Join Today

Vidi rezultate ankete: Za koju ćete stranku glasati

Glasači
156. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • HDZ

40 25,64%
  • SDP

79 50,64%
  • HSP

8 5,13%
  • HSLS

3 1,92%
  • HSS

6 3,85%
  • HNS

6 3,85%
  • Neću glasati jer nemam za koga

14 8,97%
+ Odgovori na temu
Stranica 20 od 27 PrvaPrva ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 476 do 500 od 666
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam glasao takodjer za sdp . jer onog sanadera ne mogu više gledat (al kako se čini morat ču ) svi oni više il manje smrde al sdp sigurno manje ... u potpunosti podržavam to da se ukine glas dijaspori jer mi nimalo nije logićno da oni dolučuju o šta i kako če tu bit ( uostalom i ovako im se previše pomaže , koliko je samo primorac dao para za njihove visokoškolske ustanove ) ... radim pod zagrebačkim holdingom i spd su tu dokazao ( pogotvo u vezi plaća ) sanader i njegova vlada puna su muljanja ... kad vidim kosoricu kosa mi se diže na glavi .. ima još toga ....
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Smrt,

Šta ti imaš pojma o ekonomiji ??? Ma daj molim te i da si završio za ekonomistu miliš da sve znaš, bez prakse nema odgovara. tekst ti ne pomaže svugdije a kamoli u situacijama di ti treba bistar glava.

Zaokružimo činjenice šta nas očekuje. Vanjski dug, projekti koje HDZ planira napravi dali su istina ili laž samo se na kraju vidi, onda isplata duga umirovljenicima di su ih opljačkali do grla, ako su htijeli pare odmah dobili su manje za 20% opa tu je vlad oduzela nešta šta im ne pripada, željeznička infrastruktura je u totalnoj banani, tamo di su makadamske ceste i pruge iz Titovog vremena njih više ni ne vidiš od silnog zaraslog korova, prodani hoteli koji su bogatstvo vrijedni.

Idemo dalje.... dionice koje se prodaju samo da bi se vlada što više osiromašila... Idemo dalje..... INA dajmo sve i idemo dalje........ Most samo 300 mil. Kn pa to ej za nas sitniš a u pozadini neke firme već sklapaju ruke jer znaju ko će zaradit... a da ne kažem da taj most nećemo u 20g isplatit ili kratko rečeno nekako taj novac vratit ali etoo imat ćemo najveći most na BALKANu pa smo face i Idemo daljee.....

Ali da neki ovdije tvrde da ga nisu izručili HAGU pa ko mu je dao putovnicu sa drugim imenom.... Glavaš sigurno nije ili možda je pa su ga zato zboge nekih prošlosti i istinosti strpali između rešetaka i Idemo daljee......

Sve je to kompot sa dobrom recepturom ukoliko HDZ izgubi vlast da more ostavit teret koji je nemoguće ispravit na 50% šansi, kako sada stvari stoje da ispravimo put je da dođu promijene i to hitno jer čovijek koji dan danas nije ispunio svoju Imovinsku karticu kako treba njega treba odabrat a lagano gledano on je BARON svih legalinih kriminalaca....Zato idemo dalje.....

**** vas led uzalud svama u EU, eto ja ću glasat za NE u EU, jer nama para da budem sve po duploj cijeni plačao...zado ne idem dalje sa debilima !!!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    @smrt: ne spustam se na nivo mrznje i pljuvanja, pa su moji postevi tako ukazivali samo na ono sto su realne cinjenice sto se hdz-a tice. tko jos moze navesti neku pozivitnu stvar hdzove vlasti a da to nije rat i stvaranje hrvatske? rat kao pozitivna stvar.. tragikomicno..
    Haha, erm a di si ti ono bila ratnih godina???
    Kuzis kolko se ja sjecam nie HDZ pokrenuo rat, vec je rat bio nametnu ljepoj nasoj, HDZ je digao glas i rekao da ne zeli biti u Jugolslaviji, vec da zeli osnovati nezavisnu republiku Hrvatsku - Kaj je tu tragokomicno ja fakat neznam

guranje sportasa u kampanju i sabor? ma mislim, koja glupost.. svaka im cast na promicanju hrvatske i njenog imena, al oni to ionako cine (bave se sportom) zbog svog osobnog zadovoljstva, a ne da bismo im se mi onda zahvaljivali mandatima i politikom!
    Opet haha, jer sjeti se da je prvi SDP uveo sportase u politiku, cak je jednog od njih stavio u sabor, nas velemozni Mirko Filipovic

i ta njihova bahatost.. sanader proziva milanovica bahatim, a njegov stozer, konkretno kosorica, proglasavali su pobjedu nakon prvih nesluzbenih rezultata na malom uzorku! tko je tu bahat?! a milanovicu svaka cast, ivica je bio preblag, i olako je priznavao poraz. milanovic nije takav, zasto da priznaje poraz kada ima osnovu za sastavljanje vlade?!
    Zapravo Milanovic nema nikakve osnove za sastavljanje vlade, vec bi to trebao imati onaj celavi, Jurcic il kak se vec zove, al on je pre nesposoban izgovoriti nekoliko suvislih rijeci, a da nisu vezane uz ekonomiju, pa njega micu s bilo kojih presica.

Opet svi tvoji komentari otkrivaju da zapravo i nemas pojma o svojoj stranci, niti o tome ko bi cak trebao biti premijer i oformiti vladu...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OMG na 30km/h sam i sad mi je jasno koliko naivnih ljudi je bilo koji su glasali za HDz sami slogan koji kaže Idemo dalje sve govori .....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ..:|AnyCall|:.. Pregledaj post
    @Smrt,

Šta ti imaš pojma o ekonomiji ??? Ma daj molim te i da si završio za ekonomistu miliš da sve znaš, bez prakse nema odgovara. tekst ti ne pomaže svugdije a kamoli u situacijama di ti treba bistar glava.
    Po takvom ovdje niko nebi smio pricati o ekonomiji, dugovima ovom onom, dok vidim ovdje iz SDP-ovog tima su svi strucnjaci

= Citat = Izvorno postao ..:|AnyCall|:.. Pregledaj post
    **** vas led uzalud svama u EU, eto ja ću glasat za NE u EU, jer nama para da budem sve po duploj cijeni plačao...zado ne idem dalje sa debilima !!!
    A zato si pobegel iz vana natrag u hrv
    BTW, kolko znam i SDP-ov program vodi ljepu nasu u EU, vidim ni ti nisi citao programe
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a baš ćemo daleko dospjeti na čelu sa strankom koja ima ovakve zastupnike...
    http://business.hr/Default2.aspx?Art...d-89ac8522cd0d
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opa smrt, vidim da si lijepo isjeckao idemo dalje... ahahahaaa

Vidi se da ti je u krvi HDZ, uffff dakve trebamo u našoj politici samo da nam srežu laž i grozotu a da vidimo iluziju...

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smrt, vidim da si bas mene na zub uzeo..
    di sam ja bila dok je rat trajao.. hm, da, imala sam 7-8 godina.. mozes mi, ali ni ne moras vjerovati da se sjecam slika s plitvica.. slika iz celija (iako su prije prikazivanja na dnevniku rekli da se djeca udalje od televizora, ja sam skiljila kroz kljucanicu).. spavanja u obleki jer su svako malo svirale sirene.. raketiranja sljemena, raketiranja banskih dvora.. jesam bila dijete, ali sve to pamtim! ne, nisam zaboravila tko je bio agresor. kao sto nisam zaboravila nit kako se tudjman igrao boga!!
    nisam za to, kao sto nit sdp nije za to, da se zaboravi sto je bio domovinski rat! ali sam apsolutno protiv toga da danas stranka koja treba voditi nasu zemlju poene dobiva bas zbog domovinskog rata!! oke, je hdz zasluzan za formiranje drzave, ali za sto je on nakon toga zasluzan?! reci mi, kako je to kosorica pomogla braniteljima koje hdz toliko velica?! i onda ja nemam pojma o programu svoje stranke.. tko glasuje za hdz? slavonija i dalmacija, podrucja najvise pogodjena ratom. zato sto jos uvijek misle da je hdz=tudjman=hrvatska. a zasigurno ne zbog programa hdza!! i ti ljudi su toliko zasljepljeni cinjenicom da je tamo davne 90-91 hdz njima dao komad papira zvan domovnica, da su spremni zaboraviti na sve tudjmanove sramotne poteze od dijeljenja bosne pa nadalje! od hdzove privatizacije i da ne nabrajam sad, jer bi mi trebala 3 dana!

upoznata sam s programom sdp-a, znam tko je premjerski kandidat, no milanovica spominjem jer je on izasao pred medije, jer je on predsjednik stranke! nikada nisam tvrdila da se sa kompletnim programom sdpa slazem, pogotovu ne glede europske unije! ali da ima realniji i kvalitetniji program od hdza to je svima jasno. izuzev onima iz gornje jednadzbe hdz-njofra-rvacka.

eto, govorim da se ne zelim vracati na rat, no neizbjezno je kad se govori o hdzu!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.874, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smrt ne pričaj o onome o čemu nemaš pojma.Što se tiče sportaša u saboru,nije sdp prvi uveo sportaša u sabor.To je napravio hdz još 90-ih godina.Andro Knego i Mirko Novosel bili su doministri sporta,a koliko se sjećam sjedio je u hdz-ovim klupama i boksač Damir Škaro.Tako da je korištenje sportaša u politici ipak izum hdz-a.A za tvoju informaciju Mirko Filipović je ušao u sabor kao nezavisni kandidat na listi sdp-a.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone, 8800 SapphireArte
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.343, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...2&_no_browse=1

i za ovo glasa hrvatski narod čestitam vam... katastrofa
    IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT
    ..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La Luna- imaš svoj stav i on je ispravan.Tvoj glas vrijedi koliko i bilo čiji drugi.A floskule o domovinskom ratu koriste hdz-ovi navijači u nedostatku argumenata.Samo ,ja sam bio u tom ratu i nikom na uniformi nije pisalo hdz,nego hv.Dakle,stvarno je više smiješno kako ljudi koji su bili djeca za vrijeme domovinskog rata nebi smjeli imati mišljenje o istom,pa tako nemogu ni shvatiti političku situaciju danas!

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao McLaren Pregledaj post
    http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...2&_no_browse=1

i za ovo glasa hrvatski narod čestitam vam... katastrofa
    24Sata pitaj se ko finacira 24Sata pa još njihove propagande

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    snimka je snimka crno na bijelo

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne opravdavam ovu snimku, niti njihov postupak.
    niti cu ih braniti.
    no, samo cu upitati, nije li benignije pjevati od vardara pa do triglava, nego jasenovac i gradisku staru?? a to sam dozivjela na jednom skupu mladih hzd-a..

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pjeva se i Jasenovac i Gradiška stara,i to je katastrofa.Deru na svakom ćošku narodnjaci,i to je katastrofa.Ali sve je to cijena demokracije.Ako nije zakonom zabranjeno - udri.

Inače i ja znam sve te pjesme jer sam ih morao znati.A znam i sve hrvatske pjesme,jer sam ih htio znati.Jesam li onda i ja katastrofa?

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma znam ja sve, nemora nitko meni objašnjavati što je demokracija, ali nek sdp ne širi priče o pro zapadnjačkoj politici...

uključujući dijanu čuljak šelebaj koja nam je predstavila nakon prve izlazne ankete Ljubu Jurčića kao novog premijera RH...

daj nek se svi skuliraju, sve ista gamad s istim ciljem, krađe, laži, i uzimanja novaca vaših i mojih roditelja i Vas poreznih obveznika.. I sad žalosno je to da mi ovdje na forumu koji bi svi bili bolja stranka od pol njih i svi bi za nas glasali jer bi uveli free telefoniranje radimo raspravu i svađamo se radi ljudi koji nam neće ništa napraviti bolje, novo ni korisno

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesi, pugy, sramota si za hrvatsku kao i ja koja se jos sjecam hej slavena.
    kak ne kuzis da je sve to velicanje agresora, i da smo mi svi komunisti po defaultu ako nismo za hdz..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma znam ja sve, nemora nitko meni objašnjavati što je demokracija, ali nek sdp ne širi priče o pro zapadnjačkoj politici...

uključujući dijanu čuljak šelebaj koja nam je predstavila nakon prve izlazne ankete Ljubu Jurčića kao novog premijera RH...

daj nek se svi skuliraju, sve ista gamad s istim ciljem, krađe, laži, i uzimanja novaca vaših i mojih roditelja i Vas poreznih obveznika.. I sad žalosno je to da mi ovdje na forumu koji bi svi bili bolja stranka od pol njih i svi bi za nas glasali jer bi uveli free telefoniranje radimo raspravu i svađamo se radi ljudi koji nam neće ništa napraviti bolje, novo ni korisno
    Za ovaj zadnji dio se slažem.Kaj se tiče pro-zapadne politike,misliš da bi trebali pjevati rock?I ne svađamo se mi- čista razmjena mišljenja.Kak bi bilo dosadno da svi isto mislimo,zar ne?
    No hoću ti reći da,ako misliš da nešto ne valja,to treba mijenjati.Najviše mi se gade one izjave tipa -bolje glasat za ovekoji su na vlasti ,oni su se već nakrali??? Ja velim,mijenjajmo ih i tražimo one koji neće uopće krasti!Pa koliko god vremena trebalo..

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam frende ali takvih nema, sto prije shvatimo bit ce nam lakse

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesi, pugy, sramota si za hrvatsku kao i ja koja se jos sjecam hej slavena.
    kak ne kuzis da je sve to velicanje agresora, i da smo mi svi komunisti po defaultu ako nismo za hdz..
    Vidim da se kužimo Luna.Mislim da pokušavaju neki reći da nije bilo života prije 1990.Ja znam da je i iako ne žalim za Yugom,ponekad mi fali onaj mir i spokoj i neopterećenost mog djetinjstva.Zamislite koja sam ja podvojena ličnost-imao sam pionirsku knjižicu,a imam i papire hrvatskog branitelja.Ja sam ko Dr.Jackil and Mr.Hyde

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam frende ali takvih nema, sto prije shvatimo bit ce nam lakse
    Ima frende,ima.Samo treba biti uporan.Uporni mi,pa naša djeca,pa njihova.. NEMA PREDAJE!!!

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, nemozes tako gledat. tada je to bila drzava, bio si pionir, a svaka ti cast kao i svakom hrvatskom branitelju... to su pravi ljudi

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, nemozes tako gledat. tada je to bila drzava, bio si pionir, a svaka ti cast kao i svakom hrvatskom branitelju... to su pravi ljudi
    Ma pusti branitelje ,jer i ti si pravi čovjek.Samo ne dozvoli da te rade budalom i kad god možeš bori se za poštenje.Moj me stari nije mogao baš nadijeliti nekim bogatstvom,ali onaj osjećaj kad mirno i čiste savjesti zaspim,vrijedi više no išta.Možda sam malo zabrijal,ali eto - mislim da je to vrijedno svake borbe i svake vlasti.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I McLaren -Završi taj faks i u sabor.Možda si ti zlatna generacija hrvatske politike..

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mozda jesam... vidjet cemo.... a tebi svaka cast stvarno

+ Odgovori na temu
Stranica 20 od 27 PrvaPrva ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove