Nista mi ne pada na pamet pa vas pitam, koji smartphone mi preporucate do 1000 kuna? Samo S60 i WM.
Nista mi ne pada na pamet pa vas pitam, koji smartphone mi preporucate do 1000 kuna? Samo S60 i WM.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nokia 6630 i 6681. Čak štoviše; preporučujem 6681 u bijeloj boji -- nikad prežaljen i jedini fon na kojem sam zapravo i koristio fotoaparat.. Sturdy i otporan.. A 6630 opet -- peri & deri.. I naravno - cijena je i manja od navedene. Nisi naveo starost, ali na tvome mjestu ne bih tražio dalje..
A od WM -- Compact
Ah, 6630, tolike uspomene...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
6680 - sada več "star" no, mamlaz radi svoj posao. Iskreno, čak mislim poslat n73 u mp3 i vratit se na 6680..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Trenutno imam N73 kojeg se zelim rjesiti, pa ciljam na neki peri-deri smart koji ce svoj posao raditi ultra-efikasno. 6630 fits the description.
www.gadgethive.com
mda compact..prezakon stvar za te pare..touchscreen dovoljno velik, i wm...sad kolko te zadovoljava ko mob, al kao pda je odlican
bio nekad oglas...
mozda se moze pronaci i N70 za nekih 1000kn. ili jos bolje 6680.![]()
ja bi potražio za te novce N70 (možda se uspije naći pokoji primjerak) ili 6680. makar i 6630 je dobar, je možda i tik brži od 6680...
ja bi birao jedan od ta tri...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Šta sad N73 kao ne valja???
6630, 6681, 6680, N70 bolji telefoni???
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa trazio je smartphone za 1000kn.tesko ces naci N73 za 1000kn.
Citati sa razumijevanjem, molim. Trazim mobitel koji cu moci bacati okolo i prema njemu se lose ponasati, a da je pouzdan i da moze sve kao i neki noviji tipa N73.
Dakle Compact, N73 i N70 nisu opcije. Imao sam svaki mobitel u ovom threadu i 6630 je u svoje vrijeme bio najbrzi, a od svih navedenih je definitivno najcvrsci. Da mi sad N73 padne na pod sav bi se rasuo.
www.gadgethive.com
A i da se razumijemo compact nije smartphone vec ppc sa gsm funkcijom ...
Zadnji uredio Vatrogasac : 22-12-2007 u 21:52
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Kolega.. 6630 je definitivno ono što trebaš.. Meni je predobro služio i najvjerojatnije će opet ući u upotrebu..
haha i ja se slazem s tim da je 6630 najbolji izbor..cag ga i ja sad koristim..zamjenio se s frendom dao mu 6280 nek nosi a ja 6630 na par dana a n73 je u ladici lol..stvarno pre dobar telefon a i wow efekt isto.....
hp ipaq 514
Mocan a djeluje cvrsto i robusno... jedino kamera koma...
![]()
i reza ekrana je koma, al sumnjam da ga možeš nać po 1000kn .. najeftiniji na koji sam ja naletio je bio 1200kn ..
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Imao sam i iPAQ-a, jednostavno je prespor i neefikasan.
www.gadgethive.com
jel to 6681, koji diaboliq nije prežalio?solidan mob, al meni je smart bez stylusa, smrt. stvar navike. čak sam čuo da je 6630 brži od 6680 i 1.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Blackberry Pearl
2AX: da; čak je i boja ista.. Odličan i otporan telefon; fotografije su bile fenomenalne, a i bljeskalica.. ŠTo se tiče brzine i baterije -- 6630 (a i robusnosti.. budući da je zaobljen, pri padu ne pada na kut već amortizira udar.. Provjereno.)
E50, ja ga imam upravo zbog kvalitete izrade i robusnosti. Mislim da ga možeš naći za te pare.
Definitivno najrobusniji i (po meni) najlijepši od ponuđenih i dostupnih za tu svotu.
Sa ovim se u potpunosti slazem . Vidis on mi uopce nije pao na pamet . Meni osobno bolji od n70 i 6680/6681 .. Pogotovo sa crnom maskom
Eh da, E50 sam zaboravio skroz... Odlicno je sto je 9.1, no prvo ga moram prepipati![]()
www.gadgethive.com
6120 ako se nade za te pare. kvaliteta izrade je odlicna, i nije prevelik za furati kao drugi mob.
Bookmarks