Ja i frendovi igramo na Hamachiju.Izvorno postao RedkinG
Ako oces javi mi se na PM pa ti posaljem podatke i mozes s nama igrati (ima nas 9 pa nam fali jedan da imamo dvije ekipe).
Igra li tko? hajdemo se skupit pa otići na neki server se naubijatima tko?
![]()
....ja najćešće odem igrat kod slovenaca IP 80.86.89.33:28970 uvjek ima mjesta![]()
- Red-Gsm.net -
Ja i frendovi igramo na Hamachiju.Izvorno postao RedkinG
Ako oces javi mi se na PM pa ti posaljem podatke i mozes s nama igrati (ima nas 9 pa nam fali jedan da imamo dvije ekipe).
dogovaranje oko online igranja preko PM ili preko nekog live messenger-a.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo stranice s cod 2 serverima kojih možete igrati bez orginalnog cd-a, verzija igre mora biti 1.3, te morate imati prgram The All-Seeing Eye
ja najčešće igram na hrvatskim
213.19.130.154:28960 -sd
195.122.135.155:28960 -tdm
meni su dobri bosanski logosoftovi
CARpeDiem*
ak ko hoce igrat nek se javi na pi:em,,.
P.S. - igram samo moskvu,team deathmatch
zzop.
bah,,.oce onda ko igrat il je tema postavljena bzvz,,.?
zzop.
jedan savijet...
ovo nije gejmerski forum i netreba ocekivati da ce uvijek biti ljudi za igranje..
ima gejmerskih foruma tamo ces zasigurno puno brze naci suigrace za igranje online.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ako ima tko raspoložen za igranje neka pošalje PM sa informacijama o serveru i stižem..
inače nemam origigi cd key ali skužio sam da se u skoro svaki server može ući makar javi da ne može; samo probam po nekoliko puta i uđe. jedino što me hebe od nekih 1-2 u noći pa do negdje ranog popodneva - nema šanse da se spojim ni na jedan osim creckanih.. <vjerovatno neki japanac ima moj cd-key, tj. ja njegov)
Pozdrav i nadam se da se vidimo...
nick mi je: SS_Killer <CRO>
Ja lad idem na online uvijek sam na logosoftu
nick: Croatia's best
CARpeDiem*
koja je adresa servera? i je li dm ili tdm ili nešto drugo?
nakako mi je tdm najdraži, štoviše na druge se servere spajam samo kad moram pod mus,,,
217.75.192.84:28961
tdm
CARpeDiem*
Bookmarks