potpisao sam i ja, 5 x email, ali..Izvorno postao cyber
nista dok nase banke ne odluce garantirati prijenos novca, a dotle udri po plavom oglasniku i hr.ponuda.*
e pa i ja sam i Vigga je i ljilja je...nek se nađe!(troličim se..LOL)
Zadnji uredio lili : 01-03-2006 u 13:05
potpisao sam i ja, 5 x email, ali..Izvorno postao cyber
nista dok nase banke ne odluce garantirati prijenos novca, a dotle udri po plavom oglasniku i hr.ponuda.*
Samo gas!
Upisah se!!
da malo osvježim temu za one koji nisu bili prisutni u ovoj temi..
bio bi i red da se potpiše peticija..
http://www.petitionspot.com/petitions/hrpaypal
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Na žalost ovim tempom ništa od peticije,kaj tako malo ljudi zanima PayPal;jadan smo mi narod kad večina nas još plača novcem iz čarape! Kad smo kod toga trenutno bih volio da ja imam čarapu iz koje mogu vaditi lovu!![]()
Potpisah se!
Fakat preeeeeeemalo se do sad ljudi potpisalo, a u PM, koja zaostalost![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
potpisala se![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa nije to baš malo ljudi, da toliko ljudi obavi 10 transakcija... you get the point...
Potpisao sam!!!!
P.S.MOŽE MI KO OBJASNIT ŠTA JE TO UOPČE PAYPAL
Potpisah ovo odavno......hebemu,hoću kupit Live For speed,a nemrem ju kupit jer se prodaje samo prek neta......![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Slazem se, al oni vjerovatno imaju racunicu u kojoj ovisno o kolko ljudi bi koristilo paypal im se isplati to uvest u nekoj zemlji a ispod koje brojke im se ne isplatiIzvorno postao gog
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Potpisao se!
Upisah se!!
...ajde ljudi ako još netko nije
- Red-Gsm.net -
najprije mi moran netko objasniti sta je to uopceIzvorno postao mulder
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=352756#post352756Izvorno postao nevidljivi
- Red-Gsm.net -
Potpisao sam se :![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
ode se i ja upisati
btw...sto se tice placanja preko neta...kod nas je stvarno pushion4
ja htjeo ubosti rapidshare preko kartice i naraWno da ne moze...morao sam se ici zezati u banku, pa otvori devizni racnu, pa ispuni ovo...ono...pa preko iban-a...ma za poludit...ali na kraju radi
stvarno steta sto se tako jednostavne stvari ne mozu placati preko kartice direknto, kao u normalnom svijetu !
RoBee
još jedan i bit će 3600
to bi bio ja!Izvorno postao mulder
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
a kako će to paypal vidjeti? oni ni neznaju za ovo sigurno, da li im je netko pokazivao ovu peticiju?
pa valjda kad se skupi dovoljno glasova netko će im to pokazatIzvorno postao mulder
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
zar ovo nije dovoljno?????Izvorno postao zvijerka
potpisao i stavio link na jedan forum![]()
Bookmarks