Imam par pitanja u vezi doticne kartice:
1. Imam kabelsku televiziju, pa me zanima mogu li pomocu skystar 2 kartice gledat tv na kompu?
2. U kojoj kvaliteti mogu snimat video zapis s tom karticom?
Imam par pitanja u vezi doticne kartice:
1. Imam kabelsku televiziju, pa me zanima mogu li pomocu skystar 2 kartice gledat tv na kompu?
2. U kojoj kvaliteti mogu snimat video zapis s tom karticom?
http://www.eoncentar.info/
Ovdje ces naci sve potrebne informacije vezane us SkyStar2
SILE te je dobro usmerio. Evo ti jos jedan koristan link: www.montsat.cg.yu , a posto i ja imam SkyStar-2, nesto cu ti i reci o ovome:
Za ovu karticu ti ne treba kabelska tv, nego satelitska antena i ako ti je dobra lokacija kuce ima da gledas preko 3000 satelitskih kanala/sa rotirajucom antenom/.
Inace sve snimas u DVD formatu mpeg-2 sa stereo zvukom, i to sto snimis -vjeruj mi - savrsenstvo je i gledati i slusatiJa koristim software ProgDVB, a snimanje je lako-samo klik na jedno dugme. Pa ako te nesto jos zanima-pisi.
Ukoliko je netko u mreži samo da zna da je dotičnu karticu moguće i shareati preko mreže. Nisam još isprobao, ali budem uskoro jer prijatelj tu u zgradi ima skystar karticu, a svi smo umreženi...
a ta skystar 2 kartica, ona radi tako da piknes koaksijalni kabal u nju?
Koaksijalni kabel (za satelitske antene, ne obicni) LNB i tanjur, na kabelsku zaboravi. Ostalo pogledaj na gornjim adresama.
A dali se treba spojit sam satelitom preko receivera ili kartica ima ugrađen reciver?
I dal se može "crackat programe", tj. probit zaštitu...??
Kartica jest receiver...
Pa antenu spojis s sky star karticom u kompu. Netreba ti nikaki reciver.
Stavis karticu u slobodni slot kompa, pre toga instaliras i podesis satelitsku antenu,povezes antenski koaksijalac sa karticom/zadnja strana kompa/,instaliras drivere za karticu, instaliras program za gledanje i snimanje/pr-ProgDVB/,drugo "sve" sto je potrebno ima na netu, ubacis i to i uzivas![]()
i kupiš daljinac za 119kunića i to je to snima u dvd kvalitety!e da pa nema veze gdje se nalazi glavno da mu je točno usmjerena antenaja sam uzeo onaj dsl od vodatela to ti blago rečeno ne preporučujem jer platiš 130kuna +dial up + moraš okrenuti antenu tako da nemožeš onda gledati programe
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Mozes razbit i zastitu, prosetaj malo po netu i sve ces saznati. Meni ova kartica ne sluzi za gledanje TV programa pa nisam to ni probao, ali citao sam negdje da softwerski odlicno rusi kriptiranje na velikom broju paketa.
Kao sto kaze kuki poskidas na netu softcam key i peri deri.
Da, hvala na informacijama, tako sam i mislio. Jer čuo sam različite informacije, kao da treba satelit preko digitanog recievera spojit s karticom, ali mi to nije imalo smisla! Uglavnom kartica je jako dobra, to je čak i isplativije od televizijskog receivera, jer oni pravi sa svim decoderima koštaju puno više...
Ovo ti je definitivno najisplativije, kostace te malo vise samo ako uzmes rotacionu a ne staticnu antenu, ali sa rotacionom-zamisli koliko satelita su ti na raspolaganju...
I samo treba da Getall startas cesce i ubacivati kluceve, a ako pocnes sa ovime-obavezno ubaci i Capi,Emu For.P.DVB SECA2,s2emu.....uostalom-pitaces sam opsirnije![]()
ja skoro sve dekodirao (tj. frend) a zna netko dekodirati španjolske programe?!
@strong kaj imaš strong reciver??to ima moj stari (pa dobar je imaš full-x do 2010
![]()
![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Dizem ovu temu iz prasine
Ovako imam priliku kupit TechniSat Skystar 2 satelitsku karticu, ne znam kolko je stara kartica i jos ne znam kolko ce me trazit za nju, no veli covjek da kod nekih racunala ima problema da opce nece prepoznati karticu a da kod nekih hoce.
E sad ja bi to mogo dobit na probu sad kroz vikend al je problem sta nema nikakvih drivera uz karticu pa bih zamolio one koji znaju da mi vele di mogu skinut dobre drivere i neke osnovne programe, jer kad dodjem doma onda sam osudjen na Dial-up drivere![]()
Ako sta znaci ova kartica je Rev 2.6D
Molim Vas za pomoc
Lijep pozdrav
Bookmarks