Join Today

Vidi rezultate ankete: Za koju ćete stranku glasati

Glasači
156. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • HDZ

40 25,64%
  • SDP

79 50,64%
  • HSP

8 5,13%
  • HSLS

3 1,92%
  • HSS

6 3,85%
  • HNS

6 3,85%
  • Neću glasati jer nemam za koga

14 8,97%
+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 27 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 451 do 475 od 666
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    ne,nikako na tebe, nemam pojma kako si sebe pronasao u toj prici.
    nisam nikoga direktno prozvao, vec opceniti slucaj osoba koji ni sami ne znaju zasto idu i za koga ce glasovat, samo su zatupljeni stvarima koje im nihovi roditelji usade, bez da imaju pojma uopce o cemu pricaju i kakvim brojkama raspolazu.
    svatko ima pravo na svoje misljenje, ali to onda treba potkrijepit argumentima kad se vec ulazi u neku raspravu sto si ti i ucinio, i zato ne znam odakle ti samo pomisao da sam mislio direktno na tebe.
    sve 5, krivo sam shvatio!

= Citat = Izvorno postao pugy Pregledaj post
    Plinska komora,stoka?Molim te ne izmišljaj,jer se ja tako ne razgovaram s ljudima.
    Samo je rečeno - bori se za bolje uvjete tamo gdje živiš,a nas pusti da sami krojimo svoju sudbinu..
    pa nisam ja ni napisao nigdje da si ti to rekao tim rijecima, ali ono.. iz tvojih tekstova tipa ne zanimate me ni vi ni stajaznam....naravno da te ne trebamo ni zanimat, ali imao sam osjecaj da bi rado napisao nesto slicno ovom gore! bez uvrede!

= Citat = Izvorno postao lili Pregledaj post
    ma joj daj ,ocitat ce ti se on,al mislim da nije na nikog konkretnog mislio ,vec opcenito,jer vecina mladih koji ovise o roditeljima nerazmisljaju ,jer im je tako cist ok.Kak starci vele to je zakon.Ima i onih drugih ,kao i uvjek koji ipak razmisljaju.Kaj se tice glasanja u bih i dalje i sire.Nemam ja nista protiv ako im je ustavom to omoguceno ili zakonom svejedno,treba zakon mjenjat.I priznaces da i bilo tko u nekoj drugoj drzavi kroji sudbinu samo zato sto ima drzavljanstvo,a uopce nezivi tu i nezna ni rjec svog tkz.maternjeg jezika,to je apsurdno.I on ce zastupnik dijaspore sjedit u saboru i izglasavat nama koji zivimo TU !!!a on se tih zakona i nemora drzat,jer uvijek moze reci da je drzavljan one druge drzave..ma joj..u tom je problem..
    ja priznajem da je to diskutabilno sve! Ja sigurno necu sutra odlucivat o tome, a ni vi! Sto se mene konkretno tice, mogu ga i ukinut, to sam vec napisao! Naravno da dosta ljudi nije zasluzilo, ali neki jesu! Kao sto rekoh, ja cu zavrsit s ovim, stvarno se ne bih volio dalje raspravljat, imam ucit, imam kolokvije u srijedu i petak tako da

edit:
    za pugy-a, procitaj moj prethodni post, pise ''samo sto nisi rekao'', dakle nisam napisao da si rekao!
    cvita

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.874, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cvita! To što se tebi čini ili što samo što nisam rekao,su tvoje insinuacije ili ono što ti želiš misliti ili osjećaš.Ako kažem da me ne zanimaju drugi nego samo ono što se događa u mojoj domovini,mislim da to nije nikakva uvreda.I hajdemo raspravljati samo na osnovu onog što si pročitao,a ne onog što ti se čini!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..ma da ,sad nam je kak nam je ..idemo daljeover & out

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cvita! To što se tebi čini ili što samo što nisam rekao,su tvoje insinuacije ili ono što ti želiš misliti ili osjećaš.Ako kažem da me ne zanimaju drugi nego samo ono što se događa u mojoj domovini,mislim da to nije nikakva uvreda.I hajdemo raspravljati samo na osnovu onog što si pročitao,a ne onog što ti se čini!
    pa nije uvreda, ponavljam, ja nisam ni rekao da si ti izravno uvrijedio, samo sam osjetio isto sto i zerobravo, a nije da ja zelim nesto takvo mislit:
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    sve 5, potpuno te podržavam u svemu, ali i te samo zamolio da rasprava ostane u pravcu rasprave bez vrijeđanja, nemoj dopustit da te ovi nadobudni klinci isfrustriraju. znaš svoj stav, borio si se za njih, a oni danas još sisaju maminu sisu i glasaju jer im mamice i tateki vole hdz.
    sve ok, nisi tako ni mislio niti ti je to bilo na pameti!!
    cvita

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zanimate me vi,ni vaša država.Nije problem da imate pravo glasa,nego koliko vaši glasovi vrijede.Ako se kojim slučajem desi da zbog vaših glasova neka stranka dobije većinu u saboru i osvoji vlast,onda to postaje problem.Jer ta vlast nama u Hrvatskoj može lupiti poreze,može nam poskupiti život,može nam donijeti inflaciju,itd.A od svega toga ti i ostali preko grane nećeš ništa osjetiti.Pazi apsurda - imate odgovornost da glasate,a posljedice toga trpe drugi.Kao vlasnik si svoje kuće,ali pravila ponašanja određuje neko drugi???
    Zato dijaspori jedno mjesto u saboru i uživajte tamo gdje jeste!

Na sve tvoje točke moram ti reči da si stvarno profula. Briga te za državu a onda govoriš da su tvoji u diaspori, pa i moji su pa nisu glasali jer sam osobno svojima rekao idete glasad morete se pakirat i ostat u toj državi, jer kako češ ti preko medija znati kako je ljudima dole, mediji su zarobljeni HDZ-om, i još tvrdite da bi Hrvatska propala bez HDZ, mislim da neki ne razumije šta znače vanjski dugovi... Ja sam za poreze na kapital jer taj porez postoji u svakoj državi samo kod nas na balkanu ne pa dajte ljudi probudite se, bilo bi vrijeme da se bogatima isto uzima, ta lova bi se stavljala u kasicu prasicu te punila bi se i novac bi se uložio u dogove.

Sve veže jedno, apsurd je da mi neko govori koga boli đon za državu i da mi prigovara žašto se bunim na takve izjave. Daj plz go home and teach ur child what can be happens if you belive Ivo Sanaders SHIT !!!

a čekaj,mama te odgojila i ulagala u tebe,znači da ti zato ona ima prava odrediti za kog ćeš se oženiti,gdje ćeš živjeti i kako ćeš trošiti svoj novac???
    A o tome otkud nam oružje dok smo bili pod embargom ... Prvo,odlazimo u off,a drugo mislim da bismo s tim oružjem što su nam ga kupili malo tog obranili.Uostalom bio sam u ratu pa ako te zanimaju činjenice iz prve ruke javi mi se na pm
    Da mene je moja mama odgojila i bez oca, ostatak svog života odgojen bez politike i etc. Da slušam savijete koga ću oženit ako tebi tvoji ne savjetuju šta ćeš oženit onda je to tvoja stvar. Kako ću trošit novac pa naravno da ću slušat jer od ovog silnog slušanja posjedujem stan = imovina, sve je to rezultat razumnih roditelja koji se brinu za svoju dijecu. Očito tebi su tvoji dopuštali sve.

Da od kuda nam oružje pa iz bosne i hercegovine sigurno nije. Naj veči dio novca je iz Njemačke, Austrije, Australije i USA !!! Naš narod koji je rekao ako se neću borit dat ću novac da se ljudi imaju sa čime borit, ajooj pa niko nezna točne cifre jer svi dokumenti nestaše kao i večina tog novca je nestala.... a koje bio na vlasti šugavi HDZ !!! Sanader se pravi da je stranka HDZ dijevica Maria, sve ti to kažem iz prve ruke, da i bio sam u HR kad je bila oluja i oslobašanje, svake godine sam se vračao sa starcima da pomognemo našima u slavoniji, ko pita danas slavoniju dali im treba pomoči, daj molim te HDZ tamo pušta spike i priče a ljudi jadni napola nepismeni i zapušteni i nemaju pojma šta više povjerovati... Sretno ti bilo ako mu daš glas...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anny Call aj se ti lijepo vrni uu ovu divnu zemlju na Balkanu,pa ćemo onda moći ravnopravno razgovarati...a dok coltaš porez u inozemstvu...kamoooooon
    shushhh

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    P1
    Operater
    vip
    Godina
    55
    Bodovi
    4.874
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AnyCall-mislim da nisi shvatio da sam ono sa odgojem i mamom napisao samo kao način da čovjeku objasnim da ima prava sam urediti svoj život,pa tako i mi svoju državu.Šta ćeš,volim svoje - tuđe me ne zanima .Odgoj je kriv za takve stavove..

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AnyCall-mislim da nisi shvatio da sam ono sa odgojem i mamom napisao samo kao način da čovjeku objasnim da ima prava sam urediti svoj život,pa tako i mi svoju državu.Šta ćeš,volim svoje - tuđe me ne zanima .Odgoj je kriv za takve stavove..

Vraš se sa odgojom i stavom. Kako kod stari živi bili pa vidjeli !!!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    ...malo veći off :

zastupljenost forumaša u temi po postovima:

Korisnik ... Postova
    La_LuNa -------- 37
    Drug Mile ------- 27
    lili -------------- 26
    ..:|AnyCall|:.. -- 25
    Vepar ---------- 25
    rospaya -------- 21
    smogovac ------ 16
    nijala ----------- 14
    Chief_Wolfinjo --- 12
    xlr --------------- 11

Kad bi Mile i lili koalirali mozda bi mogli srusiti lunu i sloziti novi poredak
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al je ova Ljevica oborila hdz s nogu...tako im i treba, jedino ne kuzim, ovaj Sanader i kad je pao jos uvijek lize guzice, sad Mesicu, oce on sastavlajt vladu, hahahah, sramota
    bio nekad oglas...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Black_Hawk Pregledaj post
    A malo pogledajte da je SDP naslijedio drzavu koja je bas tada izasla iz rata i nije ni cudo sto je bilo takvo stanje kakvo je bilo.
    Kako znate da HDZ nebi sve to otpoceo?????? Da je HDZ ostao na vlasti sada bi nam bolje bilo...
    oke.. znam.. rekli smo da necemo uplitat rat.. ja sam to prva rekla.. al na ovo ne mogu presutit.. kaje rat do 2000. trajao?! moj boze..
    kako znamo da ne bi hdz otpoceo promjene koje je otpoceo sdp? pa lijepo, jer su do smjene vlasti samo pljackali privatizacijom koja je, znamo svi dobro, kakva bila..
    netko je spomenuo da smo mi koji smo glasovali za sdp to ucinili samo i iskljucivo zato sto mrzimo hdz! nije istina. barem iz mogog osobnog iskustva! za sdp sam glasovala zato sto podrzavam masu odrednica njihovog programa. dok to s hdz-om nije stvar!!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Kad smo već kod koaliranja, pročitah upravo jedan zanimljiv tekst:
    http://pollitika.com/ovako-ce-biti-slade-a-mozda-ne

Sve u svemu, bit će zanimljivo
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Može, koaliram sa svakim ko da lovu

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    netko je spomenuo da smo mi koji smo glasovali za sdp to ucinili samo i iskljucivo zato sto mrzimo hdz! nije istina. barem iz mogog osobnog iskustva! za sdp sam glasovala zato sto podrzavam masu odrednica njihovog programa. dok to s hdz-om nije stvar!!
    Iz tvojih postova je jasno vidljivo da 99% pljujes HDZ na temelju prijasnjih grijeha, te nekih sadasnjih, a mozda 1% spominjes kvazi neki program SDPa te to onaj za kojeg svi znaju o porezu na dobit...

Svoje izjave i potporu doticnoj stranic si bazirala na "argumentima" o protivnoj stranki kao lopovskoj i prevarantskoj, bas kao i sam SDP koji nije nist konkretnog ponudil sem tog doticnog poreza...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo s dijasporom je stvarno veliki problem, puno je za i protiv. osobno sam protiv toga da hrvati iz BiH imaju pravo glasa, jer su konstitutivni narod. to je isto kako da kanađani imaju pravo glasa u Engleskoj...

za pravu dijasporu bi dala 1 zastupničko mjesto i mislim da bi to bilo sasvim dovoljno.

zapravo, pustimo na stranu stranačka prepucavanja, najbolje bi bilo sazvati REFERENDUM pa neka građani RH odluče žele li da glasovi dijaspore utječu na njihov izbor.
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blah....

to je sve nanopak, radije bi dal pravo glasa imigrantima neg emigrantima
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

= Citat = Izvorno postao Black_Hawk Pregledaj post
    Ovo sa dijasporom se slazem, nemaju oni sta odlucivat kako ce nama u drzavi biti. Ali pogledaj malo 90-te godine. Ti decki iz dijaspore su DOSLI iz svojih mirnih domova borit se za hrvatsku dok su neki u zagrebu mirno sjedili (poznajem i jedne i druge).
    I daj mi reci sta je to SDP dobro napravio dok su bili na vlasti???
    Uzmi samo primjer novcanog dohotka na 3. dijete, dok je HDZ bio na vlasti roditelji su primali novac za 3. dijete. Cim je SDP dosao ukinuli su to. HDZ se vratio i vratili su opet dohodak. HDZ je dao besplatan prijevoz, knjige, domove za ucenike. Koliko toliko je pomogao umirovljenicima.....
    A sta je SDP napravio????
    e a daj malo gledaj sire...Jesi gledao mozda trend rasta vanjske zaduzenosti,inflaciju,malo pazi sto govoris jer je SDP smanjio trend rasta vanjskog duga dok ga HDZ odere i to posteno,a kad tad ce nam PKM past i zavrsit cemo bez prebijene pare....
    P.S. si mozda zaboravio da je HDZ zatvorio gotovinu dok Sanaderov govor jasno istice da nema tog naroda koji ce se odreci svojih heroja???
    Ocito je da Sanader nije covijek od rijeci,a i vidjelo se u predizbornoj kampanji kad je odustao od debate...
    Isto tako razmisli o svojim reakcijama i sagledaj ih jeli su primjerene te dobro promisli prije nego sto nesto napises
    TUZNO JE da te svemu ovome treba uciti jedan 16-godisnjak dok ti nevidis prst pred nosom
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao V3rt!g(o) Pregledaj post
    blah....

to je sve nanopak, radije bi dal pravo glasa imigrantima neg emigrantima
    naravno, imigranti nam ipak plaćaju porez...
    .

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nijala Pregledaj post
    ovo s dijasporom je stvarno veliki problem, puno je za i protiv. osobno sam protiv toga da hrvati iz BiH imaju pravo glasa, jer su konstitutivni narod. to je isto kako da kanađani imaju pravo glasa u Engleskoj...
    cini mi se da mnogi ne shvacaju situaciju s BiH, moram priznati da ni meni to ispocetka nie bilo jasno...

Vidim da spominjes Kanadjane da bi trebali (po toj logici) imat pravo glasanja u UK.
    al radi se o tome da postoji nacionalnost Kanadjanin, isto tako kao sto i postoji nacionalnost englez, no za BiH ne postoji nacionalnost Bosanac, niti Hercegovac, vec u BiH-u zive Hrvati, Srbi i Muslimani.

A ovo kak si ti napisala, ispada da Hrvati u BiH su drugi narod, sto zapravo nisu, vec su Hrvati, samo sto zive u drugoj drzavi....
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nijala Pregledaj post
    naravno, imigranti nam ipak plaćaju porez...
    pa da, eto vidiš...bez posta od 30 redova...ajmo mi koaliciju neku sklepat
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt Pregledaj post
    cini mi se da mnogi ne shvacaju situaciju s BiH, moram priznati da ni meni to ispocetka nie bilo jasno...

Vidim da spominjes Kanadjane da bi trebali (po toj logici) imat pravo glasanja u UK.
    al radi se o tome da postoji nacionalnost Kanadjanin, isto tako kao sto i postoji nacionalnost englez, no za BiH ne postoji nacionalnost Bosanac, niti Hercegovac, vec u BiH-u zive Hrvati, Srbi i Muslimani.

A ovo kak si ti napisala, ispada da Hrvati u BiH su drugi narod, sto zapravo nisu, vec su Hrvati, samo sto zive u drugoj drzavi....
    budući da sam porijeklom iz bosne mislim da znam o tome puno više nego ti.

i nisam napisala da su drugi narod, ali su drugi dio naroda koji ima svoju državu. po tvojoj bi logici, onda i hrvati iz RH imaju pravo glasovati u BIH? jer svi smo mi isti narod...
    .

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao V3rt!g(o) Pregledaj post
    pa da, eto vidiš...bez posta od 30 redova...ajmo mi koaliciju neku sklepat
    može, dogovorimo se!
    ne volim ja te duge postove...samo pročitam početak i kraj...
    .

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ExTaza Pregledaj post
    P.S. si mozda zaboravio da je HDZ zatvorio gotovinu dok Sanaderov govor jasno istice da nema tog naroda koji ce se odreci svojih heroja???
    Pa nie HDZ zatvorio gotovinu, vec je Gotovinu uhitila policija u Spajnolskoj, gli li vec, te direkt deportirala u Hag, ne vidim kak je Sanader mogao zatvoriti gotovinu...

BTW, ti tu nest pricas o inflacijama, vanjskom dugu, zaduzenju, a blage veze nemas o ekonomiji niti pojmovima o kojima pricas...
    A garant ti otac i mater imaju par kredita dignutih, bas me zanima dal bi pricao isto da im nisu dali u banci da dignu kredite...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @smrt: ne spustam se na nivo mrznje i pljuvanja, pa su moji postevi tako ukazivali samo na ono sto su realne cinjenice sto se hdz-a tice. tko jos moze navesti neku pozivitnu stvar hdzove vlasti a da to nije rat i stvaranje hrvatske? rat kao pozitivna stvar.. tragikomicno.. sve sto su proslom mandatu napravili bilo je nastavljanje vec otprije utrtog puta, put koji je utro sdp i koalicija prije njih! aha, da, besplatni prijevoz, porodiljne naknade, bla bla.. kao sto je netko vec napisao, to su sve samo navlakuse koje mi jako dobro otplatimo svojim placama.. i onda je kao, hdz protiv novih poreza?! guranje sportasa u kampanju i sabor? ma mislim, koja glupost.. svaka im cast na promicanju hrvatske i njenog imena, al oni to ionako cine (bave se sportom) zbog svog osobnog zadovoljstva, a ne da bismo im se mi onda zahvaljivali mandatima i politikom! mudro igra taj sanader, misli si, sportasi su popularni medju narodom, narod ih voli, vecina njih nije nesto obrazovana (imaju dopisne skole), fino cemo njih ugurat u sabor, dat im koju paricu a nas ce pustit da vladamo i dijelimo profit kako nas volja..
    i ta njihova bahatost.. sanader proziva milanovica bahatim, a njegov stozer, konkretno kosorica, proglasavali su pobjedu nakon prvih nesluzbenih rezultata na malom uzorku! tko je tu bahat?! a milanovicu svaka cast, ivica je bio preblag, i olako je priznavao poraz. milanovic nije takav, zasto da priznaje poraz kada ima osnovu za sastavljanje vlade?! jesi li gledao presicu veceras, hdzovu? direkt na novoj. jesi vidio sanaderov odnos prema novinarima? hvala lijepo, ja ne bih da takva osoba jos 4 godine vodi drzavu..
    jos jednom naglasavam, ja hdz ne pljujem, iznosim cinjenice i svoj stav. da pljujem, vjeruj mi, nasla bih puno gore primjere od onih navedenih u postevima..
    ne smatram da je sdp svet i bezgresan, ali njihov program je puno realniji i za mene prihvatljiviji od hdzovog. moram li ti iznositi smjernice programa od dijaspore, obrazovanja pa nadalje da bih ti dokazala da glasam razumom, a ne mrznjom?!

@nijala: apsolutno se slazem, i potajno se nadam da ce taj referendum biti goruce pitanje bez obzira tko skroji vlast, jer cak i da hdz dobije mandat, oporba ce biti homogena i pritisak anorman po tom pitanju!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt Pregledaj post
    Pa nie HDZ zatvorio gotovinu, vec je Gotovinu uhitila policija u Spajnolskoj, gli li vec, te direkt deportirala u Hag, ne vidim kak je Sanader mogao zatvoriti gotovinu...

BTW, ti tu nest pricas o inflacijama, vanjskom dugu, zaduzenju, a blage veze nemas o ekonomiji niti pojmovima o kojima pricas...
    A garant ti otac i mater imaju par kredita dignutih, bas me zanima dal bi pricao isto da im nisu dali u banci da dignu kredite...
    Btw. smrt hvala na silnim komplimentima
    Evo to je moje osobno misljenje,ja vise necu o tome govorit jer sam se u stanju zakrvit radi toga,a to nije dobro

btw. jedva sam se suzdrzo da ne dobim ban for life sto sam ti mislio opsovat
    toliko od glupe i nadasve nepristojne hrvatske mladezi
    pozz
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 27 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove