jel moguce da je taj mobitel vec u prodaji? sad sam vidio na mobilnom svetu da ga ima u nekoj trgovini za 240evra
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1...Ericsson/K550i
Nece ziher biti skup jer ima jednu kameru i to 2MP a ovo ostalo je vec videno u prijasnjim modelima...
Samo ova tipkovnica ce biti malo za privikavanje cini mi se...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
jel moguce da je taj mobitel vec u prodaji? sad sam vidio na mobilnom svetu da ga ima u nekoj trgovini za 240evra
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1...Ericsson/K550i
----------Sony Ericsson----------
Vjerovatno su samo izbacili okvirnu cijenu pa ti ga oni naruce a za koliko ce ti stici, pitanje je...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ne bi me cudilo de je vec u prodaji.
iako je malo visoka cijena...ali mozda je to tek prva cijena i ima samo u toj trgovini...a kad dode dalje bit ce dosta jeftiniji..
----------Sony Ericsson----------
ako ništa kupio bi ga izgleda predobro!
Seriously?
kak mu je konektor sa strane baš kul
Seriously?
mob mi je totalka jeben...brijem da ću ga starom uzet il bar preporučit...onak ima neki svoj izgled koji nijre pretjerano kićast i daje mi dojam čvrstog mobitela...i ima dobre pojedinosti kao kameru i af a ovak sam po sebi djeluje jeftinije i malo manje exluzivnije od k810 il k800...u svakom slučaju dobar mobitel
Jel moguće na njemu koristiti flash teme (menije) kao na npr. W810i?
Razmišljam da ga kupim, ali me malo strah zbog iskustva s joystickom i SonyEricssonima...
Kakva su vaša iskustva s joystickom na ovom modelu?
I jel se dobije neka memorijska kartica u paketu ili se posebno kupuje?
pa kao prvo, ovaj mob uopce nema joystick. jel ti uopce znas o kojem mobitelu pricas?
inace, ima mi ga cura i zadovoljan sam snjim. odlican mobitel.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
u tele2 se NE DOBIJE a inace neznam..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I inace se ne dobija![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Jel zna netko jel na K550i moguće napravit da se kad mob ne diram ne ugasi zaslon potpuno nego da mi ostane sat? Ako je moguće molio bih nekoga da mi objasni...
Znam da je na starim Sony Ericssonima bila opcija Štedi bateriju koju je trebalo isključiti i onda se zaslon nije gasio, ali na K550i te opcije nema...
Bookmarks