Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
mislio sam zato sta je sve sitno..a nemam tako sitne prstice..ima mi frend p1..a sve je isto ko na p1..a to za datoteke..jos nisam imo mob bez tog...pa mi cudno..a mozda se naviknem..
Jel još ko nabavio ovaj mob? Da malo opiše dojmove...
Inače na slikama prije prodaje mob je izgledao prejebe...
Rekao sam si konačno mob sa svim funkcijama i izgleda moćno ovo kupujem kad izađe
Ali čitajući razne review-e i gledajući razne filmiće čini mi se totalno plastičan i jeftin, nemogu vjerovat da niko nije komentirao onu faking bijelu plastiku što ide sastrane i okolo to je totalna katastrofa![]()
![]()
Isto tako mi se čini da je ultra mega magnet za prašinu i masnoću što mi se također ni malo ne sviđa, uglavnom želim ga uživo vidjeti i donjeti subjektivni sud
Što se tiče funkcija nema se šta reći vrhunski samo da su ga još znali upakirati malo bolje... (malo na seminar kod LG-a)
edit:
P.S. Sad sam skužio datum registracije svoj prije 2 godine a 3 posta LOL
zakon..ide to tebi...a ova plastika imas pravo..a ono i pise walkma..onak utisnuto..unutra ce se skuplaj zmazanoca..a i ovak je ruzno..nimalo mi se nesvida...
ljudi ovo bi vas moglo zaimat...http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?cc=hr&lc=hr
odete na to..i sastrane imate - isprobajte telefon...![]()
Zadnji uredio imaticx : 14-12-2007 u 00:36
Da tu sam bio već prije nekoliko dana i što se tiče softwarea sam prezadovoljan, funkcije super, baterija najbolja od svih vrsta mobitela ali brate mili dizajn ko da su kinezi radili![]()
Evo sad na GSM arena gledam LG KU990 Viewty čudo od dizajna, samsung G800 boli glava kako dobro izgleda ali funkcije u krcu, ko da sony ne zna dizajnirati pa sva sony elektronika izgleda bolesno dobro od TV-a do kućnih kina ali su ga sasrali sa ovim.
da viewty je dizajnerski na samom vrhu al meni nije toliko loš w960 kao takav al smo sam čekao ovo "isprobajt telefon" pa da i to vidin
Kad sam vido onu bijelu boju odmah sam pomislio pa zašto niste stavili sivu boju, ne bih rekao da su ga htjeli ralikovat od w950 to je nastavak serije, ali ako su mislili da nisu dodali dovoljno funkcija (npr. 16M ekran) za pravdanje duplo veće cijene onda bijela bočna boja definitivno čini svoje![]()
file menager je preuzet od M600 a ima solucija za to x-explore za instalirati kao što sam ja instalirao na svoj m600
činimi se da možeš seliti tu ikonu na 960, a kod 850 ne
jucer sam ga kupio i mislim da je mob savrsen. Sve mozes radit prstima, ima i qwerty tastaturu na zaslonu, ako oces, i to mi je ubrzalo pisnje poruka. Uglavnom, mob je savresntvo :-) I onaj ko ga zeli, nek ga kupi
Bio bi poželjan detaljan review s obzirom da si prvi na forumu koji ga posjeduje..![]()
A ipak se moze sve prstima radit.
Raise hell in heaven.
Navalite
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-7992425.html
PROvjerena cijena u oglasnicima oko 3800kn...![]()
Zadnji uredio ravilov : 18-12-2007 u 12:43 Razlog: koristi gumb EDIT!
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
sta ga jos niko nije kupio?daj kupit cu ga ja..da napisem reviev pa cu ga prodat...
![]()
Kako nije? Pa citaj gore!
Kupio ga je Roni-1-a, cekamo da napise review...![]()
Nabavio mi rođo prije 2 dana mob platio ga 4300 kuna,malo sam bacio oko na njega ,najviše mi se sviđšda novi walkman player a još oni baluni što kruže u njemu,a kada se vrati jedan korak unatrag otvara se izbornik now playing,playlist,artist,album itd sa strane postoji sa sranetipka koja sve to vrti prema gore ili dolje u fancy flash-u(može i sa touch screen-om 10 x bolje),kada se odabere mp3-ica za slušanje one 3 tipke ispod zaslona počmu svjetlucati u crveno-narančastoj boji (ima i plave)
Kvaliteta zvuka 10/10
Ovaj dio mi se najviše dojmio
Danas vidio u Technomaxu u King Crossu (ZGB) cijena 4199kn (sa PDV)
Tako šverceri, počnite spuštati cijenu, jer mislim da je 3800kn preko oglasnika previše. Ako netko nudi za 3000kn, kupujem odmah
I ja isto mislim da je ipak 5199. Mislim da je ta cijena vec navedana par postova prije u ovoj temi.
Raise hell in heaven.
Bookmarks