iman ja ode jednu pločicu 512 mb rama pa ćemo to uštekat da može više aplikacija radit XD
ja san ga malo drža u ruci i nije loš ono meni na prvi pogled nije loš al tipkovnica mi je stvarno upala u oči makar sad koristim 7610 ova mi se baš i nesviđa
iman ja ode jednu pločicu 512 mb rama pa ćemo to uštekat da može više aplikacija radit XD
ja san ga malo drža u ruci i nije loš ono meni na prvi pogled nije loš al tipkovnica mi je stvarno upala u oči makar sad koristim 7610 ova mi se baš i nesviđa
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Maxbo, nisam koristio N73 pa ne mogu reći kakav je mob ali jedan tvoj post zvuči nevjerovatno: "kamera na SE nije ni sjena kameri na n73". Volio bi se onda naći s tobom da okinemo par fotki u zatvorenom prostoru i u mraku pa čemo usporediti slike.
PREDATOR
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks