koje se slikaju unutra...

a sad, ako ti meni možeš pomoći, vidim da si ovdje "faca": znam da ima nekakav memory management program za Symbian, koji onemogućava usporavanje rada mob-a. Znaš li možda nešto o tome?

Bok, svima...

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonyck

kao prvo, sad ću morati otići, pa je ovo zadnji post danas.... ali, doći ću opet.. .

slike su, naravno bolje.... ono što je važno, s obzirom da ni dalje nisi zadovoljan, da sad znaš kako se možeš prilagoditi uvjetima... ne znam što si slikao ni u kakvim uvjetima. meni je to dosta lako prepoznati, pa je logično da mi lsike ispadaju bolje. ali, pokušaj malo mijenjati postavke i vidjet ćeš da možeš jako poboljšati kvalitetu.
    Naravno, sve ima granice - ovo ipak nije neki profesionalni foto-aparat, ali od onoga što sam i ja prvo slikao bez da sam znao za tu mogućnost, pa do ovoga što sada mogu napraviti je ogromna razlika.
    ja sve uspoređujem sa svojim digitalnim Olympusom.... a ovaj mu je prilično blizu ispao...

no, ako ništa drugo, bar si unekoliko poboljšao slike koje se slikaju unutra...

a sad, ako ti meni možeš pomoći, vidim da si ovdje "faca": znam da ima nekakav memory management program za Symbian, koji onemogućava usporavanje rada mob-a. Znaš li možda nešto o tome?

Bok, svima...
    ako si vidio video sto sam postao,to je taj program zove se handy taskman i pregledava ti aplikacije u pozadini..jedan od boljih i korisnijih programa...stavim link na program za par minuta

evo i program http://rapidshare.com/files/79874001..._1.05.rar.html
    Zadnji uredio sonyck : 29-12-2007 u 18:01 Razlog: nadodao link

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I kratko, za Vatrogasca

kad sam ti rekao da pažljivije pročitaš moj post - mislio sam na moju usporedbu Microsoft Windowsa i Symbiana, a NE Windows Mobilea i Symbiana. Windows Mobile mobitele nisam nikad ni držao u ruci. Mislio sam, dakle, na Windowse za PC!!

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaj se koljete bezveze , nekom dobar nekom ne, i kaj sad....
    neko kaze da mu nevalja i kaj bi sad trebalo znacit da je to istina, kaj je on bog?!
    meni valja i to je ok, i nemam opce potrebu svadit se i razglabat. ak njemu nevalja nek ne, meni je ok.

kad sam ti rekao da pažljivije pročitaš moj post - mislio sam na moju usporedbu Microsoft Windowsa i Symbiana, a NE Windows Mobilea i Symbiana. Windows Mobile mobitele nisam nikad ni držao u ruci. Mislio sam, dakle, na Windowse za PC!!
    nisam neki maher za informatiku i mobove, al to ti je kao da usporedjujes kamion za smece i ferrari koji ce brze na 402m!!!
    Zadnji uredio Ico : 29-12-2007 u 23:29 Razlog: postoji tipka EDIT. spojeni uzastopni postovi!
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a nije ni tebi lako , zalosno da tu dijelis pamet a uspoređuješ kruške i jabuke . Kakve , al kakve veze ima os na kompu sa os-om na mobu pa da možeš reć koji je bolji . Onda ti govoris o mojem IQ . E striček al si se sa ovim dooobro pokakio
    Zadnji uredio Vatrogasac : 29-12-2007 u 18:33
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opet ti isto..... analogija je moguća i dobra.
    Microsoft Windowsi su notorni po svojoj nepouzdanosti i nestabilnosti.
    Time sam htio reći da su i takvi kakvi jesu daleko pouzdaniji nego Symbian operativni sustav. Windows 3.1 su bili bolji od ovog užasa....

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maxbo meni sada nije nimalo jasno (iako pažljivo sam pročitao tvoje postove do sada(i prije bi rekao da ti je dob 13 godišnjaka nego ova što si napisao))
    kako ti kao braniš Symbian kao fotić
    a pljuješ po njemu kao nositelju takova OS-a!!

Usputa ako bismo malo filozofirali možemo reći da tvoja logika analogije nema veze sa vezom jer kako bi narod rekao:"gledaš kupus, jedeš meso".

Molim, nećemo se vrijeđati, jer ono sa Vatrogascem da se vrati na Kornate sa vremenskim strojem ti nije nimalo ukusno!

Dali si ikada koristi mogučnosti WM-a??

Pljujete po N73 kao da je zadnja kanta, pa još 6600 tko ga ima jako dobro služi svrsi!!

Zadnji uredio VuKi : 30-12-2007 u 00:14
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedna mali off topic koji se nadam da će biti uvažen od strane svih forumaša (bez obzira na dob, stručnu spremu, iq, mjesto stanovanja itd)
    Zamolio bih sve da se drže teme i da se ne vrijeđaju. raspravljanje je dobro došlo, ali vrijeđanje nje. (neki će vidjeti da sam im obrisao post zbog nekih prepucavanja, pa bih zamolio da se ne krenu ponovo prepucavati)
    Tako da je ovo javna opomena članovima Vatrogasac i maxbo. ubuduće malo smirite strasti.
    @maxbo: koristi tipku EDIT umjesto da pišeš po dva-tri posta jedan za drugim. (to vrijedi i za ostale forumaše)

a sad

Tipkovnice su inače rak-rana Nokie i oni očito tu lekciju nikad neće savladati. Nokia je jednostavne nesposobna napraviti dobru tipkovnicu.
    Nokia je jedine dobre tipkovnice napravila na kliznim i nekim preklopnim modelima.... Ja bih vjerojatno ostao na ne-Symbian Nokiji 6233 koja je FENOMENALNA, ali je tipkovnica imala izrazito kratak hod što ju je za moje brzo pisanje SMS-ova činilo neupotrebljivom. Za ne vjerovati!
    Problem je i mjesto gdje je smještene "C" tipka za brisanje (N73), nema šanse (ili uz rizik da ti ispadne iz ruke) da ćeš palcem desne ruke stisnuti tu tipku ako mob koristiš samo jednom rukom.

Symbian je najobičnije S-M-E-Ć-E !! Ili, ako hoćete malo kulturnije - radi se o čistom polu-proizvodu. Neispitano, nestabilno, nepouzdano - neupotrebljivo.
    što se tiče dijela oko tipkovnice. tu se nebi mogao složiti sa tobom. 6233 ima jednu od najboljih tipkovnica za pisanje SMS-a. to je jedan od mobitela s kojim sam najbrže pisao poruke. ali valjda je sve stvar navike.
    Također, kad pišem poruke na N73, držim mobitel samo u desnoj ruci, i bez problema i bez straha da mi ispadne mogu dohvatiti sve tipke. valjda je isto sve stvar navike.
    Samo neznam koji mob po tebi ima dobru i upotrebljivu tipkovnicu (pošto ju 6233 nema) ?
    a ovo oko uspoređivanja Windowsa na PC-u i symbiana je

al ljudi mijenjaju svoje stavove.
    Prije 5-6 mjeseci, ljudi su htjeli imati taj mob. znali su da je malo sporiji,da je tipkovnica mala.., ali to nikome nebi smetalo da nabavi taj mob. a sad, to odjednom svima smeta...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu prezivjeti to da mabo tvrdi da je N73 zapravo dobar mobitel... OK, njegovo misljenje, no to da je Symbian (S60 pretpostavljam) smece - ne mogu slusati.

Vec godinama koristim sve smartphoneove u HR, koristio sam sve S60 (jos dok se zvao series60) mobitele osim E50 i N82 i svaki WM / UIQ / Palm mob koji je ikada bio dostupan kod nas. Iako volim WM zbog mnogo stvari i o njemu znam puno vise, bez ikakve dileme ocito je da S60 ima bolji multitasking (1), memory managment (2), power managment, security managment (3), instalaciju programa (4), navigaciju... mogao bi do sutra ovako.

Do sada je velika vecina S60 mobova koje sam koristio bila super stabilna, znaci ne rusi se sa malo vecom gnjavazom RAM-a i procesora. Sve to ovisi o hardveru mobitela, tako da su neki sa jednakom inacicom OS-a bili razlicitim, no osim loseg memory managmenta N73 je po pitanju S60 standarda - dobar.

Maxbo, kad isprobas X S60 mobova, imas priliku ga usporediti sa drugim OS-evima, upoznas se sa problemima za developere i neke druge sistemske probleme, onda se javljaj. A ne ovako bez argumenata siriti okolo gluposti.

EDIT: eto, sad sam vidio sto sam napisao

1 - WM je mocnija platforma za multitasking, no implementacija, ako se tako moze nazvati je uzasna.
    2 - kod WM je prilicno otvorena, prije je i vise bila, dok je kod S60 user friendly po principu "tu je, radi i korisnik za to ne treba znati"
    3 - osim ovoga sa potpisivanjem programa, glupa izmisljotina za kontroliranje sadrzaja, napraviti stetu na S60 je nesto teze nego na WM-u
    4 - kod S60 je opet ono "tu je, radi i korisnik za to ne treba znati", tako da se ne moze prilagodavati dalje od nekih sitnica, nije hackabilno i troubleshooting je malo zajeban.

ovo nije WM vs. S60 post, nego samo argumentacija o prednosti S60 u nekim stvarima
    Zadnji uredio rospaya : 30-12-2007 u 06:28
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iman ja ode jednu pločicu 512 mb rama pa ćemo to uštekat da može više aplikacija radit XD

ja san ga malo drža u ruci i nije loš ono meni na prvi pogled nije loš al tipkovnica mi je stvarno upala u oči makar sad koristim 7610 ova mi se baš i nesviđa

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao OuttaControl Pregledaj post
    iman ja ode jednu pločicu 512 mb rama pa ćemo to uštekat da može više aplikacija radit XD
    Ako je ove velicine, dalo bi se nesto srediti

Sa jednog bivseg uredaja, smrc
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maxbo, nisam koristio N73 pa ne mogu reći kakav je mob ali jedan tvoj post zvuči nevjerovatno: "kamera na SE nije ni sjena kameri na n73". Volio bi se onda naći s tobom da okinemo par fotki u zatvorenom prostoru i u mraku pa čemo usporediti slike.
    PREDATOR

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to bilo lijepo vidjeti,jer takodjer iz iskustva znam da je kamera na K800 bolja od N73,a da ne spominjemo tu i K850.

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    što se tiče dijela oko tipkovnice. tu se nebi mogao složiti sa tobom. 6233 ima jednu od najboljih tipkovnica za pisanje SMS-a. to je jedan od mobitela s kojim sam najbrže pisao poruke. ali valjda je sve stvar navike.
    Također, kad pišem poruke na N73, držim mobitel samo u desnoj ruci, i bez problema i bez straha da mi ispadne mogu dohvatiti sve tipke. valjda je isto sve stvar navike.
    Samo neznam koji mob po tebi ima dobru i upotrebljivu tipkovnicu (pošto ju 6233 nema) ?
    a ovo oko uspoređivanja Windowsa na PC-u i symbiana je

al ljudi mijenjaju svoje stavove.
    Prije 5-6 mjeseci, ljudi su htjeli imati taj mob. znali su da je malo sporiji,da je tipkovnica mala.., ali to nikome nebi smetalo da nabavi taj mob. a sad, to odjednom svima smeta...
    Ja, koji imam kratke prste, ne mogu pisati poruku na N73 sam s jednom rukom, tako da se ne bi složio da je sve u navici, nego ima nešto i u prilagođavanju.
    A u vezi kamere, ja bi rekao da SE radi bolje kamere u odnosu na N73 uglavnom zbog xenon bljeskalice.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ova tema uopce nema smisla. nokia n73 je na trzistu oko godinu i pol dana i u to vrijeme nitko se nije osobiti zalio, dapace gotovo svi su su ga hvalili i svi su ga htjeli imati. nemojte zaboravit da je prosla godina i pol dana i da je tehnologija puno napredovala. sporost. u to vrijeme gotovo sve nokije symbian imale su procesor od 220 mHz, a danas cak i 6120 koja je puno slabija od n73 po funkcijama ima jaci procesor, koliko je tehnologija odmakla govori i to da motorola razr ima procesor od 500 mHz sto je ogromna razlika. kamera. u to vrijeme jedini konkurent je bio k800. danas je ta kamera osrednja i vec ima dosta modela sa 5 mpx, a nokia radi i na modelu sa 6 ili 7 mpx. tipkovnica. ona uopce nije losa ako mobitel koristite dulje vrijeme i lako se priviknete na nju. sve u svemu nije realno da se sada nade neko ko ce pljuvat po modelu koji je bio medu najboljim, koji je bio jedan od najpozeljnijih, jednostavno, vrijeme je ucinilo svoje. i danas je n73 odlican mobitel ali ima dosta koji su bolji. mozda je sada n73 best buy ako uzmemo u obzir funkcije i cijenu koja dosta prihvatljiva.
    Dinamo rules!!!

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Torbice za p990i - katastrofa
    By speedcats in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 07-12-2007, 14:55
  2. OPTIMA ADSL Traffic - katastrofa !!
    By krokan in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 07-05-2007, 13:11
  3. tele2-katastrofa
    By raky_b in forum Tele 2
    Odgovora: 86
    Posljednji post: 17-04-2007, 18:25
  4. TELE2 blabla katastrofa!
    By Aleksej in forum Tele 2
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 19-03-2007, 23:39
  5. Prodajem modem - katastrofa sta sam nasao !!!!
    By KaKaV NeReD in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-12-2003, 13:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove