A svi pregovori i dogovori za cijene na PM, tako se to rješava na pcekspertu
i rijesen problem chataonice i standardnog komentiranja cijena
A svi pregovori i dogovori za cijene na PM, tako se to rješava na pcekspertu
zašto da se svađam kada sam u pravu?
to što je srki napisao je otprilike smjer u kojem ćemo i ići. taj dio je jasan i nama modovima. tema je oglas, bez replyjanja u temu nego sve na PM
ono što još dogovaramo su uvjeti pristupa, količina oglasa i mogućnost da si korisnik sam konfigurira želi li vidjeti oglasnik na forumu, odnosno da si ga može isključiti ako ga ne zanima (a time niti da mu se teme iz oglasnika listaju u 'novi postovi')... eto, dao sam vam naslutiti što sve pokušavamo posložiti
mislim da bi 200 bio dovoljan broj postova za oglasnik...
znam da ima mogucnost da se taj dio foruma uopce ne vidi...pa bi bilo dobro da ga oni koji nemaju 200 postova uopce ne vide i da ni ne znaju da je tu...
tako sam ja na jednom forumu kada sam imala dovoljan broj bodova na PM dobila obavijest da mogu pristupiti "tajnom" podforumu... e ne znam je li to bilo automatski (valjda je) ali svakako bi bilo dobro...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jednom ne tako davno napisano-a nakon svega postaje aktualno
prosudite i sami da se postupilo barem približno ovom ne bi bilo ovolike
gnjavaže
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42907
![]()
plišani
?-------------?
Neki su zaboravili da nisu u chatonici! Ovo je prva i posljednja opomena!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@plišani - dokle god je provođenje svega toga na ručnom radu moderatora, do tada će se naći oni koji će smatrati da nisu ravnopravni, bez obzira na količinu i oblik pravila jer nam neke stvari mogu promaknuti. ono na čemu radimo jest da se okviri za funkcioniranje oglasnika postave automatizirano pomoću pluginova kako ne bi ovisili o ljudskom faktoru.
Zbog čega tolko tolko masakrirate kaj oglasnik? PA kaj onda ak ljudi prodaju mobitele? Zbog čega to tolko smeta? (samo nemojte reći zbog toga kad nije tome namjenjen jer je to jadno)
vidi, postoji ideja i vizija s kojom je forum pokrenut i koju na forumu želimo držati. može to tebi biti jadno, nitko te ne tjera biti tu. idi negdje drugdje gdje ti nije jadno....
ja ću ovu temu zatvoriti, ne vidim smisao u tome da se ovakve isprazne spike ovdje isfuravaju. radimo na novom oglasniku, kad bude spremno - javit ćemo. hvala na pažnji i sugestijama koje ste iznijeli...
![]()
Bookmarks