Bio sam gadno zagrijan i za ovaj glazbeni smartphone, ali me se više ne dojmi toliko... Ne nudi skoro ništa novo, a tako se dugo najavljuje...
Dakle, Dragi Eldar, hvala ti za još jedan review, ovaj put 3250
Code:http://www.mobile-review.com/review/nokia-3250-en.shtml
Bio sam gadno zagrijan i za ovaj glazbeni smartphone, ali me se više ne dojmi toliko... Ne nudi skoro ništa novo, a tako se dugo najavljuje...
. ...a de nađe boju...aaaaa
Da, ova maslinasto-žuta u kombinaciji sa crnom je dizaster...
Aaaa, fino ga je popljuvao...
Testis unnus, testis nullus!
Reko bi čovjek dobar mob, al ovaj ga ispljuva za dvjesta
Inače je njegov stil da pljuje po svemu. Možda bi bolji izraz bio da je čovjek prekritičan.
Da, je njegov stil pljuvanje po svemu. Ali ovako neki mobitel nije popljuvao jos od.... Jos od SE T10!
Istina...........možda stvarno ne valja ili je opet neka šema s prototipom
Kako i sam kaze, mobitel je osmisljen tako da bude jeftin i atraktivan mladjoj populaciji, te su stoga njegove funkcije ogranicene (176*208 ekran, los(ij)a kamera, malo unutarnje memorije, kvaliteta izrade, nedostatak UMTSa...). 3250 predstavlja upravo sve to (kao, bar meni, direktan nasljednik 3230), i mislim da ce za svoju cijenu (iskreno se nadam da Mobis nece sr_at po tom pitanju) predstavljat dobru kupnju. Ali ocito je Eldar to nekako zaboravio i napisao zakljucak kao da je upravo recenzirao flagship model (npr. N91), a ne mid-level mobitel namijenjem tinejdzerima!
A cijena u Mobisu bi mogla bit nekih 4 soma.
Da ima imalo postenja u formiranju cijena, taj mobitel bi kostao 3200kn max. Ali mislim da si u pravu. 4000, pa mozda cak do 4500.
@Marko6630 Slažem se s tobom u pogledu cijene. Ovo bi trebao biti mob za mlađu populaciju i samim time trebao bi biti cijenovno prilagođen mladima (cca. 3000kn)
Stvarno užasne boje,telefon bi još mogo proć al kad ga vidiš u kombinaciji ovih boja katastrofa,odmah nevalja![]()
Sto se boja tice: bljuv, ali mi se sve ostalo cini OK, jer volim imati mob koji mogu normalno koristiti kao walkman, a usput obozavam s60 tako da mi je ova kombinacija odlicna. Ako Mobis ne zezne cijenu, kupujem ga cim dode do 2500kn u oglasniku...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nokia 3250 u dostavi!
![]()
S ponosom objavljujemo da je najnoviji Njoka music phone, prvi S60 3rd Edition uredjaj u dostavi.
Nokia 3250 ima unikatan dizajn koji omoguceju instantni pristup kameri, playeru ili pak povratku standardnim funkcijama telefona. 3250 je prvi S60 3rd Edition uredjan koji je pusten u prodaju. S60 3rd Edition software je baziran na Symbian OS-u u verziji 9.
Neke od novih osobina trece edicije najpopularnije platforme koja se vrti pod Symbian OS-om ukljucuju poboljšane multimedijal. ...
Read more:
Nokia 3250 starts shipping ! - full story
www.symbian-freak.com - Your Ultimate Symbian Destination
Sincerely yours,
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Šta to znači da je došao i u kod nas ili u prodaju općenito, zna neko cijenu?
Sviđa mi se mob.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Nije još došao.
Ja nisam baš oduševljen s mobitelom, pogotovo nakon ovog Eldarovog reviewa.
bas mi se i ne svidju ove slike slikane sa mobom; malo su mi presvijetle![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Ma kaj fali mobu. Gle Nokia je Nokia...To nemre nikak bit lose
. Ja sam se iskreno dvoumijo izmedu te 3250 i N80, ali ipak je N80 prevladala...Onaj WiFi na N80 ce mi bit pol zivota i da vise prestanem cukat sa sobom laptop za skidanje pjesmi i filmova....Ovak cu fino imat "mali" aparatic i šibaj Misko
...A ovaj N3250 mi zgleda ko da imat malo bolje napravljen Pop-Port, mislim slusalice vise nisu onak ravno, nego na stranu...To ce mozda bit i dobro, a bilo bi jos bolje kad bi se te slusalice mogle upotrebljavat i na drugim mobovima, samo to ce jako tesko bit komplatibilno
..meni se sviđa mob,ali ne u ovoj boji.![]()
Napokon nešto novo!
Ali mob mi nije baš nešto... Bojim se da će držati nekakvu cijenu do dolaska n80 i n91, a onda bi mogao u Simpa paket...
Imam nekakav osjećaj kao da sam već vidio sličan mob (nekakav deja vu)...
Nadam se da si u pravu....Izvorno postao Mobyy
Ma, zezam se! Nijedan Symb nije do sada završio u prepaid paketima.
Ali vjerojatno će cijena potonuti kad iziđu ove dvije Nokije.
Bookmarks