Zakon stari, hvala na linku i obavjesti.
Šteta zbog bugova.
..evo izasao je i WM6 za ovaj mobitel...
ima jos bugova no ostale stvari su me odusevile...
Prvi bug je kad se skine datoteka od nekih 55MB sa rapidshare-a je ta da je datoteka ostecena (skine nekih 52MB) i jedini nacin da se raspakira iz WinRara je s ukljucenom opcijom "keep broken files". Sreca je da ta oscetena datoteka identicna onoj koju sam koristio za flash WM2005 ...
Uglavnom postupak je identican kao kod flasha WM2005...samo sto je te tri datoteke koje sluze za flash (na srecu nisu ostecene) ...MORAJU se OBAVEZNO prebaciti u direktorij C:\ ..odnosno root direktorij....i odatle flashat mob...
Druga jako iritantna stvar je da software ima problema sa karticama koje imaju ukljucen PIN.....jednostavno nakon ukucavanja PIN-a ..ne zeli se logirati...
Oni koji imaju TELE2 su u gabuli (tu spadam)..jer je pin nemoguce iskljuciti...
Uspio sam se logirati jednom na TELE2...nakon koristenja T-mobile kartice...stavio sam tele2 i proslo je...no kako sam mjenjao neke postavke...morao sam resetirati mob..i opet nije htijelo...Pokusao sam istu proceduru..no nije uspijelo....Nakon toga sam napravio Master Reset...i stvar je opet proradila....al ako se opet dogodi ista stvar...ponovo stavljam WM05
jer dosta mobitel koristim s outlookom..tako da ga ne mogu toliko puta resetirati...
treca stvar je slanje poruka....Gumb "SEND" jednostavno ne radi....vec se poruka mora snimiti...prebaciti u outbox direktorij...i onda ode...
Svidja mi se kad dodje poruka...pojavi se proziran prozor slican kao kod VISTE...gdje je upisana poruka...
U paketu dobijete i novi Word..Excel i Powerpoint(ak se ne varam)..no nisam ih stigao instalirati i isprobati...mozda cu danas..
Anyway..jedva cekam novu verziju..jer mi se ova svidja
evo link gdje mozete naci vise podataka....i link of kours..
http://smartphoneapps.blogspot.com/
mpx200, V360, SE K610i
Zakon stari, hvala na linku i obavjesti.
Šteta zbog bugova.
na zalost..povratak na WM5 je bio neizbjezan..
Operativni sistem je puno brzi..i graficki ugodniji za oku...no problem sa pinom i paljenjem mobitela je znacajan...(nikad ne znas hoce li upaliti ili ne)
ako srede ove greske...MPX ce biti atraktivniji od vecine danasnjih mobitela..
mpx200, V360, SE K610i
eh,sad opet moram mpx-icu nabaviti!
hehe..i meni je postao ko nova igracka....pogotovo novi office..
sad wm2005 izgledaju tako zastarjelo da je to za popizzzz...![]()
mpx200, V360, SE K610i
Kako se to uopće radi? Mislim upgrade na WM 06!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
poprilicno jednostavno...imas sve upute ovdje na forumu i pratis korak po korak..
moras imati drivere za mobitel..odnosno windowse...motorola upgrade program i ROM za mobitel....i to je to...
mpx200, V360, SE K610i
Nemogu skinuto ovaj ruski mod, jel ko uspio?
BTW, onaj prvi radi nice, s time da nije bilo problema kod raspakiravanja, arhiva je valjda popravljena. Bumo vidli kroz nekoliko dana![]()
Zadnji uredio Orin : 11-12-2007 u 20:52
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
e...samo da srede to s PIN-om..odnosno Tele2
anyway vidi kako ce ti se ponasati nakon nekoliko paljenja i gasenja mobitela...
mpx200, V360, SE K610i
Ajde jel ima koji rus da skine ovaj drugi rom sa ifolder.ru?
http://ifolder.ru/4131517
Čini mi se ljepši oku.
probal sam preko proxya ali svejedno neda
jeli se na kraju isplati maknuti win 2005 i staviti ove najnovije?
Skinuo sam ga! Evo link
http://rapidshare.com/files/76090248...1076___1083___
jel ima taj ruski ROM verziju na engleskom?
i radi li probleme s PIN-om??
mpx200, V360, SE K610i
bilo bi to lijepo da ima..no nekako sam skeptican...![]()
mpx200, V360, SE K610i
je u svakom slučaju stabilniji i nema random blokiranja nakon unosa pina...
Je li moguće promijeniti defaultni sistemski font na neku latinicu ??
Stavih i ja novi AND-ov rom... no meni je problem u tome kad sam ga ugasio..izvadio..stavio PIN...mob se nije htio upaliti dok nisam napravio MASTER reset...
anyway..ak se to opet pojavi..ponovo na WM5...
nego KMARIN kako si u registrima podesio da je engleski?..i...gdje su uopce registry?...
mpx200, V360, SE K610i
E baj d vej....imam ideju...
lagano se prebaci imenik na HD...te se otvori u wordu...
sad bi to trebalo prevesti na engleski pa vidjeti sto dobijemo...![]()
mpx200, V360, SE K610i
zajeb..to je samo prevod za program toolkit...
izgleda da su cijele registry mjenjali..
steta..a tako dobro izgleda..
Zadnji uredio Blento : 16-12-2007 u 04:54
mpx200, V360, SE K610i
imaš registry editor među instaliranim programima na mobu
nakon pokretanja odi na
[HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI\Languages]
i kreiraj string 0409="English"
Nakon toga pokreni Settings program i promijeni locale na Hrvatski (odabereš Horvatskie ili nešto slično (ćirlica), na dnu liste)...
Restartaj mob...
Mob trenutno ne radi jer sam mijenjao i SysLang u
[HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI] sa 1049(ruski) ->1033 (eng) - pa se mob boota već satima ...
Možda bi bilo dovoljno pokupiti MUI file iz roota sa turskog ROMa (jer ima engleski jezik) i pregaziti (card reader ?) ovaj koji dolazi s ruskim romom ?...
sve programe koji su instalirani (celeteask, start menu na početnom ekranu) možeš skinuti s neta i instalirati engleske verzije
Bookmarks