Stavim cd(iso image) , pokaze se autoplay i kaze mi neku gresku installera.
evo slika : http://www.esnips.com/doc/01bba535-a.../ScreenShot001
netko se je naviknuo na ww2 teme kao npr. ja![]()
dok je nekima dobro došao cod4![]()
Stavim cd(iso image) , pokaze se autoplay i kaze mi neku gresku installera.
evo slika : http://www.esnips.com/doc/01bba535-a.../ScreenShot001
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
imam instaler 3.1
igra nije ostecena , bila je na dvdu pa nista. molim neko pomoc, probano je vise igara,tj. dvdova.
kod frenda ista radi bez problema a ima neki stariji komp i nema net za windows update pa vjerovatno nema ni noviji instaler
Zadnji uredio flOoKi : 23-12-2007 u 00:24
ako haker cx70 ne zna,mozda ti ja mogu pomoci:
udi u my computer->desni klik na COD4MW i open->i onda dvoklik na setup i trebalo bi radit 99%.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ne radi, to sam prvo probao , imam neke osnove.
uglavnom problem rijesen renistalacijom windoza, jer sam se zajebavao 2h s tim, i nakraju popizdio i izbriso hard i sada radi.
Kaj se tice igre prejebena mi je, mislio sam da mi se nece svidjat ali sam se prevario... pozz,danijel.
ja samo gazim sad po multiplayeru (već imam 67 sati igre), a singleplayer sam odavno prošao..... čak mi je bolji od cod2 (multiplayer)
CARpeDiem*
igra je stvarno fenomenalno!a za ljude koji su ju prosli za par sati preporucam veteran level!ja sam ju nakon puno muke jedva zavrsio!ali sve u svemu igra je super!sad me samo zanima ako netko zna gdje mogu skinuti mape za multiplayer!trazio sam po netu ali bas nisam imao puno uspjeha!bio bi zahvalan kad bi neko stavio neki link!
nema jos novih mapa,osim one bozicne,malo snega,mrak i lampice
jel mozda zna tko kud igra sprema inforamcije za multiplayer level-e!zato jer sam nedavno reinstalirao OS i sad idem ispocetka!pa bi napravio backup za ubuduce!a navodno sam nesto nacuo da samo mora biti isti key!sad neznam jel to tocno ili nije
cijeli profiles i cd key backup
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
maxppc.no-ip.org:28961 na ovom serveru sam vidio 2 nove mape,subway i neka farma ili nesto slicno,samo sada treba imati code za upast na njega,sry guys
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Imam problem,na cod4 multiplayeru sam igrao na onim cracked serverima jer normalno nemam original igricu,i dobro,dosao sam cak do 55 ranka,prije nekih tjedan dana sam reinstalirao windowse,normalno sve mi se izbrisalo pa sam i COD4 reinstalirao,od tada nemogu vise igrati online,pobrao sam nekakav global ban zbog navodnog "corupt system file memory"...![]()
Promijenijo sam crack i radi sve u 16
Zahvaljujem
imam problem u vezi igranja cod4 preko multyplayera...kad udem u igricu igram kojih 3-4 min i komp mi se restarta.Inace igram preko x-fire-a i u nijednoj drugoj igrici nemam takav problem!Ako moze pomoc?
i jos da napomenem imam 1.5 patch i do prije 2 tjedna mi je normalno radila, provjerio pregrijavanje nije(najvise 57 stupnjeva)...
Zadnji uredio flOoKi : 27-03-2008 u 23:40
evo da se i ja uključim...prešo sam ju 2 puta i sad prelazim po 3. put...uvjek razinu za 1 povećam,sad sam na hardned
super je igrica,nema bolje...sad još samo da nabavim frontlines fuel of war i da to pređem koji put i bit će super
i usput,radi na mojoj mašini bez najmanjih štekanja(1.5gb ram,radeon x1950 pro 512mb grafa i proc intel pentium 4 3.0ghz)
kako kome,ali meni je ovo puno bolje od WW2,makar mi je COD2 već bila uživancija totalll
...reper u duši...
MOJ BLOG
Bookmarks