Jedini koncert u životu na kojem sam bio je bio od Jinxa u ljeto 1999. čini mi se. Ne preferiram koncerte, ali postoji jedan na koji bih otišao, pa makar morao za ulaznicu dati cijelu plaću.
Primjecujem da ljudi na forumu dosta prate i slusaju glazbu, no nitko ne prica o koncertima, na kojima je bio, koji su bili najbolji, zbog kojih zali...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Jedini koncert u životu na kojem sam bio je bio od Jinxa u ljeto 1999. čini mi se. Ne preferiram koncerte, ali postoji jedan na koji bih otišao, pa makar morao za ulaznicu dati cijelu plaću.
Bio sam do sad na koncertima od severine,skore i dva puta od thompsona i od opce opasnosti...bio sam i u cavoglavama i preporucio bi svakom taj dozivljaj to je stvarno nesto ne zaboravno....
bio sam na maidenima u velikoj gorici, the strange-u u osijeku, tbf, let3, hladno pivo, vatra... ma ima ih. zao mi je sto nisam isao na muse ove godine, valjd ce oped doc...
angels might have been eaten.
Također i kod mene, samo umjesto plaće bi izdvojio cijelu stipendiju
Isto tako nije da me ti koncerti previše uzbuđuju, bio na Gustafima u Poreču za novu godinu 2006/07 - predobro! (ako krenem dalje pričati, netko bi me mogao linčovati). Ukratko, bili su i u Puli, ali se to nije moglo mjeriti s onim prvim. Mislim da je to to.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zadnji put sam bio na zabranjenom pusenju prije nekih 3,4 tjedna
inace neidem bas cesto na koncerte takve
::::
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Edo Maajka - Velika - poznate livade pod obroncima Papuka
Električni Orgazam - Pauk Zagreb
Atomsko sklonite - Pauk Zagreb
Zabranjeno Pušenje - Bogaloo Zagreb
Letu Štuke - Bogaloo Zagreb
Prljavo Kazlište - Božični koncert na Trgu
Hladno Pivo - Pauk Zagreb (Humanitarni koncert, uz njih su bili i Kawasaki 3P, upoznao Rospayu)
Hladno Pivo - Samobor (fašnik, upoznao Sodoma, da nije njega, vjerojatno bi umro, i to mu nikad neću zaboravit)
Hladno Pivo - u petak, Dom Sportova Zagreb (zappan, whiteboy, gog i ja)
jos jedino moram otici, al bas ono "must" je Let3, bilo gdje....
angels might have been eaten.
sad nesto sasvim deseto,Balasevic u domu sportova,jedna zima prije par godina,fenomenalno,5 sati je trajalo...
http://www.last.fm/event/411539are u 'in'?
Ovo im je već druga godina zaredom koju pamtim da su ovdje na Božić.
Još da dodam Prljavo Kazalište - nova godina 2005/06 (i think), Pula - strava!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
koncert za novu godinu,ma kajaznam to mi nije nest.Mozda onaj prvi kad je bio na trgu ,kad je to bilo nesto novo.Davnih dana,Deep purple,Alice cooper,urian heep,Corba,Bajaga,Parni valjak uvjek super koncerti.Bila i na gazdama..Zao mi je kaj nisam isla na hladno pivo..a bit ce dana...![]()
meni je isto zao da nisam bio na hladnom, a bili su isti dan kad i zabranjeno i mi se prvotno zaputili na hladno medjutim prekasno smo dosli ovi zavrsilipa smo otisli na zabranjeno, kasnije je i pivo doslo na taj koncert i mile otpjevo jednu dve pjesme
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da, evo zaboravih još spomenuti neke
Hladno Pivo - Špancirfest, Varaždin
Gibonni - Špancirfest, Varaždin
Divlje Jagode - Pauk Zagreb
KSET zagreb - dosta toga, ali uglavnom Tribute to... sa nekin više manje demo bendovima
od svih ovih nabrojanih, žalim samo za jednim, a to je Gibonnijev. Da mogu vratit vrijeme i promjenit neke stvari, promjenio bi taj dan.
Inače, na svim ostalima pamtim samo dobro
13. 12. 2002
nažalost nisam in, iako bi vrlo rado bio, al bježim doma....
a neostvarena želja, koja će vjerojatno ostat zauvijek neostvarena je otići na koncert Azre.
Zadnji uredio zerobravo : 17-12-2007 u 15:20
Bio na kocertima:
Edo Maajka - OTV Dom - povodom prvog albuma; zagreb
Edo Maajka - Dom sportova - drugi album; zagreb
Hladno Pivo - 20:04 , 20.04.2004. - Dom sprtova; zagreb
Gibonni - Dom sportova ; Zagreb
Što reći o tim koncertima.
jednom riječju sva 4 su mi fantasitčna!!
Edo Maajka zbog toga što sam u to vrijeme to slušao, a i ekipa je bila super
Hladno pivo - predobar koncert. definitivno jedan za pamćenje...
Također i koncert od Gibonnija. Za pamćenje... 3 sata svirke...
Neznam dal se broje: Božićni koncert u Ciboni i onaj koncert za stradale vatrogasce na Kornatima...
Jedino što ne mogu sebi oprostiti što nisam išao na koncert Bijelog dugmeta...
Neidem često na koncerte, ali kad mi se nešto sviđa, onda se potrudim otić (ako ikako se domognem karte)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma nema za čime žalit, to je bilo smeće od koncerta, nije to bilo ono Bijelo Dugme. Preisfurano što marketingom, što medijima, što ostalim glupostima. Doći na koncert, i onda imati ozvučenje koje je nepodnoljivo, sjedit na stolicama Coca Cole, i slične gluposti, to za mene nije Bijelo Dugme. Prodane duše. Isto kao i Prljavo Kazalište danas.
sve u trogiru možda bio i u splitu previše alkohola pa ni neznan di je bili sta XD
Thopmpson
Prljavci x 2
Hip Hop jam u trogiru (razni demo rap izvođači)
grdović i bilo je još neznan više![]()
ja sam ovo ljeto koncert hladnog piva doslovno prespavalabili na moto partyju, noc prije sam bila sve kosti polomila spavajuci na nekoj tankoj spuzvi, tako da sam se tu vecer samo srusila u sator i zaspala ko zaklana
![]()
al inace kazu da je bilo dobro![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Na moj otocic velike njuske dolaze cesto,tako da se skupi koji koncerat...
1. Magazin
2. Jelena Rozga (vec su se bili raspali)
3. Thompson
4. Crvena jabuka
5. Daleka obala
6. Dalmatino
7. Severina
8. Gibonni
9. Lvky
10. Parni valjak
11. Jole
12. Gego & picigin band
13. Edo majka
14. Emilija Kokić
15. Jacques
16. Nenad Vetma
17. 4 asa
18 Drazen Zecic
19. Mladen grdovic
20. Dusko Kuliš (nevjerojatno)
21. Zabranjeno pusenje
22. Berekini
23. Baruni
25. Trio gusti
Za koncert U2-a dao bih sve!!! I placu,i posao,i auto,mob,komp..... SVE!!!
Ima ih jos al ko ce sve sjetit...
@ Sodom, istoimena grupa dolazi slijedece godine, a navodno i Maideni dolaze u Split (sigurno idem).
Bio sam na kojih 40-ak koncerata, najvise puta na Hladnom Pivu i Letu 3 (kojih 10-ak puta na svakom). Najdrazi koncert mi je Let 3 24.5.2006 u Mocvari (mozda 23. ili 25.), propusteni koncert za koji najvise zalim su The White Stripes, a novac bacen u vjetar je bila zlatna koogla...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ne bih se složio s tobom oko Dugmeta..
Naime, oni kad su rokali smo ti i ja bili kikići u pelenama i to je bilo vrijeme Bijelog Dugmeta, ovo danas je isfuravanje na staru slavu i uzimanje lovice od generacije koja ih nije uspjela slušati jer su bili previše mladi a kroz period odrastanja su postali fanovi + za starije obožavatelje da se prisjete mlađih dana..
Bilo je propusta to se ne može poreći ali mi je drago da sam bio dio tog spektakla jer nikada prije toga nisam imao priliku ići na njihov koncert, a to mi je bila jedinstvena prilika i otišao sam.. Ne znam što je ekipa očekivala od istih >>nakon svih ovih godina<< ne sviranja i razilaženja u stajalištima članova tog benda? Da će uspjeti smiriti tenzije i da će uspjeti to odraditi bez greške? ima ih koji pokazuju očito određenu dozu ljubomore....
Nije mi žao što sam bio niti najmanje i idem u dom sportova prekosutra opet, doduše ne na puni sastav ali brijem da će biti dobro( ne očekujem ništa extra na tom koncertu )..)
Parni valjak - Zagreb
Gibonni - Pula
Brega - Zagreb ( bend za vjenčanja i sprovode )
Oliver - Zagreb
Bijelo Dugme - Zagreb
Hladno pivo - Zagreb
Prljavci - Zagreb
Tribute - The Doors, Zeppelin, Deep Purple, Queen, Dugme, Azra i tako svake godine iznova..
ima ih još ali se nemrem sjetiti svega
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks