ZA
Krenite sa glasovima "ZA"...........SAD!
ZA
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...i ja bi moderirao ali postove od Ch3lawy-og...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
jel moze prijedlog:
dal moze da chelawy bude moderator u chataonici umjesto mene, a mene prebacite na moderiranje cjenika.
Ja sam ZA sve što predložite![]()
![]()
me too
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ja sam za veljin prijedlog...
A da si anketu napravio? Bilo bi lakše, sad se ja ne usudim reći da sam protiv, a ovak bi samo glasao bez da ti znaš tko je to bio...
Uglavnom, mislim da tamo ne treba još jedan moderator, ma i jedan je sasvim dovoljan, s obzirom na to da smo se fino dogovorili da nema mješanja u taj forum osim ako netko prijavi neki post. A onda se s tim postom/članom/problemom taj jedan moderator može i sam pozabavit. A tu su dakle već coma i eminem, a i mi iz cafea koji smo često na forumu lako uletimo ak se stvori neka frka...
Daj rađe budi mod nekog drugog podforuma u kojem još nema ni jednog moderatora... npr. Alcatel?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovo je okPoslao: dj_velja
jel moze prijedlog:
dal moze da chelawy bude moderator u chataonici umjesto mene, a mene prebacite na moderiranje cjenika.
Što se mene tiče, ja sam za, ćelavi je super osoba za moderatora bilo čega, samo kaj sam mislio da ima i drugih podforuma koji naprosto čeznu za moderatorom, a četaonica ih ima po meni dovoljno s obzirom na opseg posla tamo (radi se samo na prijavu).
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ako ih je do sada bilo 3 a dj velja bi u cjenike, neka se samo zamjene?
ili bi chelavi htio biti jedini moderator za chat?
@velja, može na cjenike umjesto chataonice...
htio bih pitat i comu jel mu se još bude mod u chataonici pošto je dobio siemensa a i reko da mu chataonica malo ide na živce... ono, coma, ako ti se više ne da zajebavat s chataonicom, da tebe i velju zamijenim jednim ćelavcem... to bi bilo dovoljno čini mi se
i coma je tu i poručuje da i dalje želi biti u četaonici, pa stavi njega i ćelavog.Poslao: zappan
@velja, može na cjenike umjesto chataonice...
htio bih pitat i comu jel mu se još bude mod u chataonici pošto je dobio siemensa a i reko da mu chataonica malo ide na živce... ono, coma, ako ti se više ne da zajebavat s chataonicom, da tebe i velju zamijenim jednim ćelavcem... to bi bilo dovoljno čini mi se
e da, tu= redakcija
ok.... riješeno tako.
ma krivo ste shvatili ono sa chataonicom
[QUOTE]Poslao: zappan
[B]@velja, može na cjenike umjesto chataonice...
zahvaljujem
![]()
pa mogao je chelavi to i sam ja mislim...ali dobro....neka je tak kak je!![]()
Ma ja mislijo da ću kao slobodouman i razuman čovjek biti pravi moderator u chataonici, pogotovo jer je to jedini dio ph0ruma koji redovito trošim
Nekako je ispala situacija da je ostalim moderatorima chataonica malo mrska, a budući da je meni draža od pape, andree i dmija zajedno onda bi problem bio rješen![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
...biti će još prilika cH3lawy,strpi se........![]()
..."čelavi",dobro došao u obitelj moderatora......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
.'bate pa kako me strpa u rang s papom...Poslao: Ch3lawy
...da je meni draža od pape, andree i dmija zajedno ...
Ofkors za moda ali s brnjicom da nekog ne ugrizeš...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
budeš chelavi kad tad bio solo igrač...čestitam...![]()
Zadnji uredio andrea : 23-02-2004 u 11:47
Bookmarks