Daj jel mi može netko u par koraka reć kako da promjenim i koje ikone da stavim na meni mobitela
Evo moj meni ide ovako :
1.Zabava
2.Vodafone live
3.Svirač glazbe
4.Kamera
5.Poruke
6.Moje datoteke
7.Rokovnik
8.Imenik
9.Pozivi
10.VIP Meni
11.Video poziv
12.Podešenja
Hvala :-)
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
pardon..mislio sam da sam ga stavio.. evo ga http://topse.ru/files/cat20.html
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
@saififi,
Pogledaj temu o stavljanju ikona na K750, AFAIK postupak je isti i za V630.
problem je sta te gore ikone ne odgovaraju mojima na v630... u mene je vodafone pa mozda zato... ja nevidim nigdje ikonu za videopoziv ?
To je SIGURNO zato sto imas Vodafone.
Flash meniji su uglavnom radjeni za cisti firmware.
v630i kupljen sa programom k610.Pokušao flešati na original sa-
V630_R1JC002_MAIN_VODAFONE_MW_RED52.mbn i
V630_R1JC002_FS_VFE_LIVE_3_RED52.fbn,prođe sve ok upali se ali kad pritisnem normal mode javi mi configuration error.
Molim neki savjet u čemu je poblem!?
napravi cutom i sve ce bit u redu
Opet cu te uputiti na temu o flashanju K750.
Ukratko, nakon flashanja MAIN i FS moras napraviti i customizaciju. To mozes napraviti sa XS++ ili sa SEtool2lite.
ok sad radi jeli postoji za k610 hr meni,nego nije mi je jasno kako promijeniti ikone,skinija sam ikone ali nznam kako to konkrtno napraviti imam xs++ 3.0..Kako napraviti path u "files to upload" npr.system/preset/meni ili da samo raspakiram cijeli program u taj folder?
daj ti mi Gluove objasni kako si promijenio ikone na v630i,.Imam xs++ 3,znači u folder file to upload bi trebao raspakirati zip od ikona,ili već kako?
Ok Shvatio
Meni nije ovo jasno:
Kad ja ubacim te ikone, meni ce neke ikone krivo oznacavat, npr ikone za videopoziv ce bit neka druga, sad neznam sta cu?
ja sam stavio xp ikone i sve je ok
Čitam na forumu o mjenjanu i sad me zanima dali u proceduru spada samo ovo:
Menu & Ikone
Ikone (28 menija)
Shortcuti
Layout
Theme
Animirani wallpaperi
PRVI način za promjenu ikona je da kreiramo slijedeću mapu:
\files_to_upload\tpa\preset\system\menu\
i u nju stavimo nove ikone i menu.ml i zamijenimo originalne datoteke pomoću Xs++
Da ne bi svaki put kad želimo promijeniti ikone pokretali XS++ postoji i drugi način kojim se ikone učitavaju sa memory sticka.
DRUGI način za promjenu ikona je da se na memory sticku napravi mapa
\MSSEMC\Media files\other\menu\menu\
i u nju stave nove ikone zajedno sa menu.ml datotekom a sa XS++ na mobitel kopiramo SAMO shortcute u mapu:
\files_to_upload\tpa\preset\system\menu\
OBAVEZNO obrišite originalnu menu.ml datoteku tako da dodate njenu putanju u delete files polje u XS++. Nakon reseta nove ikone će se učitati sa sticka a kad ih želimo zamijeniti samo kopiramo nove ikone na stick...
...ili napravimo više foldera sa ikonama na memory sticku i direktno iz mobitela preimenujemo onaj koji želimo koristiti u menu i ugasimo/upalimo mobitel bez potrebe za spajanjem na PC.
...
...
Jedino je važno da se 24 ikone za klasični meni zovu:
icon1_selected.png
icon1_unselected.png
.
.
.
icon12_selected.png
icon12_unselected.png
a 12 gif ikona za fullscreen menije:
icon1_selected.gif
.
.
.
icon12_selected.gif
ILI KAD TO BUDEM NAPRAVIO OCU TREBAT I OVO RADIT
LAYOUT
Da bi fullscreen meni izgledao kako treba, treba ukloniti scrollbar sa desktopa mijenjajući layout.xml datoteku.
U arhivi se nalaze tri mape sa layout.xml datotekama i shortcut:
original - originalni layout.xml
noLogo_noScrollbar_thin - editiran layout.xml sa sitnijim fontovima, bez scrollbara na desktopu i bez naziva operatera (izgleda fenomenalno na crnoj podlozi - moj osobni favorit)
noLogo_noScrollbar_bold - editirani layout.xml sa originalnim fontovima bez loga operatera i bez scrollbara
PRVO na memory sticku kreirajte mapu
\MSSEMC\Media files\other\layout
i tu stavite mape iz arhive i preimenujte onu koju želite koristiti u layout tako da na kraju dobijete:
\MSSEMC\Media files\other\layout\layout\layout.xml
a zatim shortcut kopirajte pomoću XS++ u :
\tpa\system\layout
(i ne zaboravite obrisati originalnu layout.xml datoteku)
Fullscreen (animirani) meni
Klasični (grid) meni
TNX
zavisi kakav je flash menu ak ti je onaj gdje se svih 12 ikona vidi nemoras stavljat novi layout al ako je onaj u kojem ikone idu s lijeva na desno kao npr equalizer onda moras stavljati i layout sa no scroll bar![]()
For the hoven lands...
u mene je onaj gdje se vidi 12 ikona dakle nemoram . tnx pokusat cu sutra nesto
evo nesto me zanima prije nego sto krenem.
1.Kako da skinem sa mobitela onaj svoj originalni menu.ml i gdje se točno nalaze ove vodafonove ikone u mobitelu, il gdje na internetu mogu downloadat originalne
2.Nekužim ovaj dio :"OBAVEZNO obrišite originalnu menu.ml datoteku tako da dodate njenu putanju u delete files polje u XS++."
Kako da to izvedem, jel ja mogu jednostavno original izbrisat i zamijenit ga drugim menu.ml
a gdje se točno nalazi taj drag&drop u XS++ 3.1
Jel pod settings,Flash,FSX,GDFS ili Patch.
Tamo sam vidio kad se spojim na FSX da ima opcija download al kada označim u mobitelu menu.ml nemogu ga downloadirati jer nemogu kliknuti na taj gumb.
Bookmarks