Ajde nemojte se bezveze paliti oko politike, ne treba vam još i to
Pričajte što hoćete, u chataoni ste, ali nemojte se međusobno prozivati u negativnom tonu. AnyCall, ti si nam nešto vatren, slobodno komentiraj, ali znaš i sam dokle![]()
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
Ajde nemojte se bezveze paliti oko politike, ne treba vam još i to
Pričajte što hoćete, u chataoni ste, ali nemojte se međusobno prozivati u negativnom tonu. AnyCall, ti si nam nešto vatren, slobodno komentiraj, ali znaš i sam dokle![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovo sa dijasporom se slazem, nemaju oni sta odlucivat kako ce nama u drzavi biti. Ali pogledaj malo 90-te godine. Ti decki iz dijaspore su DOSLI iz svojih mirnih domova borit se za hrvatsku dok su neki u zagrebu mirno sjedili (poznajem i jedne i druge).
I daj mi reci sta je to SDP dobro napravio dok su bili na vlasti???
Uzmi samo primjer novcanog dohotka na 3. dijete, dok je HDZ bio na vlasti roditelji su primali novac za 3. dijete. Cim je SDP dosao ukinuli su to. HDZ se vratio i vratili su opet dohodak. HDZ je dao besplatan prijevoz, knjige, domove za ucenike. Koliko toliko je pomogao umirovljenicima.....
A sta je SDP napravio????
sta je sdp napravio?
pa ovako, sdp je naslijedio drzavu u totalnom gospodarskom kolapsu nakon sto je hdz pokrao sve sto se pokrast dalo! i onda kad su koliko toliko digli gospodarstvo na neku normalniju razinu, naravno da im u tom mandatu nije ostalo vremena nit sredstava za ostvarit ono sto su obecavali. a obecavali su jer nisu nit sami znali u kakvom je sranju drzava ostala nakon hdz-a! eh, i onda su ljudi, ovce kakve jesu, pali prije 4 godine na hdzovu pricu kako sdp nije napravio nista, samo su dosli na vec osmisljene i zapocete projekte i gurali ih dalje. tu prvenstveno isticem autoceste za koje je zasluzan racan, a sanader ih sad gura kao svoj uspjeh! a samo ih je dovrsio!! mislim..
to sve sto ti istices da je hdz ostvario u protekle 4 godine, ostvario je samo zato sto mu je sdp i koalicija ostavio dobre temelje! da je sdp krao kao sto je prije njega to cinio hdz, danas ne da bi bio vidljiv ikakav napredak, vec bi bilo samo gore stanje..
ajde malo promisli..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Svi su oni isti lopovi,zato nisam ni isao glasat,nemam za koga a i ko da ce moj glas sta promjenit kad nema te stranke koja moze nesto promjenit.Neki dan zove zenska kao anketa za kog cu glasat ja reko koja stranka mi da 100kn dobit ce moj glas,valjda toliko vrijedi ak imaju silne milijune za reklame.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e a daj malo gledaj sire...Jesi gledao mozda trend rasta vanjske zaduzenosti,inflaciju,malo pazi sto govoris jer je SDP smanjio trend rasta vanjskog duga dok ga HDZ odere i to posteno,a kad tad ce nam PKM past i zavrsit cemo bez prebijene pare....
P.S. si mozda zaboravio da je HDZ zatvorio gotovinu dok Sanaderov govor jasno istice da nema tog naroda koji ce se odreci svojih heroja???
Ocito je da Sanader nije covijek od rijeci,a i vidjelo se u predizbornoj kampanji kad je odustao od debate...
Isto tako razmisli o svojim reakcijama i sagledaj ih jeli su primjerene te dobro promisli prije nego sto nesto napises
TUZNO JE da te svemu ovome treba uciti jedan 16-godisnjak dok ti nevidis prst pred nosom![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Pa nie HDZ zatvorio gotovinu, vec je Gotovinu uhitila policija u Spajnolskoj, gli li vec, te direkt deportirala u Hag, ne vidim kak je Sanader mogao zatvoriti gotovinu...
BTW, ti tu nest pricas o inflacijama, vanjskom dugu, zaduzenju, a blage veze nemas o ekonomiji niti pojmovima o kojima pricas...
A garant ti otac i mater imaju par kredita dignutih, bas me zanima dal bi pricao isto da im nisu dali u banci da dignu kredite...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Btw. smrt hvala na silnim komplimentima
Evo to je moje osobno misljenje,ja vise necu o tome govorit jer sam se u stanju zakrvit radi toga,a to nije dobro
btw. jedva sam se suzdrzo da ne dobim ban for life sto sam ti mislio opsovat
toliko od glupe i nadasve nepristojne hrvatske mladezi
pozz![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
SDP je izvukao državu iz blata u kojem ju je HDZ ostavio 1999. Misliš da je Sanader sagradio autoput kojim se toliko hvali? Misliš da je on utro put civiliziranoj Hrvatskoj koja polako ide prema EU? Nope,samo je nastavio ono što je Račan započeo. A sve te besplatne stvari su samo navlakuše. Sve mi to debelo platimo iz proračuna
tocno to! poludila sam kad su na predizbornoj kampanji hdzovci vikali da su protiv novih poreza.. ma mislim, da se vlast ne promijeni, cim im se pruzi prilika lupit ce neki novi porez, a to ce pravdat time da cemo svi imat besplatne, ne znam nit ja sto, toaletne papire! a zapravo ce oni u svoj dzep spremat puno vecu razliku od tog poreza nego sto ce bit utroseno na besplatno stolivec!
navlakusa milenija!
a ti porezi i ta eu.. pa ljudi moji, mi smo pokojni kada i ako udjemo u eu! kud svi tolko srljaju?! mi cemo se morat prilagodjavat njohovim porezima!! sto bi znacilo njihovom standardu! a ruku na srce, s kojom se to drzavom europske unije po standardu mozemo mjeriti?! i sto ce se desiti? isto sto se desilo i u ceskoj pred par godina kad su ulazili u uniju.. a da se razumijemo, ceska je svjetlosnim godinama ispred nas sto se standarda i tranzicije tice. ljudi su se bojali otic na godisnji, jer su msovno dobivali otkaze. a dobivali su ih zato sto se proracun krpao za poreze koje prohtjeva eu!!
nadalje, zakoni.. jel vi znate da vi necete moc auto oprat na svom dvoristu, jer je to zakon europske unije!
ne tolko srljat tamo.. joj!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
sdp preuzeo vodstvo u 6 i 7 izbornoj jedinici!!
@Balkanac
Točno to, sve im je bilo na dlanu, završili su projekte dokraja pa se hvale da su oni sagradili HR !!! A koji su dug napravili, imam frenda koji mi priča kako njegov frend radi na šteli za gradnju ceste, govori kako se tamo krade materijal do besvijesti, svi oni koji radu u toj firmi da su navodno brže digli kuče nego neki bogatuni svoje vile. Sve to u vladavini HDZ. Onda rasprodaja domovine, pa šta nam je ostalo, nešta hotela, par brodogradilišta koja samo ne padnu na noge, a reklama od viktora lenca mi je jaka, HDZ nas je diga, a lenac do danas nijednu pozitivnu brojku nije napravio!
Jaooo, a naj veče iznenađenje tek dolazi ako onaj most počnu stvarno fradit onda smo najebali za idučih 20 godina, stari šta ja trebam radit do 80 da bi dobio mirovinu i da bi država dugove otplačivala od nekih koji su se igrali pokera sa našim param a vrijeme nije baš pogodno za neke poker igrice!
Dao sam glas SDP-u i dat ću ga svaki put, makar me iz groba vadili ići će za SDP![]()
Ne samo auto, nego moraš imati katalizator, uff zaboravih da to kod nas još dan danas niko ne kani promijenit !!! Naša porezna stopa je največa, a ako uđemo onda smo zajebani sa cijenama, ljudi budu mijenjali 1:1, to sam doživio u njemačkoj. narod je poludio, vladi je trebalo 2g da sve stave pod nadzor i zaštitu potrošača, mislite da bi to HDZ uspio izvesti, nebih rekao ako nastave svoje prijatelje i rođake zapošljavat !!!
Evo još jednom samo za HDZ, jaki ste
![]()
Ma di to vidiš ??? Pazi dali su info točni ??
http://www.izbori.hr/2007Sabor/index.html
to je dipovo sluzbeno!!
svakih 5 min osvjezavaju!!
znaci, sad sdp ima 1,2,3,6,7 i 8 izbornu!
ova temu uopce nisam mislio citat, ali posto u ovo doba se nigdje nista ne pise, nego ovdje, otvorio sam je na zadnju stranicu i procitao samo par postova! Anycall, zar stvarno mislis da citav sdp nece nikog zaposlit preko veze, a hdz hoce. po meni su sto se toga tice iste i jedna i druga stranka, ja tu stvarno ne vidim razliku, toga ce bit uvijek u hrv, dok je bilo tko na vlasti. e sad nesto sto sam isto uhvatio okom, spomenulo se glasanje dijaspore, iznijet cu samo par cinjenica, pa onda nek pise tko god hoce i sta hoce: Rođen sam u hercegovini, prijavljen u hercegovini (trenutno u zg gdje studiram), svi moji u obitelji su prijavljeni samo u hercegovini, dakle ne ostvarujemo prava na nikakve dohotke ili nesto takvo iz hrvatske. Moj otac se borio za hrvatsku (mozda nekome zvuci otrcano, ali to je tako), u hrvatskom domovinskom ratu, umalo poginuo (nagazio na minu i srecom ostao ziv) za vrijeme hrvatskog domovinskog rata, sad je vojni invalid, u staklenoj vitrini drzi kao i svaki drugi hrvatski vojnik zahvalnicu, hrvatska mu ne placa nista, niti mu je ikad ista dala za to. Hrvatska meni nije pomogla, kad sam upisivao faks, uredno su me odbili kad sam se htio upisat kao strani drzavljanin, jer kao mi iz bih to nismo, ok,a sad kad sam upisao kao hrvatski drzavljanin jel ja mogu dobit neku stipendiju, socijalnu, braniteljsku, bilokakvu, ne, ne priznajemo papire iz bih. U svakoj drugoj normalnoj drzavi, dijaspora ima pravo glasa, zasto bi hrvatska bila posebna? jer su hrvati u bih konstitutivan narod! Jel netko zivi od vas koji tako seretu po svemu u bih. jel znate kako se tamo zivi, znate samo ono sto vam kazu na tv-u ne bi li sakupili koji glas. Zakljucujete na osnovu par osoba koje imaju para i s njima masu pred ocima svima, na osnovu ratnih profitera (lijanovica i ekipe), mislite da smo svi takvi! sta to meni sve znaci, ako mi hrvat ne da nesto, mislis da ce mi jedan srbin i musliman dat. I sad hoces rec da moj stari nema pravo glasa! e pa fino odi ti u mene doma, jednom ptsp-ovcu fino na vrata i reci mu, e gospodine, Vi hrvatskoj danas ne trebate, trebali ste prije, a sad ko vas jebe!
cvita
Ovaj teret bacaš sada na SDP, sve te činjenice mogu ti ja navesti da je moj stari kad je Vukovar pao dao masu para sa svojim bratom da štite Vinkovce, plačali su oružje sa svim mogučim param i sve to dali mu se vratilo nije. A kad je pitao za uzdizanje firme misliš da su mu pomogli a dug koji mu se duguje sa strane države e tada je još i Tuđman bio živ, kad je krepao svi dokumenti su nestali, uff zaboravih pa to su svi bili iz HDZ dok je bio Tuđman na vlasti, poslije njega se pokušavalo ljude vratiti na tlo, tada je hrvatska izgledala kao da je drugi Bedrlinski zid pao.
Žao mi je za tvog starog, kao i za sve druge roditelje i prijatelje koje su izgubili. Pogledaj malo šta je HDZ učinio za ljude koji pate još od rata i počinju samo ubojstva! Gle o ratu morem daleko diskutirat ali sve je jedno pobvezivalo i to na HDZ, kao šta fale svi tajni skripti di je zapljenjena roba, pa dijamanti, pa novac iz inozemstva, pa pranje novca sa mafijom, kroz Hrvatsku je više prošlo TONA HEROINA I KOKAINA nego marijuaneeee.... WTF i ko je bio na vlasti HDZDileri vani nakon godinu dana, a oni koji nisu mogli platiti račune sjede po 3g u zatvoru!
LOL, malo prije mi je stranica bila nlokirana i nakon toga rezultati u obnovi![]()
to valjda zato kaj ja klikcem ko luda![]()
hm... meni valjda jedinoj ne stekato je to, politika mi je sudjena!
i samo nesto, molim vas, necemu uplitat rat u pricu oko ovih izbora.. molim vaaas!
Žiku ovo na Indexu.
![]()
luna prognozira scenarij..
sad je mesic na gadnim mukama.. s obzirom da znamo da je hns uz sdp, a hns je mesiceva bivsa stranka, tu bi on mogao dati prednost svojimaali, upitno je koliko ce sanader para mesicu ponuditi da njemu ipak da mandat.. hmhm.. vidjet cemo koliko nam je precjednik potkupljiv
![]()
Bookmarks