Yebena mi je serija, pa da pitam di se može skinut zadnjih par epizoda, jer nemrem dočekati nastavak sljedeći tjedan.
Inače, serija ide na RTL-u nedjeljom i ponedjeljkom.
E da, ne koristim torrent....
Yebena mi je serija, pa da pitam di se može skinut zadnjih par epizoda, jer nemrem dočekati nastavak sljedeći tjedan.
Inače, serija ide na RTL-u nedjeljom i ponedjeljkom.
E da, ne koristim torrent....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
do koje si epizode dosao ? da ti ja jednostavno ispricam slikovito sta ce da budeIzvorno postao whiteboy
mogao bi poceti koristit torrent, preko toga ti ja najlakse skinut najnovije epizode...a ovak cekaj da neka dobra dusa nadje/stavi rapidssher link
samo da vam kažem da ima dvije sezoneIzvorno postao Player 4 ever
imam linkove za prvu sezone pm
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
baš sam sinoć poslao frendu premium linkove od rapidshare-a..
od 19-22 prva sezona i 1-8 druga sezona..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
imam ja nekolicinu, pa ak ti se da navrati na već poznatu lokaciju. a inaće, imaš na newsima toga masu, odatle se uglavnom skida![]()
Super je serija ja sam pogledao prvu sezonu sada gledam drugu, dosao sam do 8 epizode u drugoj sezoni... serija mi je prejebena, danas izlazi nova epizoda jedva cekam![]()
Jel mogu ti linkovi ovdje? Ili meni na PM?Izvorno postao Bronth
Baš tražim te od 19-22.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
daj me drugi put nazovi
umjesto da tu moljakaš na forumu frende!![]()
Imas link za to...:!!!Izvorno postao Bronth
Serija je fakat prejebena, potpisujem.
Izvorno postao Player 4 ever
sam re3ci oce oslobodit linca? i oce mike izaci isto? samo to))
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ne dolazi u obzir! Tko napiše spoiler banam ga!Izvorno postao mala
Ozbiljan sam! To preko PM-a razmjenite.
Izvorno postao whiteboy
grgrggrrrr..onda na pm mi reci
tebi na![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A tebi naIzvorno postao mala
![]()
![]()
izlazi 22.01
Jel netko pogledao ovaj ''the road to freedom'' ? molio bih nekoga tko je neka mi veli na PM par pojedinosti da ne baca spoilere ovdje...![]()
hvala![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Još malo!!!![]()
![]()
![]()
A kaj bi serija trebala završit poslije 16-te epizode ili......???
Zadnji uredio Boro26 : 21-01-2007 u 19:31
BORO
kad dolazi 2 sezona na tv ???
sljedece godine
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
uh tek...fuj to...
Bookmarks