Super ideja,ako je moguče,odma na svoju V3 stavljam kameru od V3i ili V3x.Izvorno postao a.k.
![]()
Nedavno mi je mobitel upao u lokvu, i nakon nekog vremena sam skužio da kamera na valja... Prvo nije baterija bila dobra ali sam to riješio...
I dakle pala mi je na pamet jedna ideja u vezi kamera pošto sam mislio da neće mi nikad raditi iako radi sada.
Bi li se moglo zamijeniti kameru od L6 sa nekom drugom, ako je iste dimenzije?
Mislim da od L7,V3,V3i... su iste velićine, ne kvalitete!
Što onda kažete?
EDIT: znam da imam glupe ideje...
Super ideja,ako je moguče,odma na svoju V3 stavljam kameru od V3i ili V3x.Izvorno postao a.k.
![]()
Koliko je stvar u kameri toliko je i u ostalom harware-u...video procesoru..Izvorno postao Ghost Face
O tome nisam razmišljao... Nepreostaje mi ništa nego da si kupim V3x.Izvorno postao Ibiza Privilege
![]()
![]()
kamera od L2 i L7 ti odgovara. ostale te različivosti ti ne odgovaraju zbog dimenzija i načina spajanja na ploču.Izvorno postao a.k.
a poboljšavanje slika stavljanjem bolje kamere je dovoljno dobro Ibiza objasnio, riječ je dakako i u samom CPU, memoriji, flashu itd.
ovako, kamera sa v547 paše na sve tripletse, R376 seriju, v551. to sam testirao i trenutno imam kameru od v547 na v300.Izvorno postao Inovator
mislim čak da paše sa v3 na L6, ali nisam siguran. sad trenutno nemam ta dva modela da probam. ne vidim zapreku
ne paše....Izvorno postao GoGs
A šta misliš jel bi onda pasala sa V3i na V3?Izvorno postao GoGs
ne bi pasala, blokirao bi ti se mobitel.Izvorno postao Ghost Face
pa nije motorola luda. a općenito je tako svugdje, da je riječ o istoj platformi, ajde.
primjer Vw Golf. Nikad nisu ni ne budu pasala npr svijetla sa više na nižu generaciju.
OK,sorry što sam dosadan.Izvorno postao Inovator
![]()
nisi dosadan. upravo naprotiv, to je i svrha foruma, razmjena informacija.Izvorno postao Ghost Face
ja sam na svoju v550 stavio kameru od v620![]()
Izvorno postao prpic
to je ista platforma, isti softver, sve.
pa znam.. zato sam i spomenuo, da imate jos jedan dokazIzvorno postao Inovator
![]()
Ok hvala vam svima na odgovorima.
Samo ste u nećemu falili, ja ne tražim za L2 kameru jer L2 uopće nema kameru...
e vidis..moj susjed ima golfa 3 GTI..i na njemu svitla od golfa 4..Izvorno postao Inovator
![]()
ma jel?Izvorno postao Flegmaa
samo izgledaju tako, vezni lim g4 i g3 su totalno različiti, tako da farovi nisu isti!
postoje oni prozirni sa g3 '98.god na temelju kojih su nastali oni na g4. vro su slični, ali samo izvana, pogledaj ih sa druge strane! i da, konektor je totalno drukčiji, na g4 ide stalna živa struja za ručice. ali to je OT!
Bookmarks