da, naprotiv baš izgleda dost jeftino .. pogotovo one bočne tipke , te baterija je tuga ... po mojem "stručnom"mišljenju e50 je i više nego dobar mob za te novce
Slažem se sa sonckom, mislim ga nećeš naći.
Kvaliteta i nije neka, ona zadnja plasticna strana se lako izgrebe.
da, naprotiv baš izgleda dost jeftino .. pogotovo one bočne tipke , te baterija je tuga ... po mojem "stručnom"mišljenju e50 je i više nego dobar mob za te novce
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
evo samo 2 primjera, jos ih bezbroj ima za 1200kn (znam da je iznad budzeta, ali nije preskupo).
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-7978302.html
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-8009226.html
radule, jel imas taj mobitel pa pricas iz vlastitog iskustva ili si nacuo? ja ga recimo imam vec mjesec i pol, sluzi mi kao drugi telefon i jako sam zadovoljan s njim. plastika izgleda pomalo djecje ali daleko od toga da je lose napravljen, a nema niti jednu ogrebotinu.
isto tako malo citam vase postove, lijepo je to kad te pere nostalgija pa ti se cini da je 6630 super telefon i za danasnje pojmove. meni je u svoje vrijeme bio nadasve odlican, koristio sam ga 8 mjeseci i po prvi put otkrio cari symbiana, ali da bi se vratio na njega, niti pod zivu glavu.
6120c je super mob za te novce, kao i E50.
Samo je pitanje što tražiš od moba...
Evo i njihova usporedba:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50421
6120c je stvarno brz mobitel, jedino ima malo slabiju bateriju i klimav poklopac (a te dvije me karakteristike posdsjećaju na 6630, jer je i 6630 bio jedan od bržih symbiana u to vrijeme sa klimvim zadnjim poklopcem)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja ti preporučam n70, imao sam ga godinu dana do prije par dana kad sam ga prodao. za 1000kn po meni najbolji smart. ima super kameru za video i foto. ima najbolji video od svih telefona koji imaju 2mpx kameru. symbian je pa ga možeš prekrcat programima, ja sam ga koristio i kao web kameru. imao sam u njemu novu bateriju i držala je dva dana bez problema. skineš s neta neki player za glazbu i imaš sve. nešto je sporiji ali navikneš se, ništa strašno.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Imao sam N70 i 6120 classic, kao i svaki drugi mob u temi osim E50jos uvijek mi se cini da je samo 6630 dovoljno cvrst. Ne mogu zamisliti kako bacam 6120c sa dva metra na beton...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ima trenutno N73 i želi ga se riješiti jer hoće neki jeftiniji sa istim funkcijama ali da može izdržati kontinuirane padove sa visine 2m na beton LOL.
Oprostite ali meni je ovo više nego smiješno!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Potrazi 5500, nekako najvise odgovara bacanju sa 2 metra na beton.
Vidim da ste svi totalno razumjeli sto zelim od mobitela...
Pad od dva metra na beton je samo izraz, ono sto zelim je cvrst mobitel koji moze svasta, nije skup i dovoljno je cvrst. Ne namjeravam ga bacati okolo, no da prezivi wear & tear. Zelim izbjeci situaciju kada mi je N73 pao sa stola i nisam disao dok nisam vidio da je ekran cijeli. Ista stvar mi se dogodila sa zadnjih 15 mobitela koje sam imao. Kao banalni primjer bi rekao da se ne zelim vise brinuti imam li kovanice u dzepu gdje je mobitel ili mozda kljuceve.
Baci svoj N73 sa stola na pod. Hajde, baci ga i reci mi da nisi zivio u strah tri i pol sekunde dok ga nisi podignuo. 6630 moze sve sto trebam (imam PDA, imam mp3 player, imam video player), jeftin je i sve ce prezivjeti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja neznam jeste vi popili pa ne kontate covjeka ili sta...coek oce telefon za kojeg se nemora brinut oce mu sta bit ako slucajno padne i da ne mora stalno pazit na njega...tu spadaju i 6630 i 6680 i ako nades nokiu 5500 sport ali mislim da je ona skuplja..
Ma ko te nebi razumio ali i moj N73ME je već dosta puta ispao istina ne namjerno, jer tko je lud bacati namjerno mobitel, ali je svom srečom odlučio padati na tepihe i parkete (jednom je ispao na mramor) i mobitelu ništa srečom nije bilo.
Čuvam ja i svoj Siemens C55 kada ga nosim sa sobom(ako nemam drugi) ali istina kao i svatko normalan manje brinem nego kada mi ispadne skupa Nokia.
Skup uređaj me i tera da ga što bolje pazim pa mi to dođe kao cijelodnevni trening, stalno se pazi da je mobitel sam u džepu i da nema drugih nametnika koji ga mogu oštetiti, ali jebga dogodi se
Ne želim ispasti namčor ali "čuvajte bolje vaše stvari" jer nitko nebi vozio mercedese, audi, bmw da se boje izaći sa njima u promet. HO HO HO Nego bi se svi furali u Yugo makinama.
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Meni N91 izgleda ko da mu neče biti ništa ni ako ga kamion pregazi:
Ima jedna u oglasniku za 900Kn.
Zadnji uredio Night Rider : 26-12-2007 u 15:20
il je pokvarena il je frajer zabunom izostavio "1" tj 1900kn je više realnija cijena ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks