= Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
a jesi ga sad pogodio, baš onako kako treba....
prvo i prvo, premještanje teme/postova bez rediretkta dobiva svaki korisnik automatski na PM, i razlog zasto se premjesta. to je rjeseno plug-inom koji automatski salje PM. Otvaranje podforuma (?!?!?!?!?) ili tema (?!?!??!?), za kojeg boga? sto se time dobiva? redirekt na određeo vrijeme je vidljiv u izvornom forumu, čiji link vodi na premješteno mjesto. Premještanje teme bez redirekta, autora teme se obavještava PM-om u obliku automatski generirane poruke.

Ovaj prijedlog, ovako to nisam nigdje vidio, uostalom, ne znam kako ti to misliš izvest, da se duplaju teme koje su premještene u ispravi forum, onaj u kojem bolje pristaju, i još da neka kopija bude u tom podforumu koji bi služio kao "javno" obavjetavanje o premještanju teme/postova. muko moja, pa na to ti to liči? moram priznat, apsoluto ne glup, nego uber glup prijedlog, bez ikakve uvrede... jer ovim se pokazuje potpuno nekonstruktivno miljenje.
a ti malo smiri dojmove ,dao sam prijedlog,a ako ti se ne svidja nemas pravo vrijedjati.