Šta ti kaže kada dođeš na 240 MB? Jel ti tođe kakav warning il tak nešt?
Kada sam kupio mob.kupio sam i karticu od 1GB ubacio je u telefon i tamo fino ljepo pise FREE Memory 964MB nakon ubacivanja fajlova muzike itd u karticu preko compjutera,doso sam do 240MB i nece dalje da prima fajlove i onda ja formatiram na computeru i vidi onda FREE MEMORY 240MB USED MEMORY 0 kartica ima samo 240MB i ako na njoj pise da je 1GB i onda sam tu karticu vratio tamo gdje sam je kupio i onda mi se desi ista stvar i sa tom drugom karticom.Prodavac mi vise nece zamjeniti karticu kaze da ja to nesto za***em nekako.
Jeli ima neko ikakvo rjesenje za ovo.
Hvala
Šta ti kaže kada dođeš na 240 MB? Jel ti tođe kakav warning il tak nešt?
Nedodje mi WARN nego pise fino "no free space on the disk".... znas vec o cemu pricam.
Dakle probo sam da formatiram , medjutim kad kliknem na format imam opciju FAT32 i FAT. vjerovatno je ovo FAT ustvari FAT16 i formatiro sam karticu i opet isto 241MB FREE space
daj,si vec karticu sa mobom formatirao?
ja bi isto probao "master-reset" na mobu i onda fomatiraj snjim memo.-karticu...trebalo bi bez problema ici...inace moze vise razloga da ima...koju soft imas na mobu?se vec radio soft-update snjim?koja firma je kartica?one no-name kartice imaju u vecem djelu uvijek problema od 1.gb da rade u mobitelima...
Moj stari nick je bio: nokman
Kako se radi master reset
nije valjda da nitko nezna Master code Nokia 6233
Reset na factory settings si probao??
Probaj što sa ovoga linka:
http://forums.wirelessadvisor.com/no...-80-reset.html
Nista mi nije pomoglo, imal iko ista drugo??
Bookmarks