Sve ove opaske sam naveo u usporedbi sa starijim s60. Mob ima dosta memorije, no kad radiš s operom, baciš ju u pozadinu i ona se gasi. Iso je i sa dosta drugih programa. Znaći, ak sam uzeo symbian mob, koja je bit kad je multitasking zbagiran. Surfanje je svedeno na dummy mob. IM+ isto. Normalno je da se programi u pozadini gase kad RAM padne na cca 1mb (kao što je na starijem OS-u), no ovaj se ponaša ko da nikad nema memorije.
HW dio nebum spominjal, to je osobna stvar (veličina tipki itd), kak komu paše.
@ico - i ja sam bil oduševljen kad sam ga dobil u ruke, no taj wow efekt traje tek tolko dok nisam počel koristiti "blagodati" symbiana. Predinstalirane stvari rade ok - no opet, nisam ga zel zato da koristim ono kaj je došlo s njim - opet minhus na stranu symbiana.
@cyberphree - tih par programa koje sam naveo nazivam korisnim programima - imati 500mb programa (što je vjerovatno cijeli dotsis i ipmart zajedno u os9.1 sekciji) je po meni nebuloza. Prošvrljal sam sve od-do i sprobal, sve neki wannabe nešto programi. Dok se za s60v2 moglo naći puno više toga kaj sam koristil svakodnevno i bili su od koristi. No to nije stvar nokie ni sustava več razvoja aplikacija od drugih ljudi.
@rosp - ak ikad čopim e51 i nebu radio kak si naveo, idem te tražit po maximiru
@symbeq - možda, no kad se nekaj nabavi onda se i očekuje to za kaj je hvaljen od mase, što je u ovom slučaju, potpuno obrnuto. Sve 5, ali koristiti ga u stilu "power usera" - nula bodova

Odgovori uz citat

, w810, w880, w910, w950, w960... ovi mobiteli mi uopce ne izgledaju teen, ovdje stvarno ima svakakvih izjava. i sorry na offtopicu..

Bookmarks