Da ti nije slučajno brandiran mob. Ak je, nemreš updateat firmware s programom tim (nemoj me uzet za riječ, ali vjerujem da je to istina)
Da ti nije slučajno brandiran mob. Ak je, nemreš updateat firmware s programom tim (nemoj me uzet za riječ, ali vjerujem da je to istina)
Tako je, brandirani firmware (Vodafone, T-mobile) izlazi (PUNO) kasnije od cistog, ponekad i nikad.
Najbolje da ga debrandiras, onda si nadalje miran.![]()
nije mob nije brandiran,otključan na sve mreže....sad neznam kaj bi još moglo bit,al brandiran znam da nije
Iskreno, ne znam ni ja tocno. Jedna od onih oznaka/verzija u onom skrivenom meniju oznacava je li brandiran i na koju mrezu, ali ne znam tocno koja.
Siguran sam jedino da su brandiranje i zakljucavanje dvije potpuno odvojene stvari.
Hm, istina, ako nije kupljen od providera (VIP, T-mobile), onda skoro sigurno nije brandiran.
Ne znam onda... Valjda taj novi 037 onda nisu jos stavili na SEUS, nego se moze staviti jedino kao full flash.![]()
hm a što se tiće firmwarea:If you have purchased a K630i, K850i, V640i, or W910i please update your firmware in the next release in January 2008 for optimal performance.
sa jednog foruma
Za one koji ne znaju, K850 ima mjerač ubrzaja (acceleratemeter ~ nemojte me uzeti za riječ, nisam 100% ziher). Tema Laser Precision koja je na mobu od samog početka, ima zanimljivu pozadinu, naime pločice koje se slažu jedna pored druge nakon nekog vremena otpadnu. To i ne bi bilo toliko zanimljivo da pločice ne padaju uvijek na pod, dakle bez obzira kak je mobitel okrenut, one padaju prema zemlji (tam na čem stojiš nogama). Prepoznaje kako je mob okrenut pa po tome... znate već
Mislim da će ovo bit predobar mobitel kada ga počnu modati, jer se zbog ove pločice (acceleratemetera) može izvest puno gluposti![]()
Kako god nama to bilo draže zvati, on se zapravo zove mjerač ubrzanja, jer zapravo on to i je. Mjeri ubrzanje (standardno ubrzanje je 9,81 m/s^2 - g zemlje). Vikend bum napravio jednu finu temu sa nečim sličnim kao što je ova laser precision, ak skužim kak se dela to za flash![]()
Ima još jedan zanimljiv detalj kod te teme laser precision. Kad se ude u glavni meni, i kad se ide od ikone do ikone mob svaki put lagano zavibrira. Kod drugih tema to nije slučaj.
PREDATOR
To je odavnouglavnom ima skoro na svakoj flash themi za prethodne modele
![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Da, npr. vecina tema koje napravi uroszg ima (barem) dvije varijante, sa i bez vibracija.
A te teme su za W810 uglavnom...
meni se pravo svidja k850.. gledao sam ga na simulaciji na kompu.. zanimljiv je dosta..
kod nas ga ima po 400 eura nov i nije vodafone meni...
planiram ga dobit za rodjendan 31.12... koliko vidim vecina koja ga ima zadovoljna je s njim a to mi je veliki plus![]()
ma mob je odličan,a još dok novi firmware dojde,veselju neče bit kraja
firmware??
ej nesto mi nije jasno kod tih moba.. ja imam k800i i na njemu ima ta glupa reklama "vodafone" ... sve je to uredu.. al mi ne ide u glavu zasto moj mob ima drukciji meni od istog k800i koji ima moj friend bez te reklame.. to mi je glupost
pa se bojim da mi nebi i k850i imao ovakav glupi meni..
A to ti je tako. Ako je brandiran onda je drugi firmware na njemu, meni je drugačiji, ikonice su drugačije, itd. Nekome ne smeta, meni smeta pa ne uzimam brandirane.
PREDATOR
a to mi je bas glupost.. ovo izgleda previse ruzno.. one obicne icone kakve je imao onaj najstariji SEricsson... jadno...![]()
to se ne moze nikako mjenjati?
i sta ako mi bude k850 takav? ja ga necu nikako onda!
Bookmarks