Imam Winamp 5 i kad uključim Shuffle da mi svira random pjesme svaki put ih pušta po istom redosljedu. Za popizditi. Jel se to može ikako promjeniti? Shuffle morph rate je na maksimumu
šta ti to tak jako smeta?
Meni ne radi to.
Probaj smanjiti shuffle morph rate. Možda upali.
Ili makni te pjesme koje ti stalno svira, i svirat će ostale![]()
![]()
![]()
Pa to je isto, samo što je 5,02 registrirani
meni moj winamp normlano radi ...
chevapi for men
i meni
@cyberphere: zaključili smo da nešto nije u redu s tvojim winampom. Možda se problemi riješe se reinstalacijom, a možda i ne.
skidaj 5.03...he he he
Ozbiljan sigurnosni propust u Winampu
Zagreb, 06.04.2004. 13:35 (Bug On Line)
Tvrtka koja se bavi sigurnošću NGSSoftware je sredinom veljače ove godine otkrila sigurnosni propust u Winamp playeru, ocijenjen kao visokog stupnja rizika.
Što je najgore, odnosi se na sve verzije od 2.91 do 5.02, a to znači da potencijalni izrabljivači imaju poprilično široku "instaliranu bazu".
Radi se o heap overflowu u kodu in_mod.dll datoteke, koju će napredniji korisnici Winampa prepoznati kao zaduženu za otvaranje nekoliko tipova glazbenih tracker formata datoteka. Zbog nepostojanja provjere u kodu zaduženom za učitavanje Fasttracker 2 formata, moguće je malicioznim kodom prebrisati heap, izazvati access violation u jednoj od funkcija za alokaciju memorije Windowsa te potom "zapisati bilo koju vrijednost u memorijsku lokaciju po izboru napadača."
Vrijedi napomenuti kako se ovo odnosi na sve one formate koje Winamp čita pomoću in_mod.dll ekstenzije - (nazivani tracker ili MOD formati) ali na sreću, samo na njih. Dakle, MP3, Ogg Vorbis i slični nisu ugroženi.
Javnost je o ovom propustu obaviještena jučer, nakon što se pojavila nova verzija Winampa (5.03) - za koju vam toplo preporučamo da je odmah skinete sad kad je informacija o ovom propustu puštena "iz vreće".
Kako je Winamp iznimno popularan (navodi se preko 31 milijun downloada od verzije 2.91 do verzije 5.02, koje su sve ugrožene) - nije teško zaključiti kako bi se uskoro mogao pojaviti i kakav crv koji iskorištava ovaj sigurnosni propust. Shvatite, stoga, ovaj update svog omiljenog "svirača" kao sigurnosnu zakrpu... dakle, ozbiljno.
Bookmarks