najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
ja sam to dobila hrpu,mislim da je neki virus..nis nevjerujem vise...a i znam koga sam blokirala,a ko je mene tak mi svejedno..
Upravo sam dobio to od dvoje ljudi.. malo mi je čudno, inače mi ti ljudi ne šalju takve stvari bez nekog objašnjenja....
Isto tako još čudnije, nakon što su mi poslali link, otišli su offline![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa to je u trenutku slanja neki su off line...ma da![]()
radi, provjereno, nije nikakav virus, otisli su offline zato sto se automatski odlogira od primarnog, znaci ne moze se u isto vrijeme logirati i na stranici i u nekom IM programu. bez brige buite, uredno radi, a ovo sto je netko napisao da posalje link, toautomatski sustav generira svim ljudima koji sutrenutno online.
@zero: ti pretpostavljam nisi probao, od tebe nisam dobio niš..
Budem pričekao malo, ali ako je istina ovo što kažeš ti i imatic - malo ukakan način reklame :\
EDIT:
Bilo kako bilo, meni Miranda pokazuje u postavkama tko me blokira ili nema u listi tako da...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kaj da??' hmm neznam bas..hmm ja sam ih od njih par dobila,tak je bilo i s onim pictures i tam je bil trojanac ,onda me ljudi napadali da kaj im to saljem,naravno isto automatski..blah..
Ja sam probao i napisalo mi je da me je dvoje ljudi maknulo sa svoje liste. Puklo mi je srce...
![]()
evo sad smo zero i ja probali i radi. izbrisao sam ga iz kontakata i nakon toga sam bio na toj listi. samo sto salje poruku svim online korisnicima s linkom
iPhone 5s 16 GB
radi provjereno
Sad vas imam![]()
isprobano s moje strane, radi, evo sam sam isprobavao s imaticem, testirali smo međusobno, sve je ok. točno prikazuje kontakte koji su vas obrisali sa svoje liste. ne blokirali već pobrisali, da se malo ispravi naslov.
a ok.onda super,joj frish daj nemoj pakati
edit: evo sad sam dobila od balkanca,koji opce nije bio on line cjeli dan...
Zadnji uredio lili : 26-11-2007 u 16:34
Sad sam došao doma.
Kaj vam je????
Pa ne bi vam ostavio taj link da nisam isprobao i da ne radi!!!
Svašta.
I ono što zero kaže je točno, kad se ulogiraš svi tvoji kontakti koji su online dobiju taj link, nikakvi trojanci i bakrači
Pozz
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
ja sam to efektnije napravio - promjenio sam mail adresu i dodao one koji mi trebaju...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Jako je pametno na neke treće stranice ostavljati svoj pass! Ne bi me čudilo da se logiraju sve mail adrese od onoga tko se logira i pass i adrese koje su na listi. Nemojte se cuditi ako dobijete masu spama ili još gore da ispade da ste poslali masu spama! Skroz me čudi da nakon pojave stranica tipa www.masn.com ili msnm.com i slicno s kopijom msnovog sučelja (samo primjer, može biti bilo koji drugi mail ili im server) s jasnom svrhom, ljudi vjeruju ovakvim stranicama. Još više zbog načina na koji se reklamira, jer je to klasičan način širenja virusa - da ti dođe s adrese od nekoga komu vjeruješ!
A sad još pročitao i ovo:
A sad se udarite šakom u čelo, recite "TUP" i trčite promijeniti pass!Izvorno postao Terms_of_Use
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Gaim tj. Pidgin na linuxu tocno napise tko me ima, tko me blokao itd.
Only a girl can judge me
cim ukucas podatke automatski svim tvojim kontaktima salje linkove! vjerovatno viruse, bolje izbjegavaj te to sr**e!
da ne bi vječito iskakali prozori vašim kontaktima koje imate na msn listi- mijenjajte pass što prije![]()
Bookmarks