Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel se sjećaš jesi li na ček napisao koprisnika? Jer ako nisi onda ček ide trećoj, četvrtoj, petoj osobi ....Opće je poznato da čekovi "kruže" unutar "mreže" poduzetnika i obrtnika. Taj je frajer vjerojatno s tim tvojim čekovima nekome kome duguje platio dug, ovaj nekom drugom itd. Tak očekovi koji su izdani danas mogu doć na naplatu odmah, a mogu i poslije nekoliko mjeseci.

Ako si pak napisao, onda je poslovođa ili knjigovođa malo neuredan i kasni s realizacijom.

Nema ti tu puno koristi od tih udruga i sličnih pizdarija. Kriva je država (opet, naravno ) jer je zakon o čekovima još uvijek relikt socijalizma. Nema nekog reda. Nitko trgovca ne prisiljava da ček napati npr. 15. u mjesecu, kad ga može naplatiti i kasnije. Boli njega qurac za tvoj minus na tekućem.

Trgovci vole čekove jer se najih ne naplaćuje provizija kao na kartice, ali kupac nema jamstvo da će ček biti naplaćen točno na dogovoren datum. Nikakva udruga ni inspekcija ne može trgovca (po postojećim zakonima) natjerat na poštivanje datuma.,

Znači, moš se yebat...
    Zadnji uredio Drug Mile : 12-12-2007 u 18:25

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    Jel se sjećaš jesi li na ček napisao koprisnika?
    Naravno, napisao sam ime korisnika, iznos i potpis te datume (kemijskom olovkom).

= Citat = Izvorno postao rospaya
    Nazalost ti nije puno mogucnosti ostalo. Odi tamo i prijeti tuzbama, budi naporan, gnjavi i seri sto vise. Nazalost je jedini nacin da dobijes sto zelis - primitivnoscu.
    A izgleda da nije, sutra mu svakako idem tamo, eventualno među mušterijama proširiti negativnu reklamu i čestitati mu nadolazeće praznike. Svakako ću svratiti i na dropbike forum gdje sam već registriran i pohvaliti njegovog računovođu (radi se o jednom biciklu inače). Reći ću mu i da 5 ček ne realizira prije 3. mjeseca 2008., nadam se da će i s njim otegnut malo...

= Citat = Izvorno postao MrBlc
    Pa zapravo si ti dužan izdavanjem čeka osigurati novac koji si zapravo već potrošio. Ako ti ne ode s računa u roku 6 mjeseci, puna šaka brade, a ako ne ode odmah, je li te žulja!
    Svota je konstantno na računu, čak i više nego mu je potrebno za realizaciju jednog čeka mjesečno. Žulja me baš to što je baš sad skinuo dva čeka taman pred praznike. Žulja me što se na ovaj način ponio kao da sam mu ja jeb* kasica prasica. Žulja me što moram u minus zbog plaćanja rate auta itd. Žulja me što ću morat štediti na prijateljima

Prolistao sam taj zakon, našao sam 3-4 stavke koje bi se mogle povezati sa ovime, ali ništa konkretno, naravno.

Prokleti čekovi, a ni sam neznam šta me spriječilo da platim gotovinom kad sam je imao. Za mene više nema čekova - samo keš ili u krajnju ruku kreditna kartica. Trećeg nema.

Ako dođe do nekih eventualnih promjena, javim, al sumnjam. Tnx to all!
    Keep calm and fastboot oem unlock.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Prison break (Zakon braće)
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 633
    Posljednji post: 19-09-2007, 09:15
  2. PRISON BREAK (zakon braće) - komentari, rasprava...
    By wildbabe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-01-2007, 22:25
  3. Akcije u dućanima i zakon o potrošačima
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 19-06-2006, 14:16
  4. Kako zastiti svoj MDA Compact?
    By Xzibit in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 12-12-2005, 16:56
  5. Tri zakon digitalca