Nešto me zanima.
Kako se otključava[da mi ide na sve kartice] motorola U6?
Dali samo softwerski je zaključana ili treba neki čip spržiti ili što već?
I koliko je pametno da ja to sam radim pošto bi mi to bio prvi pobitel kojeg bi pokušao otkodirati?
Još jedno pitanje me zanima:čuo sam da odkodiranjem U6 tipke sa strane odu i nerade više,....što totalno neželimI ako ga moraju otvarati da ga odkodiraju kolike su šance da mi oštete masku ili slično?
Dao bih ga u ovlašteni servis gdje baš rade ljudi koji znaju što rade.
Kažu 60Kn odkodiranje..ma platio bi i 100Kn samo da znam da mi neće otvarati ga i oštetit masku.[bilo mi je to jedno,]
Nego da pitam ako nije hardwerski...imate upute kako odkodirati U6 softwerski?
hvala
neće ti ga otvarati, a i da ga otvaraju, oštećenja ne smije biti. ali ako imaju opremu, a kako je servis u igri, imaju, mob se ne otvara. uostalom, pitaj njih, nisam ja glasnogovornik.
svako dekodiranje je softversko, a neka su kombinacija ajmo reći hardverskih radnji i softverski. dekodiranje se radi preko servisnog alata, tako da ti upute ništa ne znače.
A ok otići ću sutra pa ću ga dati da mi ga otkodiraju...pa šta mu bog da![]()
Ma nece mu nish bit, bez brige. Ako se bave s tim valjda znaju sta rade...
Ja sam krivac za ovu temu.
Razlog : Ja sam nosio na odključavanje dvije U6 i tijekom TP došlo je do pomjeranja bočnih tipki i jedna gumica nije radila svoj posao i tipke nisu radile.
Kako više nije potrebno otvaranje moba kao što je rekao Inovator, ne može doći do tog problema.
Samo sam htio upozoriti na moguče probleme, pa nek čovijek provjeri kad primi mob, jer kad dođe doma biti će kasno.
svakako, nek provjeri, mada i kad se mob otvarao problem sa flatom bočnih tipaka se može dogoditi samo kod nasilnog/neopreznog otvaranja. sad, kad se mob više ne mora otvarat, onda i takvi ljudi ne bi trebali moći zeznut mob.
ma dekodiranje tog mobitela je prava sitnica... sto se tice osijeka, znam ljude iz oba "ovlastena" servisa, i sve sto mogu reci o njima je bilo što osim da su stručni..hehe.. nazalost ranija iskustva. a vald ces imati srece,jer je ovo stvarno lagano dekodirati.
čuj ljepo ću mu reći prije nego mu dam mobitel?
Dali ga morate otvarati?
Dali ako napravite štete dajete garanciju na to?
Bookmarks