Kupiš klasičnu micro SD i uz nju dobivaš SD adapter i riješeno
512 mb 100 kn
1gb -oko 150 kn
zanima me jeli je to moguce, gdje mogu kupiti i koliko para, hvala unaprjed
slackware user
Kupiš klasičnu micro SD i uz nju dobivaš SD adapter i riješeno
512 mb 100 kn
1gb -oko 150 kn
Nije problem, samo kad ju staviš u mob prvo ju formatiraj.
ok, ako je tako onda dobro, eo idem u oglasnik stavit da kupujem e6-cu, thx stari, nadam se da ce to proc bez problema, wifi je jedan od vaznijih igraca koji mi trebaju na miobitelu, btw trebalo bi ovo prebacit u smartphones, ja sam krivo postao
EDIT: dal mi mos dat link do te kartice na nekom od ducana sa inf. opremom, da nebi ja nes krivo kupio![]()
slackware user
wifi ti na žalost još neće raditi, barem za sada mob nema podršku za to možda s vremenom ali možda.
btw: što će ti to?
Ja sam govorio o klasičnoj SD.
Zadnji uredio debeliz : 29-11-2007 u 19:45
e jbg. ja sam mislio na ovako nesto:
a zasto nebi bilo moguce da radi, pogle:
http://www.shop4memory.com/products/sandisk-wifi-sd.asp
slackware user
Mob nema podršku za wifi (govorim o E6), bilo je govora da će se omogučit ali za sada ništa.
e stari kako popizdim, nemogu nac JEBENI mobitel za pristojnu cjenu, a treba mi samo wifi + linux, prvo vidim onaj hp ipaq 514, sve savrseno, kad ono windowsi, a onda naidjem na ovu motorolu, odmah vidim linuxi al nemaaaaa wifi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dal ima jos koji mobitel da ima wifi + linux a da se polovni nabavi za 1500kn
slackware user
Ovo je debelo offtopic, ali samo za tebe
http://news.softpedia.com/news/The-E...ne-47674.shtml
Lijepo izgleda
Bila je najavljena A910 još 2005.
Mozes koristiti jedino ako nades drivere za tu karticu i za tvoj mob. Posto se radi o linuxu podrska postoji, samo ju moras naci. Bez toga ces imati samo skupi plasticni dodatak u mobitelu.
Btw, 15 postova u temi, a niti jedan nema smisla...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
btw: Pošto je tvoj 15 i tvoj nema smisla?
Rekao sam E6 nema podršku za wifi!
ja otvorim novi topic, a ovo lokajte, btw ovaj mobitel E[nesto] necu moc nigdje nabavit, naso sam ja takvih kos i jos, al to sve treba kupovat i narucivat novo, ja bi nes sa cu tu nac polovno, al eo sad idem otvorit novu temu
slackware user
dali zna neko neki nacin kako ugraditi wifi...
slackware user
ok, onda ne E6 ako ocu wifi ?
slackware user
Bookmarks