Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 110
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    njoka n95 s previse memor
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FatalERROR Pregledaj post
    Ovaj forum je svakim danom sve veće i veće sranje, te ova pravila te ona. I sad zatvore oglasnik. Nije mi jasno zakaj je bio opće otvoren ?
    tako je .Sta ste ga otvarali onda?Pogledajte chataonicu..U vecek ku*cu nego oglasnik.Za oglasnik treba samo poboljsati rezizme i to ti je to.A ne ovako odjednom zatvoriti

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    ..:: Sony ::..
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala Pregledaj post
    kaj nisu već dovoljno stroga?
    Da, jesu ali oglasnik ograniciti nekim pravilima i stvar rješena.
    Evo recimo primjer govorim:
    1. više potrebnih postova za sudjelovanje u oglasniku npr 100-150
    2. 2-3 oglasa na mjesec
    3. zabraniti otvarati oglase onima koji tu dilaju gro mobaca na crno(svi znamo koji su doticni)
    i bla bla bla
    Samo primjera radi govorim i meni se cini da bi to trebalo šljakati, a grehota je zatvoriti tu oglasnik jer se je tolko dobrih stvari moglo kupiti i jeftinije i brže od plavog i sl.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ X2 Pregledaj post
    2. 2-3 oglasa na mjesec
    3. zabraniti otvarati oglase onima koji tu dilaju gro mobaca na crno(svi znamo koji su doticni)
    i bla bla bla
    Samo primjera radi govorim i meni se cini da bi to trebalo šljakati, a grehota je zatvoriti tu oglasnik jer se je tolko dobrih stvari moglo kupiti i jeftinije i brže od plavog i sl.
    tako je, samo treba postorziti kriterije. A ne odma ovako reagirati

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zašto postrožiti???

Možda malo efikasnije izmjeniti!!!!!!!!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smatram da ne bi trebali postrožiti pravila več pravedno i jednako prema svima provoditi postojeća jer zbog toga je i izbila cijela frka oko oglasnika.

što se tiče toga da netko tu prodaje na crno a netko ne to sad nitko od nas nemože prosuđivati. evo primjera:
    1. osoba je nabavila 4 nova novcata telefona od firme ili preko neke akcije za jeftine pare i sad ih prodaje na forumu.
    2. osoba je na crno nabavila te telefone i na isti način ih prodaje.
    recimo da se radi o istom telefonu kod 1 i kod 2 i da su oba nova i zapakirana. i sad kako će netko od moderatora ili administratora znati tko tu šverca a tko "legalno" prodaje?????
    ULTRAS CIBALIA VINKOVCI

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije mi važno kako je na forumu oglas izdan sve dok nije roba ukradena!

Najvažnije mi je da transakcija dobara prođe tečno i da sam zadovoljan traženom kvalitetom robe što na ovom forumu možemo i omogučiti više nego igdje dalje!!

EDIT:
    Dok se mi zamaramo ovakvim temama mladi članovi koji dolaze sa gomilom pitanja o svome novome aparatu ostaju bez odgovora i odlaze negdje dalje tražiti pomoć.
    Najjači smo hrvatski forum o mobilnoj tehnologiji zato se i iskažimo.

A s tom mišlju je i stvoren forum (za pomoći i objaviti)

Politika je zagadila i ovaj forum.
    Zadnji uredio VuKi : 04-12-2007 u 22:13
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 5S
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.087
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to se uvijek tako završi sa privatnim forumima nema tu demokracije šta gaze kažu tako mora bit a druge ko ?ebe, a kaj ostat će im 15 ljudi na forumu (5 administratora i 10 moderatora )

i onda kad vide da nema od toga kruha onda će se ohladit, na ovom forumu nema nikog kolko ja znam da ima doma 50-60telefona i da nonstop prodaje ljudi si kupe telefon koriste ga malo i onda prodaju i nevidim di je tu problem kad ljudi prodaju korištene telefone,na ovo forumu nema pravih šanera i nevidim čega se vi tu bojite, šta mislite da će vam murija doć, ja prvi idem ća sforuma ne radi oglasnika nego radi principa , iz dana u dan se mjenjaju pravila i namještaju se propisi kako bi njima pasali a nigdje ih se nesmije niti dokatnut perom u protivnom odmah dobivate ban, a barem će mi za uspomenu ostat majca koju mi neki nemože uzet
    Zadnji uredio M A R I N : 04-12-2007 u 22:39
    ...FORCA FIUME...

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. 2-3 oglasa na mjesec
    i bla bla bla
    Ne slažem se s brojem 2.
    Kaj ak nema čovjek prodati kaj?
    Nek onda bude najmanje jedna stvar u 3 mjeseca, jer kad bi bile 2-3 stvari u mjesec dana, onda bi se onda fakat išle prodavati gluposti.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ograničenje za oglasnik bi najbolje bilo cca pola godine od reganja na forum, oko 200 postova i mislim da onda problema ne bi bilo . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iako se ne slazem s rospayom , lik ima muda . kakav čar

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno ne znam čemu zatvaranje, ovo je bilo jedino mjesto gdje sam mogao kupiti mobitel za koji sam i prije kupnje bio siguran da je sa njim sve u redu upravo radi međusobnog povjerenja među članovima...
    Najbolje bi bilo da postrožite pravila u oglasniku i to je to...
    Moj su forum isto zatrpavali oglasima, ali smo postrožili pravila i uveli brisanje oglasa nakon 10 dana i nema nikakvih problema...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mrkva Pregledaj post
    Stvarno ne znam čemu zatvaranje, ovo je bilo jedino mjesto gdje sam mogao kupiti mobitel za koji sam i prije kupnje bio siguran da je sa njim sve u redu upravo radi međusobnog povjerenja među članovima...
    Najbolje bi bilo da postrožite pravila u oglasniku i to je to...
    Moj su forum isto zatrpavali oglasima, ali smo postrožili pravila i uveli brisanje oglasa nakon 10 dana i nema nikakvih problema...

s ovim se slažem.

@AutoXpert:
    kaj se tu mogu ostavljati i oglasi za mobitele ili samo za muzičku opremu???
    ULTRAS CIBALIA VINKOVCI

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Ajde ti suti spamao si po forumu 3 dana kak bi skupio 50 postova
    pa nije to baš bilo spamanje....nisu baš beskorisni postovi bili ...proćitaj ih malo pa ćeš viditi da ima odgovora na temu...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trebali bi uvesti pravila da ima samo 2-3 oglasa mjesećno i kao što je mrka rekao ..nakon 10 dana oglas izbrisati...staviti...100 do 150 postova za oglas i to je to...ili nađite još 2 moderatora jer vi oćito niste u stanju održavati oglasnik

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Relativno sam novi korisnik, (100tinjak postova), nadam se da to nije problem,
    i definitivno nebi trebalo zatvoriti oglasnik!
    Samo povečati prag za pristup, ako treba i 200 postova,
    brisanje nakon 2,3 tjedna i svakih tih 2,3 tjedna se može novi otvorit i sve 5!
    Znači svaki član ima fore stalno imat jedan oglas i OK! Danas otvoriš jedan i dok ga ne obrišeš (prodaš) ili ti ne istekne, ne možeš otvorit drugi oglas i svi sretni i zadovoljni.
    Definitivno se može sigurnije kupiti mob.preko foruma nego preko plavog, odaberi-mobitel, kupi-prodaj ili bilo kojeg drugog oglasnika!

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni nije jasno zasto se uopce truditi, nece uvaziti nicije misljanja niti su do sad uvazavali. ali vrag mi ne da mira pa cu probati.

"Razlozi ukidanja oglasnika su to što je ovaj forum prvenstveno zamišljen kao mjesto razmjene znanja a ne dobara."

ova mi recenica nije bas jasna. zato sto postoji oglasnik i ljudi trguje, to sprecava razmjenu znanja? molio bih nekog da mi to pojasni.
    samim time sto postoji oglasnik ce se dosta novih clanova pridruziti forumu i mozda poceti i sudjelovati u raznim raspravama, a ne samo se sluziti oglasnikom. a i ako ce se samo sluziti s njim, kome to tocno steti? ljencugama od moderatora koji nisu u stanju moderirati oglasnik?

"te što je u međuvremenu oglasnik koji sam zamislio i otvorio da bude usputna pomoć članovima da se riješe nekog komada opreme viška postao mjesto u kojem se radi preprodaja veće količine robe na crno."

od kud vama informacija sto je na crno a sto nije? ako na nesto sumljate da ne valja, da je svercano ili ukradeno, mozete obrisati taj topic. sta je to TOLIKI problem?

"Također je takav profil foruma u kojem je oglasnik prilično dominantna komponenta privukao na forum ljude koji uopće ne sudjeluju u raspravama na ostatku foruma pridonoseći time znanju zajednice, što nije smjer u kojem sam ikad želio da forum ide."

i kome oni tocno smetaju? pogledajte samo koliko ljudi sudjeluje u chatonici, svaki dan pisu tamo, a imau po 100-300 postova.

"Priznajemo poraz na tom području, ne možemo osigurati ravnopravne uvjete svima u oglasniku a istovremeno održati nekakav red na forumu i balans tema u tematskom dijelu foruma s količinom tema u oglasniku."

a zbog ceg tocno je potreban taj balans? jesmo mi krivi sto svaki dan ne izade novi mob, pa da mozemo otvarati 5 tema dnevno i raspravljati? nije mi bas jasno sto hocete od nas. kad god dode neki novi zanimljivi mob, komentira se, uvijek onaj tko ga prvi dobije napise neki kratki review, sve u svemu, tema je toliko koliko ima, i dosta ih je. i kakve veze sto ih ima vise u oglasniku?

"Stoga, od ovog trenutka oglasnik prestaje funkcionirati i oglašavanje ćemo prepustiti web stranicama kojima je to core business, oglasniku i kupiprodaj kao najjačim i najetabliranijim hrvatskim web stranicama u području malih oglasa, stavljanjem izravnih linkova na njihove kategorije za prodaju mobilnih telefona."

procitajte postove od ekipe sto je iznad mene napisala, ipak kad si preko ovog foruma kupovao mob si znao da ne kupujes macka u vreci. isto tako si upoznao forumase i znas kome mozes vjerovati a kome ne.

znam da je ovo se uzaludno. sad ce netko reci da je licemjerno od mene koji sam tu vec 2 godine, a imam samo 1xx postova da pametujem, ali forum pratim svaki dan, pogotovo nokia i SE dio, sigurno provedem oko 30min do 1h dnevno na njemu. ne volim pistati postove, jer se vecino ono sto je bitno napise prije mene, a ne volim ponavljati. nemam neko posebno znanje da mogu pridonijeti ovoj zajednici, ali je ona pomogla meni.

da ne bi rekli da sam sposoban samo kritizirati, ponudit cu i rijesenje.

ja bih ogranicio da se moze mjesecno otvoriti jedan topic. dakle, tako bi trgovala samo ekipa koja stvarno prodaje svoj mob, ili ga mijenja. i to ne na nacin da vi morate kontorilirati koliko je tko otvorio, nego softwareski, sigurno postoji skripta za to.
    isto tako, kad se otvori topic, da se automatski zakljuca, dakle nema nikakvog bumpanja i tih sranja, sve se rijesava preko PM (ako se ne varam tako je bilo na pocetku). samo onaj tko je otvorio ga moze editirati (recimo ako dode do promijene cijene, ili da javi da je prodan).

za sad mi ne pada nista drugo na pamat.

ponovi cu opet, nadam se da cete dokazati meni, i cijeloj ovoj zajednici da ste spremni uvaziti i poneki prijedlog i napraviti i poneki kompromis. nemorate se uvijek postavljati kao da ste iznad nas jer niste, jer bez nas korisnika nemate apsolutno nista.

jos nesto. napisali ste da ne zelite ljude koji ne sudjeluju u rapsravama.

ajmo uzeti za primjer mene. ja sam tu vec solidne 2 godine, svakodnevno posjecujem forum. prvi put sam tu dosao cisto iz svoje ljubavi prema mobilni telekomunikacija, da saznam nesto novo. u te dve godine sam skupio 181 post, vecinu tema sto sam otvorio je bilo u oglasniku, ali mi on nije bio primaran razlog zasto tu dolazim, niti mi pada na kraj pameti prestati posjecivati forum cak ako ne otvorite opet.

e sad, ja ne sudjelujem aktivno u raspravama zato sto smatram da su ljudi prije mene rekli vecinu stvari koja je bitna (sto se sad ima u detljae reci o mobu, znaju se specifikacije, nema se to sto mudrovati, osim ako ga imas pa napises misljenje). i ja sam recim zato tu nepozeljan? zasto sto nisam svakom loncu poklopac, i sto ne stancam 30tak postova dnevno, od kojih bi vecina bila cisto ponavljanje necega sto se vec zna?
    Zadnji uredio SrKi : 05-12-2007 u 01:01

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim oglasnik se je zatvorio.Niti sam ga ikad posjećivao i svejedno mi je.A ako se mene pita (a ne pita ) oglasniku bi mogli pristupiti ljudi koji imaju određene uvjete ispunjene
    1.Registrirani preko 1 mjesec
    2.Iznad 100 postova
    Samo to a ljudi koji nemaju ne bi trebali uopće vidjeti taj dio foruma.Eto moja kap u ovaj slap (bez perverznih misli molim )
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mario92 Pregledaj post
    Ne slažem se s brojem 2.
    Kaj ak nema čovjek prodati kaj?
    Nek onda bude najmanje jedna stvar u 3 mjeseca, jer kad bi bile 2-3 stvari u mjesec dana, onda bi se onda fakat išle prodavati gluposti.
    Gle neda mi se voditi tu nikakve rasprave jer je to sve jednostavno shit

Kaj bi se išle prodavati gluposti, evo ti mog primjera ja sam kupio mob malo da ga vidim i isprobam i nakon 7-10 dana sam ga prodao, tako i sa ovom nokiom koja je u doticnom oglasniku, eto i to su ti 2 moba tj dva oglasa u mjesec dana. A kakve su ti to budalizacije da jedna stvar u 3 mjeseca, pa ja se bome ne sjecam koji sam mobitel imao 3 mjeseca, imao sam Nokiu E50 8-9 mj i nakon nje sam promjenio 7-8 mobacha koje sam imo kratko jer ih volim izmjeniti i malo istestirati i prosljediti dalje, evo mogu samo reci da sam jedan imo cak manje od 12 sati.

No ubiti pusti to sve na miru jer sam ja bzvz samo reko primjer. Pozz

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ga vidim i isprobam i nakon 7-10 dana sam ga prodao, tako i sa ovom nokiom koja je u doticnom oglasniku, eto i to su ti 2 moba tj dva oglasa u mjesec dana. A kakve su ti to budalizacije da jedna stvar u 3 mjeseca, pa ja se bome ne sjecam koji sam mobitel imao 3 mjeseca, imao sam Nokiu E50 8-9 mj i nakon nje sam promjenio 7-8 mobacha koje sam imo kratko jer ih volim izmjeniti i malo istestirati i prosljediti dalje, evo mogu samo reci da sam jedan imo cak manje od 12 sati.

. Pozz

ima nas još takvih , no mi za njih vodimo biznis na forumu i moš se j...t
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    8800 sirocco gold
    Operater
    vip, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovaj forum je otisao u ku*ac, pa ljudi upoznao sam se sa dosta forumasa iskljucivo radi tog oglasnika, a sa vecinom sam ostao u kontaktu, to je bio i jedini nacin da se vidimo u zivo, a moderatori su ionako geekovi koji ne izlaze iz kuce tako da je to njima nebitno jer oni mobitele narucuju na kucnu adresu e-bayem ))) , ovdje sam prodao masu mobitela koji su bili u vrhunskom stanju po cijenama kakve necete nac u oglasniku, pravilo je bilo da forumas ne smije otvorit vise od 3 teme u oglasniku mjesecno i samim time se eliminirala preprodaja, ako vam je u cilju da svojim jadnim diktatorskim metoda tjerate ljude moram vam priznat da vam je to i uspjelo, a sad fino odite na www.oglasnik.hr i nadite si ispod cijene mobitel koji je ili u jako losem stanju ili poluispravan, a moguce i maznut, pa kad budete htjeli kontaktirat prodavaoca nakon sto vidite da iznenada nesto ne radi jer to niste uspjeli ustanovit u onih 5-10min koliko ste mob pregledavali naic cete samo na iskljucen mob ili na ne ljubaznog prodavaoca koji ce vam rec meni je sve radilo, a kamoli da ce vam netko vratit mobitel kao ovdje na forumu jer vam se nesto ne svida, e pa ako je to bio cilj postic neka vam je svima sretno... Moderatori, nikad mi nece bit jasno zasto vam je taj oglasnik bio toliki trn u oku, ocito ste nesposobni organizirat forum na pravi nacin... bolje bi vam bilo da rijesite taj server nego da toliko laprdate, pa da se ljudi koji zele saznat na koji se gumb pali mobitel mogu spojit na forum, a ne da je nedostupan po par sati svaki dan
    Zadnji uredio Boss212 : 05-12-2007 u 03:00

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde nek se skupi par ljudi sa foruma i nek naprave jednu str samo sa oglasima za mobilnu telefoniju...i nek ćlanovi budu samo s foruma ljudi...

Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi, oglasnik radi, samo u tajnosti. danas mi je pokazo frend. mod je, al ne smijem reć ko. za one iznad 1000 postova te pouzdane i podobne forumaše. ovo je trebala bit tajna, ali ja sam ju sad otkrio. fak, saće me ziher kaznit.
    Zadnji uredio AutoXpert : 05-12-2007 u 12:36
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    ljudi, oglasnik radi, samo u tajnosti. danas mi je pokazo frend. mod je, al ne smijem reć ko. za one iznad 1000 postova i pouzdane forumaše. ovo je trebala bit tajna, ali ja sam ju sad otkrio. fak, saće me ziher kaznit.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao boa Pregledaj post
    ajde nek se skupi par ljudi sa foruma i nek naprave jednu str samo sa oglasima za mobilnu telefoniju...i nek ćlanovi budu samo s foruma ljudi...
    Slažem se, bar to nije problem...
    Ako nam se ne da plaćati domena i prostor ima gro besplatnih foruma, a da ga otvorimo treba nam 5min.

Datum registracije
    Dec 2005
    Operater
    097 091
    Godina
    37
    Bodovi
    15.304
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.304, Nivo: 29
    Bodovi: 15.304, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slozio bi se sa Boss212

A ja cu ovako poceti:

"Razlozi ukidanja oglasnika su to što je ovaj forum prvenstveno zamišljen kao mjesto razmjene znanja a ne dobara."

Mobove imam po najvise mjesec dana, i onda si uzmem nes novo da vidim na sta lici, kako mi pase, i iz ciste dosade. A Kako skupiti znanja i iskustva ako sam cjelo vrjeme na istome. Oglasnik sam koristio, jer sam znao da me ekipa nece sj****i... Uvjek sam prije trgovanja mogao pogledati njegove reputacije, u slucaju da je nekoga z****o prije.... A i to je jedan od nacijna bio da osobno upoznam nekoga sa foruma. I sve koje sam uopzano su fakat ok ekipa. A ne kada nazoves u oglasniku i onda ti mob donese neki lik nadrkan, kome je dosta posla i sve i prakticki niti mu se neda tebi prodati mob, al je dosao, ono radi reda.

Zatvorena tema
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Novi moderatori – Mobil c@fe i Chataonica
    By Bimbi in forum Moderatori
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 11-10-2007, 22:40
  2. Povlačenje moderatora - chataonica - ch3lawi
    By zappan in forum Moderatori
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 02-01-2006, 23:07
  3. Odgovora: 4