Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Hybrid View

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve ove opaske sam naveo u usporedbi sa starijim s60. Mob ima dosta memorije, no kad radiš s operom, baciš ju u pozadinu i ona se gasi. Iso je i sa dosta drugih programa. Znaći, ak sam uzeo symbian mob, koja je bit kad je multitasking zbagiran. Surfanje je svedeno na dummy mob. IM+ isto. Normalno je da se programi u pozadini gase kad RAM padne na cca 1mb (kao što je na starijem OS-u), no ovaj se ponaša ko da nikad nema memorije.

HW dio nebum spominjal, to je osobna stvar (veličina tipki itd), kak komu paše.

@ico - i ja sam bil oduševljen kad sam ga dobil u ruke, no taj wow efekt traje tek tolko dok nisam počel koristiti "blagodati" symbiana. Predinstalirane stvari rade ok - no opet, nisam ga zel zato da koristim ono kaj je došlo s njim - opet minhus na stranu symbiana.

@cyberphree - tih par programa koje sam naveo nazivam korisnim programima - imati 500mb programa (što je vjerovatno cijeli dotsis i ipmart zajedno u os9.1 sekciji) je po meni nebuloza. Prošvrljal sam sve od-do i sprobal, sve neki wannabe nešto programi. Dok se za s60v2 moglo naći puno više toga kaj sam koristil svakodnevno i bili su od koristi. No to nije stvar nokie ni sustava več razvoja aplikacija od drugih ljudi.

@rosp - ak ikad čopim e51 i nebu radio kak si naveo, idem te tražit po maximiru

@symbeq - možda, no kad se nekaj nabavi onda se i očekuje to za kaj je hvaljen od mase, što je u ovom slučaju, potpuno obrnuto. Sve 5, ali koristiti ga u stilu "power usera" - nula bodova
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao V3rt!g(o) Pregledaj post
    @cyberphree - tih par programa koje sam naveo nazivam korisnim programima - imati 500mb programa (što je vjerovatno cijeli dotsis i ipmart zajedno u os9.1 sekciji) je po meni nebuloza. Prošvrljal sam sve od-do i sprobal, sve neki wannabe nešto programi. Dok se za s60v2 moglo naći puno više toga kaj sam koristil svakodnevno i bili su od koristi. No to nije stvar nokie ni sustava več razvoja aplikacija od drugih ljudi.
    A koje su to aplikacije koje tebi trebaju a nema ih za os9.1?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cu samo reci da nakon uzimanja N73 i nekog vremena sam shvatio da meni ubiti netreba symbian.
    Sljedeći koji bi htio uzet je N82 ali samo zbog Wifi (da ubijem vrijeme na faksu) i GPS-a koji mi je stvarno potreban i kamere ajde, ako mi na 3,2 MPx kad stavim okidač i kvaliteta slike bude bar ko 70% pravog digitalca...
    Inače da mi to netreba bez razmišljanja bi uzeo K850i...

= Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    K800 ima super tipkovnicu u usporedbi sa N73.uopce se ne moze usporediti i nikoga jos nisam vidio ni cuo da je hvalio tipkovnicu na N73.preuska je i pretvrda,jednom rijecju,smece!
    Za tu izjavu nisi kompetentan niti imalo subjektivan. Tebi je smeće ali je meni recimo OK...
    Symbian prije koji sam imao je bio 7610 i meni najljepši mobitel i najlakši za upravljanje a svi znamo kakvu je tipkovnicu imao...
    Zadnji uredio Ico : 28-12-2007 u 15:14
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    Ja cu samo reci da nakon uzimanja N73 i nekog vremena sam shvatio da meni ubiti netreba symbian.
    Sljedeći koji bi htio uzet je N82 ali samo zbog Wifi (da ubijem vrijeme na faksu) i GPS-a koji mi je stvarno potreban i kamere ajde, ako mi na 3,2 MPx kad stavim okidač i kvaliteta slike bude bar ko 70% pravog digitalca...
    ako si u Konavonskoj, onda se nemoj nadat da ćeš se sa mobom spojiti na W-Lan, jer mislim da sad uopće niti neradi W-lan...

no back on topick.
    @vepar: to je isto osobno. meni je tipkovnica na k800 pretvrda, i jednostavno sporije tipka na njoj nego na N73...
    al to je druga priča...

a što se aplikacija tiče, za S60 3rd, ima ih dosta... a povremeno izađe i neka nova (pogotovo sad za N95 i N82)

Sve u svemu, nebi baš rekao da je n73 katastrofa mob. ima i bolji i lošijih.
    ali pogledaš cijenu za koju se može kupiti preko oglasnika i pogledaš što dobiješ za te novce (streo zvučnici, slika po danu je OK, po noći ga od 3,2MPx mobova pere K800/810 zbog ksenona, veliki i pregledan displey, jako dobra baterija), onda je sasvim OK mob.
    ako vam treba mob za slikanje po noći, kupite si neki sa ksenon blicom i problem riješen. ako vam treba brz mobitel, onda nemojte gledat symbiane...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    ako vam treba brz mobitel, onda nemojte gledat symbiane...
    Zasto sad ovo? Koristio si 6120c i vidio si da kod tog mobitela brzina symbiana vise nije problem, istu brzinu ocekujem i kod novih modela tipa N82 tako da vise ne mozemo govoriti kako je symbian opcenito spor.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    Ne znam baš koliko ćeš s tim ubit vrijeme
    Jel na većini fakseva imaju svakakve zaštite wifi mreže pa traže i username i password a mobiteli još to ne podržavaju. Recimo na FSB-u, TVZ-u, FER-u ne radi provjereno

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cyberphere Pregledaj post
    Ne znam baš koliko ćeš s tim ubit vrijeme
    Jel na većini fakseva imaju svakakve zaštite wifi mreže pa traže i username i password a mobiteli još to ne podržavaju. Recimo na FSB-u, TVZ-u, FER-u ne radi provjereno
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    ako si u Konavonskoj, onda se nemoj nadat da ćeš se sa mobom spojiti na W-Lan, jer mislim da sad uopće niti neradi W-lan...
    Ma da, znam da je frend probavao pa mu nije radilo...
    Nego, i ja sam mutav, sad sam se sjetio da cu ionako si uzet laptop za par mjeseci... Znaci samo mi treba GPS a sad gledam, ima za 1500kn solidni germinov
    Onda ce mozda i K850i biti moj izbor kad se jos smire cijene i poveca ponuda...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy note 2
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokia n73 mi je teen mobitel kao i čitava sony ericsson W serija , i mislim da ona kao primarno multimedijalan aparat sasvim solidno obavlja svoj posao - krckavost i prividna osjetljivost moba u početku tera čovjeka da mob drži kao kap vode na dlanu , ali i nakon 3 mjeseca korištenja nije se promijenio na gore. Nadalje ja ću uvijek radje izabrat veliki ekran sa malom tipkovnicom nego obrnuto; šta vrijedi što je 6120c brz ko strela kad bez povećala nevidiš šta to piše u kalendaru.
    Nokia n73 Glazbu reproducira odlično (u ME izdanju vjerojatno još bolje nisam imao prilike probat) , na velikom ekranu su filmići bili pravi gušt, programa ima stvarno dovoljno osobito sada kada dotsis i potpisvanje programa rade kako treba , na tipkovnicu sam se bio naviknuo i nisam imao nikakvih problema (čak mi je sad na E65 teže pisat , dok se naviknem na "dvodijelnost" slidera .....
    Symbian modeli su vrlo različiti međusobno i svaki potencijalni kupac (ako ima iskustva sa tom vrstom aparata) zna točno što će dobit ovisno o modelu. Ako puno tipkate i želite čvrstoću uzmite M600i , ako oćete wireless za surfanje i tipkanje uzmite E61 , ako oćete jedan mix navedenog i volite se igrat sa svim opcijama telefona uzmite N73.

Ako oćete sve to zajedno dotjerano do savršenstva onda dajte milijardu kuna za N82 i ostale novitete.

Izjaviti da je N73 smeće je suludo - to je, po meni , najbolji omjer uloženog i dobivenog na black marketu trenutno.
    TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po meni jedine mane n73 su losa kamera snimana u zatvorenim prostorijam i po noci, kad stavis te slike na komp to izgleda jos gore nego na mobu. slike na otvorenom su dosta dobre. druga mana je sporost. kada restartam mobitel treba mu vise od minute da bi usao u izbornik, a to ti stvarno popije zivce. daleko od toga da je mob los ali razocarao je u onim stvarima koje smo od njega najvise ocekivali.
    Dinamo rules!!!

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iwek Pregledaj post
    nokia n73 mi je teen mobitel kao i čitava sony ericsson W serija .......
    po cemu je to citava W serija sonyericssona teen , w810, w880, w910, w950, w960... ovi mobiteli mi uopce ne izgledaju teen, ovdje stvarno ima svakakvih izjava. i sorry na offtopicu..
    cvita

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Torbice za p990i - katastrofa
    By speedcats in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 07-12-2007, 14:55
  2. OPTIMA ADSL Traffic - katastrofa !!
    By krokan in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 07-05-2007, 13:11
  3. tele2-katastrofa
    By raky_b in forum Tele 2
    Odgovora: 86
    Posljednji post: 17-04-2007, 18:25
  4. TELE2 blabla katastrofa!
    By Aleksej in forum Tele 2
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 19-03-2007, 23:39
  5. Prodajem modem - katastrofa sta sam nasao !!!!
    By KaKaV NeReD in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-12-2003, 13:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove