jel ima mozda neki patch ili tak nesto da se prek ProgDVB-a moze snimati u neki drugi format a ne samo mpeg2, mpa, i pva?
i jel se moze mjenjat jezik kanala npr. da nije na njemackom?
U ProgDVB-u pronađi AliceSat. Ako na njemu imas signala znači da je krivo podešen ini file. Ne koristim više Skystar tako da ne mogu provjeriti. Moguće je da je nešto kod njih. Proguglat ću pa možda nešto pronađem.
EDIT:
Evo našao sam. Nažalost nema na Astri više niti jedan provider za offline download. Imaš na ovom linku popis providera na drugim satelitima.
Bojim se da ti za sada preostaje jedino okretanje antene ako hoćeš offline download.
Pozdrav
Zadnji uredio HelloMoto : 03-11-2007 u 11:46
jel ima mozda neki patch ili tak nesto da se prek ProgDVB-a moze snimati u neki drugi format a ne samo mpeg2, mpa, i pva?
i jel se moze mjenjat jezik kanala npr. da nije na njemackom?
i jel se moze mjenjat jezik kanala npr. da nije na njemackom?jer sam nacuo kao da je to moguce, ali ja ne vjerujem pa zato pitam
naravno da je moguće, moguće je mjenjat jezike ako program koji gledaš podržava više jezika, a i moguće je snimat u kompresiranom obliku, mada to ti ne preporucam jako puno ždere procesor...i ponekada ti zaostaje slika za zvukom radi trzanja procesora, ako imaš neku pilu samo naprijed inaće je pušiona...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
hmmmm....ja naravno nemam pilu, pa mi ne preostaje nista drugo nego da snimam u mpeg2 formatu pa kasnije konvertiram u avi format!e kad smo vec kod konvertiranja jel zna neko neki dobar konverter za takve stvari a da nije demo, shareware ili trial?
da li postoje neki kljucevi koji otkljucavaju neke programe poput cartoon networka i HBO (za njega cisto sumnjam)?jer vidio sam da sa nekim kljucevima mogu gledat sve taquille a sa nekim samo jednu!pa ako zna neko za takve kljuceve bilo bi dobro da podijeli!
hvala unaprijed
da onda cu morat potrazit nove kljuceve za taquillu a jel ima kljuceva za cartoon network?
Cartoon network bi ti trebao raditi u Premiere paketu.
12441 V 27500 3/4
Cartoon Network
cartoon radi
a oko diskusije oko kljuceva i ostalog ima vec otvorena tema...
pa mislim da nema potreba da trebaju par tema oko toga bit već da je dovoljna jedna...
evo link
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34673
kome treba pomoć sam nek piše..
You Hack me!
pozdrav, jel zna mozda neko kak slozit ono cudo kaj dobijem u paketu sa karticom koje sluzi za daljinski!ustekam ga na onaj port (mislim da je RS232) i nista se ne dogadja!pa ako netko zna bio bi vrlo zahvalan
You Hack me!
da pogledao sam tu temu ali nisam bas nesto skuzio!jos uvijek neznam kako postici da mi komp prepozna IC
cak sam uspio sloziti daljinac za skystar!evo kako:
U ProgDVB-u treba imat instaliran WinLIRC client (i normalno mora biti upaljen)
Da bi daljinski radio na racunalu mora biti instaliran WinLIRC (server)
Za WinLIRC i da bi daljinski radio potreban je fajl technisat.cf!Taj fajl se ucita sa racunala (u polju Config)!Kad se WinLIRC konfigurira mora se odabrat daljinski (skystar_2 remote)!
Nakon toga u progdvb-u se postave kontrole za daljinski!
jel zna neko gdje mogu skinut dobar softcam
e ljudi a koja je brzina na tom offline downloadu?
do 16 mbps
imas offline (taj se ne placa) i sa tim nemozes skidat sta ti zelis nego sta "upecas" ali tim pecanjem nekad imas srece a nekad ne!za njega moras imat poseban program kojeg podesi prema satelitu i provideru na koji si spojen (naravno ako na tom satelitu i provideru ima stogod za "upecat")!
a online se placa ali sa njim mozes skidat isto kao i sa modemom (naravno osim sto su brzine vece)
a sto se tice online imas dvije vrste paketa:jednosmjerni i dvosmjerni
jednosmjerni nema uploada i onda moras jos imat neku vezu sa kojom je moguc upload (dovoljan je modem)!
a sto se tice dvosmjernog to je prica za ekipu dubokog dzepa
pogledaj na netu
Bookmarks