Tko želi ići i voli to što voli - pare mu nisu problem ili se jednostavno pomiri s činjenicom da je preskupo.
Tko kuka da je skupo, a prije bi slušao Josipu Lisac (iskreno, ženska odlično pjeva) nego Fiftyja - radi offtopic! Pustite ljude nek uživaju u onome što vole, kolko god ih to bacilo u minus![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nije mi medju najboljim pjevacima, zato i nebi dao tolko para, jedno 100kn bi dao
evo frend snimio
http://www.youtube.com/watch?v=C3MC8QTiZsQ
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
primijetite trenutak kad batinović i kamera uletavaju u garderobu... za stolom u pozadini
celo selo šmrče belo . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a u pimpač, kako im je batinović uletio, aaa carski, a kad je skužio o čemu se radi, stilto se![]()
a ti nepristojni ameri nemaju kulture nisu ponudili oće on
![]()
ona sa neredom i stokom u svojoj sobi vuče lajne . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
e ovo je za popišat se![]()
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
A bas me zanima da li su njegove kofere i opremu pregledavali psima u zracnoj luci![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
pa kakvo je to pitanje, naravno da nisu . . .
on je zvijezda i to se njemu ne može dogoditi . . .
a Batinović je zakon...uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.....ma zakon
a kaj sad, netko puši, netko pije, a netko se drogira.. a netko sve troje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da se mene pita ja bi legaliziro sve vrste fuc*ing droga, i skino PDV sa osnovnih namirnica (kruh, šečer, sol a i pivo) i bacio 50% PDV-a na sve vrste droga i država bi cvala a ko voli nek se drogira i nek crkne od toga, jer za drugo ni nisu...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Taj Batinovićev video je danas najgledaniji na youtube-u.![]()
ali je zato batinović, kao novinar, jedan od najgorih čobana koje sam ikada vidio...no, opet, svi naši "glazbeni" novinari su takvi...![]()
"How you feeling here in Zagreb?" Mislim, WTF!? Kaj njega šalju da intervjuira jednog fiftyja? Mogli su poslati i nekoga iz uredništva Pola ure kulture.
cek jel taj video neka zajebancija ili sta
ovaj majmun batinovic nezna engleski, uleti im u garderobu dok vuku lajne, i onda jos klima glavom kao sve kuzi iako nije skuzio niti jednu rijec..
a kad ovom philliu doleti, what u doin here![]()
da krepas![]()
kad mi je otac od ~50 godina danas rekao da odem na "taj jutub i pogledam kak taj 50 cent kleci na koljenima dok novinar ulazi u njegovu sobu prije koncerta" , skuzio sam da je voda dosla do usiju.
kakav debil , ak fakat vuče.
trebala je fino interventna upast i sve ih poslat na testiranje na droge.AFAIK , dok su kod nas podliježu nasim zakonima i nasem pravosudju.
Code:http://www.zshare.net/audio/547196173e3948/
evo što su naši vrsni novinari (sve bih ih pobio), uspjeli napraviti...
inače, radi se o kratkom ulomku sa 50 gostovanja u radio emisiji dj-a kayslaya, u kojem on izražava mišljenje o hrvatskoj...
Jel to onaj dio iz intervjua gdje ga voditelj pita za zagrebački "skandal"? Ako je, daj mi objasni što su naši vrsni novinari krivi? Uhvatili ga kako šmrče i on se sad preserava u radio emisiji. Da su ga uhvatili na američkoj TV, bi li isto to rekao za Amere? Sumnjam... Ovisan je o njihovim bucksima. Seljo.
Bookmarks