Probaj sam da ga flashujesh
Dosta ljudi u servisu jedva cekaju da tako nekog zeznu i da kazu da je otisla maticna ili graficka... A ustvari je samo do softvera![]()
Bok ljudi,
imam tu jedan K750 koji ima sljedeće simptome:
kad ga se upali, malo radi pa se smrzne i ne trza... Treba izvadit bateriju i vratit je nazad. Ali se nikad neće iz prve upalit nego tek nakon nekog vremena. Nosio sam ga u servis i čovjek je rekao da će probat stavit novi soft. Na kraju je rekao da ga ne može popravit, da je najvjerojatnije otišla matična.
Kroz prozor s njim?![]()
Probaj sam da ga flashujesh
Dosta ljudi u servisu jedva cekaju da tako nekog zeznu i da kazu da je otisla maticna ili graficka... A ustvari je samo do softvera![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
pa ak vec mislis kroz prozor snjim .... zaradi na njemu , pogle po oglasniku kolko ljudi kupuje ekran,masku..... prodaj ga u dijelovima![]()
ja imam jednog samsunga koji tako zamrzava a isto nije moj. radio je normalno i prestao sam od sebe, nije ispadao, nije silovan (). upalis ga pise ukucaj pin i ne ide, jer nece da kuca, reaguje samo na paljenje a kad ga upalis gotovo je. a imam i jedan w800 koji se restarta zbog walkmana jer pritisnem back tipku pa walkman tipku i onda svira pa odjednom se zagasi. probaj sve softove, k750, d750, w800 svih verzija mozda ima bugova taj soft, ili je lose customiziran. eto trk po kabal
![]()
Pokušavam ga flešat al sad se smrad neće upalitProbat ću kasnije
Al ak se dobro sjećam, mislim da se radi o brownu, što bi moglo dodato zakomplicirat situaciju
![]()
to je problem u matićnoj,vjerojatno slimljena negdje,neka linije,probaj ga malo stisnit,savit i u tom stanju upalit...ako onda pali prodaji...ima sam 2-3 takva na servisu i sovodili su me do ludila jer ljudima nisma moga objasnit da je mob za smeće
Neda se upalit normalnim putem il? Jer za flash ga ni netrebas palit... Pa ak nish drugo, prodash u djelove, display, kamera, joystick ak je dobar, maska... necesh ni tak lose proc.
Ne, XS ne regira kad ga spojim i držim C, a neće se ni upalit. U glavnom, jel bi bio problem pliz da mi napišeš okvirnu cijenu za te dijelove? Sve osim kamereČisto da ne ispadnem debil... Hvala
Ništa, nula bodova, ići će on za dijelove
EDIT:
Uffff puno muke ni za što... Prvo sam ga prebacivao iz BROWN u RED... Onda sam ga fešao u W800... I baš kad je izgledalo da je sve u redu, opet je počeo blokiratiBarem sam izbacio mogućnost softverske greške, sad je sigurno da je hardverski kvar...
Zadnji uredio ravilov : 10-12-2007 u 01:36
Molim da se oko moguce kupoprodaje mobitela ili dijelova dogovarate preko PM. Svaki sljedeci post u smjeru trgovanja bit ce obrisan, uz pripadajuce popratne sankcije za autora posta.
Zadnji uredio ravilov : 10-12-2007 u 05:12
Bookmarks