jel ti riknuo displej ili ga treba dekodirati?? za dekodiranje ima tu na forumu neko iz osijeka, čini mi se .
imam S700 na nekoj austrijskoj mrezi... nitko nemoze dekodirati??? ima li tko sposoban da dekodira to cudo od mobitela???? po mogucnosti da ste iz osijeka ili okolice???
jel ti riknuo displej ili ga treba dekodirati?? za dekodiranje ima tu na forumu neko iz osijeka, čini mi se .
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
imam jedan kojem je puko display a ovaj drugi se neda dekodirati.... dogovorit cu se sa khideg-om pa cemo vidjeti....
da se dekodirati, bez greške, provjereno
Da ne OTVARAM NOVU TEMU, jel ntko zna koliko košta i gdje to napraviti - nekakav update software-a za S700i jer mi se počeo gasit npr kad pokrem neki mp3 file ili kad me netko nazove te javlja grešku na memory stick-u... Jel paše u njega software od W900? :-)
koliko vidim na iprotebe.cz ima firmware za taj telefon... mozda moze preko tog... al definitivno moze preko sonyericsson.com...
###1410989180026
Da, probaj prvo preko SEUS-a, a ako ne uspije ili nema novijeg, probaj "rucno" sa XS++.
E pa problem je što nemam kablove ni ništ, a ni znanje, -hvala na pomoći ipak...
a kupi kabel i onda fleshaj i problem riješen
ja koliko znam i s700 zahtjeva dcu-60 kablo tako da ti bude lakse naci to kablo to ti je znaci potpuno isto kablo koje recimo koristste ljudi koji imaju K750/W800/ K800/K810 i tako dalje... navodim ti ove jer oni 100% ako su kupili nov telefon dobili su uz njega i to dcu-60 kablo...
###1410989180026
Ok, hvala, vidjet ću, a sad konkretno pitanje: jel se može stavit drugi software u njega? npr od W serije, npr zelim za sms zvuk staviti neki mp3, a njegov glupi software to ne dopušta, dok npr W900 to može...
-i još nešto: software nema ništa za štimanje display-a, mislim na kontrast, boje, svjetlinu... jel se može to rješit preko onih nekih servisnih kodova ili nekak... uf...
Zadnji uredio SE Hondaš : 08-12-2007 u 02:32
na prvo pitanje ne znam odgovor... a na drugo to ide ovako:
ides desno pa zviejzdica; pa dva puta desno zvijedzdica desno i opet zvijezdica.... i tamo imas opciju da namijestis kontrast
###1410989180026
znam za to >*<<*<* još od prije 4g otkad imam T610, ali na S700 kad to utipkam ima samo "servisni testovi" "popis riječi" i pregled softwera, NIŠTA se ne može štimati, a pogotovo ne display! No dobro, to je očito nemoguće i OK, preživjeti ću sa novim W960![]()
al zar nema tam u normalnim opcijama... znas da na t610 ima
###1410989180026
T610 je stariji uredjaj koji ima drugi tip displaya (STN), svi noviji uredjaji toga nemaju.
No ajmo sad nazad
Ovdje se prica o dekodiranju S700.
Bookmarks