znaci besplatni su,suuuuper pa tamo najvise volim ici jel to ona kavana na rivi
znaci tak(kak da objasnim hmmmmmmm e da) jel to tam kraj poste
edit:e sad sam vidio je to je super i kolika je brzina
znaci besplatni su,suuuuper pa tamo najvise volim ici jel to ona kavana na rivi
znaci tak(kak da objasnim hmmmmmmm e da) jel to tam kraj poste
edit:e sad sam vidio je to je super i kolika je brzina
u trnju iimaš par AP-a sa SSIDom BESPLATNI internet ( vjerojano netko ostavio nezaštićeni Connection Point) pa se netko zaigrao, uglavnom oko filozofskog faxa imaš dva, jedan se lovi u kafiću Arca i još jedan Connection Point sa kod kafića Titanic mislim da se zove. U krugama preko puta McDonaldsa imaš jedan nezaštićeni Zyxel
nemoj previše nabit, ja tu i tamo samo mail provjerim![]()
a u Osijeku?
Bjelovar u cijelom centru (Korzo) i par okolnih ulica FREE mislim by Metronet.
Nije tesko danas naci besplatan pristup jer hrpa ljudi ima ADSL sa Wlan-om a malo tko ga i zastiti sa pasword-om !
A sta da se zalimo, hvala im![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
HVAR - grad Hvar - FREE hot spot ispred svakog hotela tvrtke "sunčani hvar"
svaka im pohvala! još ti pošalju, hvala što ste odabrali hvar kao vaše turističko odredište
Rijeka - cijeli centar pokriven WIFI signalom. Besplatnim. Ofcourse. Kava u bircu, E61 u ruci i brzina zajamčena..![]()
u zadru od legalnih...kod arsenala,kod hotela kolovare kod kafića "space lab"
a on ilegalnih,kod trgovačkog centra,odlićan signa i ma masu WLAN veza..i još puno tih wlan vezica...ugavnom ima ih dosta
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Pozdrav ljudi!
U kojem kaficu u centru zagreba mogu uhvatit besplatan wifi signal na mom iPhoneu? Treba mi tako nesto, a ne da mi se ic naokolo i trazit
Tower centar u Rijeci također pogriven dobar dio
ima tko iz trnja,zg,zanima me dal se moze kaj sa one staklene zgrade,di je metronet...
auuuuf ja se sada sjecam kada sam bio u makarskoj kako sam se nakupio free neta.
ima najbrza u trzom centru Nikola u prizemlju od one pc prodavnice.onda ima tamo kod hotela biokovo ali malo dalje kod onog kafica blizu obale ugl. pise connection i ta je brza.i ima jos gericom oko hotela meteor i od hotela park je nezasticena a tuce sve do plaze.tako ima ih dosta![]()
ja iz svoje kuce hvatam wlan hot spot, baremmislim da je to hotspot jer je nezasticen (connection point) ili je jednostavno neki susjed da nema zastitu..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
besplatni Hot spot u ZG-u:
Barcode caffe, Baštijanova 17, Trešnjevka.
Ugodan ambijent i fina kava![]()
marina Punat na krku! jako dobra pokrivenost
Cinestar - Branimir centar, Zagreb
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
jel ima negdje oko klaiceve (tesle) ili na glavnom kolodvoru...jer ja sam prolazio i sa e65 nis ulovio![]()
![]()
Bookmarks