p990 je bio u redu :/
mobitel je pila al nekako mi ne lezi ta njihova spika o njegovom izbacivanju ali 5200 kuna legalno :S ipak je to preeevise .i da sto je tu neko od likova rekao ... PA JEL TAKO TESKO NAPRAVIT EKRAN OD 16M boja... mene jedino to zivcira na SE-u ..sve je ok al taj ekran nikako da maknu od 256k ..to mi je bas jadno... i veliki plus bi bio xenon kameri i 3.5 mm jack..onda je to to.al mozemo mi nagadjati sta ce biti kad ovi iz SE-a cuvaju taj mob ili moguceg njeg. nasljednika kao zmija noge ..ja se nadam da ce sve ovo dobro proc a ne kao p990 (prejadan mob po meni )
For the hoven lands...
p990 je bio u redu :/
----------Sony Ericsson----------
Koliko samo cjepidlake oko telefona, uvijek je tako i tako će biti..
Pojedincima nikad nije dosta što proizvođači uguraju u telefone, sad im je ovo, sad ono premalo.. LOL
Pa dobili ste:
- 8 jebenih GB,
- 3.2 MP,
- wi-fi,
- napredniji walkman player,
- zaobljenije kućište koje će sigurno bolje ležati u rukama u odnosu na prethodnika,
- jednostavniju tipkovnicu za korištenje,
- duplo više RAM-a,
- duplo više flash memo,
- pojačanu bateriju ( tako navodi SE ),
Ovdje prvenstveno navodim upgrade u odnosu na w950 koji je sjajan telefon..
...pa šta bi još onda htjeli na kraju, 5 MP s xenonom + veća reza ekrana sa više boja + USB port?? To nećete dobiti odmah jer od nas na ovaj način cicaju brutalnu lovicu i tako će uvijek biti te se pojednici s time moraju pomiriti..
...ako vam se ne sviđaju specs telefona, kupite konkurenciju i rješena stvar..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
@ wildbabe
.
.
.
Ovo definitivno potpisujem jer ovo sto se sve pisalo u ovoj temi![]()
.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Slazem se sa wildbabeom. Telefon je ponudio vidni napredak u odnosu na prethodnika a neki opet nisu zadovoljni.
PREDATOR
3.2 je čist solidno,sve to paše jedino me jebe taj datum izlaska,cijena je bila za očekivat i suludo se žalit na istu
evo iz mailaPrije nekog vremena zamolili ste nas da vas obavijestimo kada će novi W960i biti dostupan u trgovinama. Sada je dostupan. Isprobajte ga kod najbližeg prodavača i budite prvi koji će ga imati!*![]()
.....cute but psycho.....
Znači stigao je????
PREDATOR
izgleda da je.. cak je dostupan i na njihovim stranicama
.....cute but psycho.....
Evo, opet sam pogodio kada če izaći.
PREDATOR
A jel stigo u hrvatske trgovine? Cijena?
Raise hell in heaven.
wildbabe
slazem se da je veliki napredak i da ne treba cjepidlacit,ali problem je sto kasni.Koliko samo cjepidlake oko telefona, uvijek je tako i tako će biti..
ista stvar je bila i sa P990 pa znas kako je prosao.ne razumijem njihovu politiku.
nisi jedini nažalost nadajmo se da će se i ovo sredit uskoro,bar je vani![]()
na gsmareni je available.e sad treba docekati da Electromagic lokalizira telefon,a to znaci nista od sluzbene prodaje prije prvog mjeseca.![]()
![]()
U oglasniku bi mogao osvanuti za desetak dana a u službenoj prodaji možda oko Božića.
PREDATOR
evo da se pohvalim, drzao sam ga u rukama prije satak vremena, isao kupit sestri s500 kod nekog lika na jarun, koji ima trgovinu ali prodaje na crno, i taman mu dosla roba popodne i doslo mu 5-6 komada w960! nisam ga palio, ali malo sam stiskao tipke na suho![]()
, a stas, inace cijena mu je, kako mi je rekao nekih 530 eura mislim, ne sjecam se sad, ali oko 3900 kn! ako netko misli kupit, ja mu dam broj mobitela i kazem di je trgovina!
edit:
ima i onaj samsung g800 s 3x optickim zumom, i 5 megapixelnom kamerom, ne znam cijenu, ali mislim da to vec ima u oglasniku
cvita
ok ovo je dobro,a što se tiče g800 preporuka da se ne uzima jer od svim 5mpx kamera ova je ispala najgora po testovima:/
Ovo je SE podforum!
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Tako je, super za obavijest o G800, ali ajmo sad![]()
ja bi broj njegov isto.....! jel uzima staro za novo?
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Bookmarks