još nema opcije receive/witdraw za Cro. ukoliko možeš dogovoriti koristi moneybookers. Low fee i usluge su ok, podržava naše banke.
i ljudi jel to proradilo? Ima neki posao preko neta koji se placa preko paypal-a pa me zanima jel to radi?
još nema opcije receive/witdraw za Cro. ukoliko možeš dogovoriti koristi moneybookers. Low fee i usluge su ok, podržava naše banke.
registrirao sam se na moneyookers i prijavio karticu ali je nemogu koristit zna li tkozasto?
radi se o visa electron
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja bez problema koristim moneybookers. Jest da nisam već par mjeseci, ali bez problema sam preko njih uplaćivao novce na skype i prebacivao ih u SAD. Isto tako, ja samo koristio AmEx, ali sa Visom sam imao problema. U čemu je točno problem kod tebe?
ne uspijeva se izvrsiti vertifikacija kartice, a sad su mi zablokirali racun na 24h![]()
Ja nisam mogao verificirati visu na kojoj imam devize, odnosno dolare. Oni šalju za verificirati iznos u EUR-ima, te kad mi je sjeo taj iznos, sjeo mi je u dolarima, ne u eurima, tako da nisam znao točan iznos i nisam mogao potvrditi račun.
ja na deviznom imam eure. sad mi je izgleda jedina opcija uplata u banci na njihov racun..
zagrebacke. maestro i visu electron.
To su kartice za tekući i žiro račun? Mislim da njih ne možeš koristiti za online plaćanje. To nisu kreditne kartice, već debitne, koliko znam i koliko sam ja puta pokušavao kupovati sa njima, nisam mogao.
maestro je ziro a visa electron devizni racun. njima mogu kupovati normalno po raznim ducanima a nadao sam se cu moci i za internet
ja imam visa electron od PBZ-a i mogu kupovati preko interneta. u pocetku se nije moglo i kasnije slucajno isao probati i proradilo![]()
iPhone 5s 16 GB
pa mi je palo napamet da mozda krivo upisujem podatke tipa broj kartice (sa razmakom ili bez) rok trajanja ime prezime (stampano ili malim slovima) i sl. ali probao sam vise kombinacija.
Bookmarks