...da - navijači postoje da se prebijaju, mrze, svađaju, bla bla bla...bez obzira što su iste nacionalnosti i što žive u istoj državi, istom gradu, istoj ulici i istoj zgradi...
...čim vidim i čujem za takve bolesnike čiji je život - gledanje nogometa i oponašanje tzv. navijačkih fora tipa "ubij Boga u onom ko ne navija za naš klub" dosta mi je i ne podnosim takve ljude - a takve bih sve potjerao što dalje od normalnog svijeta...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
opravdanja nema...i točka ljudi moj...ovo je tipični hrv primitivizam, zbog takvih nismo dobili i nikad niti nećemo Euro ili slično natjecanje....
Po meni su navijači oni dedeki koji dođu na stadion i viču, psuju suca, trenera, sve moguće, bacaju svaki mogući blesavi komentar, ali isti ti, znam da se ne bi tukli stvarali ekscese![]()
nego će rađe terati zafrkanciju i sprdati se, oni se dolaze tamo zabaviti i
pogledati tekmu
svi ostalu su da oprostite na izrazu obični jebivjetri, koji dolaze raditi sranja i misle da je cilj navijanja razbiiti što više protivničkih glava... a takvih nažalost ima sve više i više....
da rezimiram, nogomet je prestao biti nogomet, kad su osnovane grupe navijača poznatije kao fanovi kluba... bilo kod nas bilo negdje drugdje....čitam po stranicama navijača, oni stalno spominju samo nekakve sukobe, pa da li je to navijanje? da li je to nogomet?
NIJE, TO SE ZOVE JAD I BIJEDA
Zadnji uredio therrlu : 14-12-2007 u 04:51
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks