Imam ti ja jedan odličan plug in koji ne znam da li se uopće može igdje skinuti jer je ful star i mislim da autor nije radio na njemu već godinama.
Kako na Winampu podesiti da se reprodukcija pjesama odvija bez pauza,tj kako namjestiti da se kraj jedne pjesme poveze s pocetkom druge,te da se ne dogadja pauza izmedu pjesama. Gledao sam na options/preferences/playback,al nista nisam naso... Upomoc!THX!
Imam ti ja jedan odličan plug in koji ne znam da li se uopće može igdje skinuti jer je ful star i mislim da autor nije radio na njemu već godinama.
http://www.winamp.com/plugins/details/107818
evo kolega, samo ovo downloadaj i uzivaj
Jesi probao:
Preferences - output - directsound output - other - kvačica na "remove silence..."
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
opcija crossfadea je odavno ugrađena u winamp. samo treba upaliti to i podesiti na koliko sekundi se preklapa...
na ekvilajzeru imaš opciju crossfade
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Da i to čini mi se samo na modernim skinovima možeš odabratiInače, ako je odabereš pod modernim skinom i prebaciš se na neki klasični - opcija ostaje uključena.
Meni je inače taj crossfade malo nespretan, na prijelazu pjesmi se pomješaju ritmovi, na sekundu-dvije sve zvuči kao da je pukla ploča..al ne košta probati.
Btw. jesi se kod one opcije koju sam ti preporučio poigrao sa ovim sliderom za neke decibele?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://www.2shared.com/file/2638697/...ut_sqr175.html
Kada ga instaliraš, CTRL + P > Plug Ins > Output > SqrSoft...
Tamo se poigraš sa tabovima Crossfade, Fade on stop/skip, Fade on seek.
Eee suuper!Hvala svima!
![]()
evo jedno pitanje i sa moje strane.Uvek kad pokrenem Winamp,samo mi se pojavi prozor sa playlistom,i muzika krene... zatim moram ici tu na tom prozoru na X,da se on iskljuci,ali Winamp ostaje aktivan dole u toolbaru.Zatim kliknem tu,pa mi se pojavi na ekranu onaj deo sto pokazuje minute,ali na njemu je tad iskljucena opcija playlist,i kqad kliknem na nju,pojavi mi se napokon sve.Iritira strasno.Znaci,samo zelim da kad pokrenem Winamp,pojavi se sve,a ne samo playlista.
jel možda neki skin u pitanju?
reinstalacija winampa??
Ma nije skin... jednostavno... ma nemam pojma... vidis,ni pomislio nisam da ga reinstaliram
Bookmarks