baš sam nekidan pomislio... mogao bi wm2005 za mpx200 i gle![]()
evo napokon se pojavio
http://www.kingstalk.com/mpx200/2005.zip
ovako to izgleda na mpx200
http://www.mobilnaut.cz/?inc=art&id=371
upute za flashanje imate ovdje pri dnu stranice
http://www.howardforums.com/showthre...0&page=6&pp=15
ja ga jos nisam isprobao al cim se mob napuni na posao
uzivajte!
baš sam nekidan pomislio... mogao bi wm2005 za mpx200 i gle![]()
Uau!!!
Ja cu ga danas probati flashati!
Super,phille!Svaka ti cast
Weeee. Fenomenalno. Odlicno. Ja odusevljen. Sad, zanima me gdje bih mogao provjeriti listu kompatibilnih aplikacija...ako takvo sto postoji.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
evo moj je gore, fenomenalno izgleda i za sada sve radi.
Kakve su performanse. To me najvise zanima, jel ucitavanje traje dugo, ima li zastajkivanja u izbornicima ili tako nesto?
treba imat sd karticu jel ? mislim , kad puno zauzima
Treba imati memorijsku karticu (može i SD a i MMC)...to piše tamo u uputstvima
Jel ti radi SIM Manager (ili kako se vec zove)?Izvorno postao phill
Negdje sam procitao da to uopce ne radi.
Jel ima nesto da ne radi kako treba?
Jel radi sync sa Outlook-om normalno?
Jel treba formatirati SD karticu?
SD kartica će biti formatirana tijekom instalacije, pa ju trebaš backupirati![]()
Na WM2005 OS-u se moze postaviti mp3 kao melodija... thumbs up
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ne samo to - mozes postaviti mp3 ringtone za svaki kontakt posebnoIzvorno postao Pharcyde
)))))
Radi besprijekorno, za sada!!!)))
ja imam jedno malo pitanje nevezano za temu , da ne pokrecem sad novu
jel u mpx200 pase samo mini sd i mmc ili pase i obican sd. najjednostavnije mi je narucit karticu u hg-u al oni imaju navise 256 mb mini sd a obicne imaju sve
imam problem sa kontaktima!!!ne prepoznaje mi ih,a i mpxboost nemože se instalirati!!
MPx Boost navodno nije više potreban.
Kontakti? Ne bih znao. Trebao si možda prvo exportati u Outlook pa importati u mob putem ActiveSynca.
Pašu ti oba...SD i miniSD (sa adapterom).Izvorno postao Jaymz
aha ..znaci ako uzmem mini onda moram imat i adapter
uzet cu onda ociban .
ovaj mi se cini ok :
SecureDigital 512 MB SANDISK ULTRA 380kn
bolje uzmi ovaj, dobijes i adapter u pakovanjuIzvorno postao Jaymz
http://www.diskont24.com/products/P0/31027/-1
el salju oni pouzecem ?
Evo ga ljudi. Instalirah Windows Mobile 5.0 i evo mojih prvih dojmova o novom OS-u...samo malo da mi se podigne. Kad smo kod podizanja, otprilike je 15-20% brže nego WM2003 unatoč tome što dio sustava drži na SD kartici.Glavna novost u ovom sustavu je Persistent Memory Storage. Nakon što instalirate sustav memorijska kartica i memorija telefona će biti spojeni u jedan volumen. Koliko je to dobro odnosno loše pokazat ću vam na par primjera.
Sustav automatski određuje gdje što točno ide. Što znači da više ne možete tražiti instalaciju na memorijsku karticu odnosno isključivo u memoriju telefona. I morat ćemo vjerovati Microsoftu da će ispravno baratati raspoloživim memorijskim prostorom. Izvadite li memorijsku karticu mob će prestati funkcionirati i morate restartati mob. Ali zasebna memorijska kartica će uredno funkcionirati u odvojenom čitaču kartica ili drugom mobitelu. Dobra strana je što memorija telefona neće tako brzo biti popunjena te možete nainstalirati svega i svačega prije nego se mob značajno uspori.
Brzina...kao što sam rekao, performanse podizanja su bolje, ali to nije sve. Čitav je sustav nekako lakši, iako troši mrvicu više memorije (oko 0.2MB u idle-u). Izbornici se puno glađe otvaraju, nema onih iritantnih malih trzaja koji su odlikovali prethodnu inačicu. Windows Media Player i Internet Explorer rade jako dobro. Nema više velike potrošnje resursa, a imam dojam i da će mi baterija dulje trajati, iako nisam još napravio pravi battery test. Izmjene u brzini otvaranja ostalih aplikacija nisam primjetio, a jedino instalacija programa (pogotovo većih poput Worms World Partyja) malo više utromi sustav pa je potrebno pričekati malo više od 1 min (nakon instalacije) da sustav prestane "raditi".
Kozmetika...kao što ste iz snapshotova mogli vidjeti, kozmetika je porasla na jednu višu razinu. Izbornici su sad totalno "flat" i kozmetički su odlično dorađeni. Onaj izbornik u dnu ima "XP stil". Start izbornik je doživio redizajn. Sad imamo velike ikonice kao i na ostalim mobitelima, a osim toga sad su i animirane. U svakom prozoru ima po 9 ikonica a u dnu imamo More...Divno zar ne. Kursor za čekanje je malkice izmjenjen pa je sad nešto malo ljepši. Instalacijski programi su dobili "progressbarove".
Ono što je možda najbitnije...kompatibilnost. Nažalost, programi poput Profimaila, Opere i Sprite Backupa mi nisu radili. Također, PocketMusic mi priča na nekom drugom jeziku nakon crackiranja. xBar2 također nije kompatibilna, ali 3-ica je već izašla. Opera bi navodno trebala izaći, za Profimail i Sprite Backup nisam ni siguran hoće li biti podržani. Ostatak aplikacija je radio manje više solidno. Naravno, uvijek se preporučuju zadnje verzije istih. Operu mogu još i nekako zamjeniti sa IE-om, ali PocketMusic i Profimail mi jako nedostaju.
Aplikacije...Od najkorisnijih izdvajam Download Manager kojem još nisam našao ulogu *EG*. Druga novost jest preglednik slika, što je na primjer fenomenalna stvar, jer mi ne treba više Resco PicView. Windows Media Player 10 jest doživio nekoliko poboljšanja, od bolje organizacije programa dodatnih mogućnosti (full screen mod), no nažalost još uvijek je ograničen na WM fileove + MP3 + WAV. Ostatak uredno ne radi tako da će opet trebati neka zamjena. Internet Explorer je konačno postao malo bolji browser. Osim što podržava nove tehnologije prikaza sadržaja (pa sad se dosta stranica i učitava normalno), dobio je full screen mod, a nisam još detaljno proprćkao da bih znao više. Nažalost, i dalje nema mogućnost downloada datoteka što je recimo jako lošeIpak, poboljšanje je primjetno pa pohvale.
Eto sad me malo ruke "zebu" pa budem drugom prilikom iznijeo ostatak.
Samo preporuka, nadogradite na novi OS, nećete požaliti. Osim ako vam neke od nabrojanih aplikacija jako trebaju.
jeli ima negdje DETALJNO kako instalirati windowze na njega?..
ono mi bash nije jasno jer nisam nikad probao instalirati nikakve windowse..
mpx200, V360, SE K610i
A budem ja nasao vremena pa cu ti napisati detaljan vodic za instalaciju novih Windowsa na MPx. U osnovi ti je lagano. Samn citaj upute na ekranu monitora i sve ce proci uredno i bez ikakvih problema
gdje naći Motorola mobile upgrade wizard?
dobiš ga uz mpx land
da..al koja verzija mora biti?...imam neku koja je u zipana sa win2002 i u win2003 ...jel moze ta?...
meni sama ta procedura nije jasna..kad nisam nasao nigdje detaljnu uputu ni za instalaciju prijasnjih verzija...
Znam jedino da baterija mora biti puna...i sad...napunim bateriju...instaliram Motorola mobile upgrade wizard...koliko mi se cini ima neki file koji se mora instalirati da dobijes motorolu u DEVICE MANAGAER listi...i to je sve sto otprilike znam....
sad...treba li brisati sve?...kako se brise?...uff..imam miljon pitanja...
mpx200, V360, SE K610i
Bookmarks