otkad je Tele2 uveo mogućnost slanja MMS-a, slala sam MMS bez problema prema svim mrežama i uredno dobilvala potvrdu/izvješće o dostavi.
međutim, zadnja 2 mjeseca primjećujem da mi ne dolazi potvrda o dostavi MMS-a ako ga šaljem prema drugoj mreži, već samo za Tele2 brojeve!
ima li još netko taj problem i postoji li neko rješenje za to?
![]()
Zadnji uredio nijala : 05-12-2007 u 16:42
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Meni nikako ne dolazi potvrda iako mi je ta opcija uključena! MMSovi inače budnu uredno isporučeni!
ja danas nikako nisam mogao poslati mms sa tele2 mreže. slao sam na tele2 i nejde jednostavno.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Ja uredno šaljem mms na druge mreže i one uredno kasne dva dana!
inače, teletova SZK ima svoju teoriju o tome: krivi su T-com i VIP.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
jesu sad bespatni ti vrazji mmsi ak saljem iz tele2 u tele2?ne saljem ih cesto al ak je besplatno sto da ne...
imam knockout tarifu. prije sam bio na simpi i isto nekad nije htjelo slat , tak da ono , to s mmsom je pomalo lutrija.
Meni jedni vrijeme potvrda o isporuci nije dolazila, kad sam slao na druge mreže, sada ponovo uredno dolazi.
PREDATOR
moj problem ,kao korisnika tele2, je i teletov problem...ako njemu mreze ili tko zna sto ne isporucuju notifikaciju to je teletov problem...onda tele2 mora to rijesiti sa ostalim mrezama...mene kao korisnika nije briga u cemu je problem ....meni je bitno da notifikacije dolaze....ja ipak to placam ....zar ne?????
Samo da te prosvjetlim da nije samo SZK od Tele2 problematicna u tom pogledu. Ja sam jos na pocetku rada Tele2 imao problem da kad sam zvao sa t-mobile mi je javljalo da biram nepostojeci broj. Ja to primavim SZK od t-mobile i on mi se jave nakon jednog dana da nije greska kod njih i da se obratim Tele2 SZK. Kad sam predlozio da oni jave Tele2 samo su odgovorili da buduci nije kod njih greska oni to ne rade?!?!?
Bookmarks