dobila 100kn na račun!!
Hvala Vam sto ste sudjelovali u natjecaju i s nama podijelili iskustva koja Vas vezu uz T.Mobile. Vas trud nagradili smo sa 100 kuna na racunu. Vas T-Mobile
meni očito još ništa.. jeli svima danas došlo?
Evo i meni danas doslo....hvala t-mobajlu
e, bas mi je super doslo ovih 100kn. hvala t-mobile.
Nek se nitko ne brine, oni koji su nesto napisali dobit ce 100kn na racun. E, sad hocu da pitam nekoga tko je dobio tih 100kn. Meni racun virijedi do 31.05. i izgleda da mi je tih 100kn produzilo trajanje racuna. Jel to jos nekome ili...?
I meni danas tijekom dana leglo 100kn na racun
Tko rano rani, zajebo je pjetla
u dnu stranice piše:
i sad mene zanima da li je tko dobio poklon iznenađenje??Poklon iznenađenja stići će tokom prosinca na kućne adrese svih autora pisama, a osim toga osvojit će kune na svom računu.
ja još ništa nisam dobio na kućnu adresu, osim pisma u kojem piše da sam dobio 100kn...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni je doslo....ali neces se usrecitiPoklon bon 250 kuna pri kupnji simpa uredjaja.
Postenoali on nije u ponudi.Ima samo 6 modela koje mozes uzeti.
Doslo mi je jucer an kucnu adresu.Ponuda vrijedi do 31.12.2007 ili do isteka zaliha.Moguce je placanje na 12 rata putem Dinersa, Amex ili PBZ Maestro kreditinim karticama.Modeli su sljedeci SE W200i+ zvucnici cijena 548kn, LG KG 800 cijena 748kn, Moto K1 cijena 748 kn, SE K530i cijena 948kn, Samsung SGH-E740 cijena 1.248kn, Samsung SGH-Z240 1248kn.U sve cijene uracunat je popust i PDV.Uz sve to imas pravo na jos 420 kn na racunu, 30 kuna iducih 14 mjeseci
meni nije ni 100kn doslo
naravno da meni nece..
Pise u flayeru kojeg sam dobio na kucnu adresu i na kojem je taj bon za 250 kuna popusta
I ja sam dobio taj bon od 250 kuna, a nisam poslao nikakvo pismo.
Ja ga odmah bacio u smeće![]()
Bookmarks