zanima me jeli je to moguce, gdje mogu kupiti i koliko para, hvala unaprjed
zanima me jeli je to moguce, gdje mogu kupiti i koliko para, hvala unaprjed
slackware user
Kupiš klasičnu micro SD i uz nju dobivaš SD adapter i riješeno
512 mb 100 kn
1gb -oko 150 kn
Nije problem, samo kad ju staviš u mob prvo ju formatiraj.
ok, ako je tako onda dobro, eo idem u oglasnik stavit da kupujem e6-cu, thx stari, nadam se da ce to proc bez problema, wifi je jedan od vaznijih igraca koji mi trebaju na miobitelu, btw trebalo bi ovo prebacit u smartphones, ja sam krivo postao
EDIT: dal mi mos dat link do te kartice na nekom od ducana sa inf. opremom, da nebi ja nes krivo kupio![]()
slackware user
wifi ti na žalost još neće raditi, barem za sada mob nema podršku za to možda s vremenom ali možda.
btw: što će ti to?
Ja sam govorio o klasičnoj SD.
Zadnji uredio debeliz : 29-11-2007 u 19:45
e jbg. ja sam mislio na ovako nesto:
a zasto nebi bilo moguce da radi, pogle:
http://www.shop4memory.com/products/sandisk-wifi-sd.asp
slackware user
Mob nema podršku za wifi (govorim o E6), bilo je govora da će se omogučit ali za sada ništa.
e stari kako popizdim, nemogu nac JEBENI mobitel za pristojnu cjenu, a treba mi samo wifi + linux, prvo vidim onaj hp ipaq 514, sve savrseno, kad ono windowsi, a onda naidjem na ovu motorolu, odmah vidim linuxi al nemaaaaa wifi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dal ima jos koji mobitel da ima wifi + linux a da se polovni nabavi za 1500kn
slackware user
Ovo je debelo offtopic, ali samo za tebe
http://news.softpedia.com/news/The-E...ne-47674.shtml
Lijepo izgleda
Bila je najavljena A910 još 2005.
Mozes koristiti jedino ako nades drivere za tu karticu i za tvoj mob. Posto se radi o linuxu podrska postoji, samo ju moras naci. Bez toga ces imati samo skupi plasticni dodatak u mobitelu.
Btw, 15 postova u temi, a niti jedan nema smisla...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
btw: Pošto je tvoj 15 i tvoj nema smisla?
Rekao sam E6 nema podršku za wifi!
ja otvorim novi topic, a ovo lokajte, btw ovaj mobitel E[nesto] necu moc nigdje nabavit, naso sam ja takvih kos i jos, al to sve treba kupovat i narucivat novo, ja bi nes sa cu tu nac polovno, al eo sad idem otvorit novu temu
slackware user
ok, onda ne E6 ako ocu wifi ?
slackware user
dali zna neko neki nacin kako ugraditi wifi...
slackware user
Bookmarks