ekran bi trebao biti cak 3,2" sa 16mil. boja,4 integrirana zvucnika i senzor pokreta.vjerojatno je ipak rijec o konceptnom modelu.
Izgleda dosta N81-ish... Prica se da ima dva LED flasha, 5 mpx kameru i Carl Zeiss lece.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ekran bi trebao biti cak 3,2" sa 16mil. boja,4 integrirana zvucnika i senzor pokreta.vjerojatno je ipak rijec o konceptnom modelu.
Po meni ovo gore ne može biti 3,2'',tj može ali onda je mobitel ogroman!
meni ne zgleda nekaj posebno
Mob izgleda pre mocno bar meni sam garant nece ni priblizno tak izgledat u finalnoj verziji ak je uopce bude...
meni djeluje kao povećana i "nabrijana" nokia N81, te kao naslijednik Nokie N95 (8GB)...
na n81 me podsjeća zbog dizajna, a na n95 kliznog mezhanizma na dvije strane...
Mislim da bi izrada zadnjeg poklopca trebala biti dobra, jer je od jednog dijela, pa nebi baš trebalo biti klimanja i škripanja.
Jedino što su stavili 2 LED diode umjesto ksenon flesha...
ali treba pričekati još kakve podatke o mobitelu...
Ali mi displey djeluje jako velik... valjda će i rezolucija biti veća od 240x380, recimo 480x640
Evo još malo slika
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni se uopče ne sviđa, puno ljepša mi je n95(8GB).
PREDATOR
izgled ništa posebno. jedino ta plastika će biti puna otisaka. jedino se
nadam dobrom ekranu veće reze.
malo sam gledao po internetu i naletio na ove podatke za N96:
Display: 240x320 Pixel
Kamera: 5MPx, Dual-LED Flash
Memorija: 16GB (interno)
DVB-H TV-Receiver, WLAN, UMTS / HSDPA
makar su to smo pretpostavke...
al ako to denekle bude istina, ostat ću razočaran što rezolucija displeja nije veća...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok.. bit če glomazno.. ali nije inovativan dizajn...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
evo glasina i na gsmareni.to je vec ozbiljno:
http://www.gsmarena.com/5_megapixel_...d-news-390.php
da iskreno kazem da svida mi se mobitel. daleko od toga da je ruzan, ali ima neku notu koja mi neodgovara, za razliku od N95 8gb koji mi je predivan.
samo me zanima kakva je baterija unutra, nadam se ona iz e61, 1500mha.![]()
Prema najnovijim glasinama, možete ga prestat uspoređivat sa n95 ili n95 8gb: ovo je zapravo nasljednik nokije n91.
Zvuči logično: dizajn sličan n81, 16 gb memorije, DSP čip...
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
ne kuzim sad ovo. zasto ga ne bi mogli usporedivati s N95 8gb? mobitel kao mobitel, zar je bitno ciji je nasljednik? po toj logici Nokiu ne bi smijeli usporedivati s SE, jer Nokia izbacije nasljednike svojih mobitela, a ne od SE lol![]()
isto tako zasto ne bi bio nasljednik od n95? sve primarne funkcije tog mobitela su poboljsane.
Ogroman ekran...bude se doslovno prošetao kroz bateriju, dovoljan minus da ga ne uzimam u obzir.
jasno je da baterija ispod 1200 mAh nema sta traziti u N96.![]()
Ma stari moj, baterija ispod 2000mAh nema tu što tražiti...znam ja, imam iskustva sa Mda Pro koji je sličan potrošač.
To je kao da staviš tank od 20 litara na V8 mašinu od 5000ccm
ova koju ima e61/e61i od 1500mAh je dosta solidna
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks