onda te zeza utor na mobu, neznam baš da se to rješit, možda u kadi za mobitele da se makne korozija ako je to...
Trebam pomoć! Kad stavim micro sd u mob i odem vidjeti recimo melodije kaže mi ne mogu čitati uređaj za memoriranje potrebno formatiranje i sad ja formatiram pa mi ne uspije, a kad mi uspije ja stavim mp3-ce i onda nakon par sati ili nakon 1 dan mi opet pokaže da ne može otvorit i da mora formatirati i onda neće formatirati. Problem nije u kartici zato što sam probo već dvije i opet ista stvar, a i obadvije koje sam probo rade u fotiću. Probo sam sve, formatiranje prvo na kompu, MMC medic program, ali opet ništa, uvijek isto. Molim da mi pomognete!
Ja sam koji jesam...
onda te zeza utor na mobu, neznam baš da se to rješit, možda u kadi za mobitele da se makne korozija ako je to...
|\/|0T0r0La
uzmi alkohol i ono za čistiti uši,...LAGANO I NJEŽNO prijeđi kontakte za mmc....to se i meni događalo i kad sam to napravio sve je šljakalo bez problema!
Hope is a terrible thing to lose.
Zašto bi prebrisavao kontakte od mmc kad mi kartica radi u drugim uređajima, a u mobu ne?
Ja sam koji jesam...
kontakte u mobitelu je valjda mislio??
|\/|0T0r0La
Da, a kak da dođem do tih kontakta za karticu u mobu?
Ja sam koji jesam...
Bookmarks