moj brand new avtatr govoori o svemu (bio bi bolji al san izbrisa hd na kojem je bio i photoshop i gimp)
sad radi ovog sranja puno boljih repera nece tit doc u hrvatsku a ni dosta izvodaca
mozda sad game dođe XDXDXD
moj brand new avtatr govoori o svemu (bio bi bolji al san izbrisa hd na kojem je bio i photoshop i gimp)
sad radi ovog sranja puno boljih repera nece tit doc u hrvatsku a ni dosta izvodaca
mozda sad game dođe XDXDXD
Zadnji uredio OuttaControl : 11-12-2007 u 13:11
ovo da nitko neće htjeti doći u hrvatsku zbog ovoga su gluposti...
frish - da, živimo od senzacionalizma...otvori oči.
index je skuhao frku, kao i uvijek, u potrazi za ne-znam-ni-sam-čime...
seljacina nadrogirana , do jucer je kleco da mu neka disk. kuca poslusa jednu jedinu pjesmu danas misli da je nesto..jadnik nadrogirani
Tip je seljak i te americke cajke su mi jednako jadne kao i ove balkanske. No cinjenica je da tamo nitko nije nista smrkao.
I da, index.hr je smece i potpuno mi je razumljiva njegova reakcija na ovakvu glupost. Ali cak i da je smrkao, mislim da bi onom Batinovicu trebalo biti puno neugodnije. Jer sa onakvim engleskim se pojaviti na televiziji,pa onda jos u na jubito....![]()
ajme sramote,kako covijek isplanira ovo ej.....primijetite trenutak kad batinović i kamera uletavaju u garderobu... za stolom u pozadini![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
http://www.youtube.com/watch?v=CDGZ5lCX6DY
Duža verzija
http://www.youtube.com/watch?v=Xlh0KRx3PuY
Kraća verzija
Tako mala hrvatska a pored svih uspjeha u sportu budemo se i proslavili da tako jednostavno hvatamo snifanje koke da nam murija ni ne treba!
A govnar 50cent koliko god ja volio tu vrstu glazbe mi je zgadio mišljenje o njemu samome.
Klasični muljator i uzurpator sa ulice koji ko pičkica sere na radiju kada se vratio u ameriku jer su ga naši sasvim slučajno i neplaniranu ufatili na djelu!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sirovina i primitivac.... našmrkani folirant....crni pas....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kao npr tko?? sere mi se od ovakvih izjava...
unatoč tome što to jako malo ljudi želi priznati, 50 je dosta toga napravio za promociju hip hopa....
a u svakom slučaju, ovakav event za hrvatsku ej velika stvar...
dom sportova može primiti oko 10ak tisuća ljudi...
i ako ih je u beogradu moglo biti 14, onda je ovdje 10 realna brojka...
npr kad je bio masta ace u akvariusu nitko nije davao jeb, mislim ok to se nemoze usporedivat s ovim eventom, ali to dokazuju kako ekipa ne zna razlikovat kvalitetno od uspjesnog. ne kazem da nebi isao na koncert, isao bi da sma u zgu, jer mislim ono, atmosfera ce bit odlicna, koliko sma cuo u bgu je bilo predobro.
i ok, napravio je dosta za promociju hip hopa, mozda i previse, kad me netko pita sta slusam i medu ostalom spomenem rap, likovu budu kao, 'da da i ja volim 50centa', to mi se gadi vise.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
je on se previše iskomercijaliziro,i nije više što je nekad bio sa onim svojim hitovima i tako dalje,da koncert je 3 prosinca,a mora se ići kada nema više takvih događanja ovdje u hrvatskoj za nas koji smo poklonici te vrste glazbe,e da usput znate li koliko moze dvorana mladosti primiti ljudi?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks